2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay sağlıksız mı olur acaba içime kurt düştü
haydaaaaa... takma canım bunları daha şimdiden stres yaparsan zor olur o çocuk :)
rahat bırak kendini akışına bırak test yapıp durma bence artık. birlikte olurken bebeği aklından çıkar bi de yumurtam kalitesiz mi sağlıksız mı diye kendini yeme... olacağı varsa olacak.. Allah ol dedikten sonra yumurtaya mı bakar ? hepsi boş canım.

Çok doğru söyledin canım keşke 30 adet alsaymışım 50 tane kaldım kaldı 47 silikleşene kadar yapıcam oluruna bırakmak mantıklı kızımdada yumurtlama günümü ögrendim sonra olursa olur dedim baktım 9 gün sonra idrar pozitif

ne güzell yaaa inşallah bi daha yaşarsın aynı mutluluğu tez zamanda :)

Kızlar hcg testim pozitif cıkıyor yumurtlama ile ilgisi mi var bir baksanıza

Eklentiler

• IMG_0218.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ? Hamilelik mi yumurtlama mı

Eklentiler

• IMG_0219.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 29

Yaaa kuzum benim bak Dr ilaçlar vermiş çoğumuz kullanıyoruz onları. Raporunu da almışsın Allahın izniyle dinlendiğinde geçecektir ben inanıyorum. Moralini bozma Allaha bırak inan dualarımdan eksik değilsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğin büyürken onu sana soranlara boyle zorluklar yaşamıştım rapor aldm Dinlendim geçti diye şükrederek anlatacaksın Allahın izniyle. Kesınlıkle moral bozmak yok oğluş annesini bırakmaz ♡♡♡♡

Ayyy kıyamam sana canım hep suam sizile merak etmeyın sakın kalbınızı ferah tutun inşalahh sağsalim kucağınıza alırsınız cnm
Amin canım Allah razı olsun ilaç gibi bu dualar.. Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız kaymak gibi gebelik nasip etsin :) sağlıkla hayırlıca gelsin yavrun ♡

Gunaydin canlaarr

Evet cnm, lh pik olunca hcg de positif çıktığını gördük daha önce bu topikte.

osay3 naptın cnm ?? Güzel haberlerle gel insAllah
Canım bende bisi yok henüz ama kasiklarim agrimaya başladı bugün yarın gelir gecikmeli olarak hissediyom gelcek yani...
Dün esim gec geldi eve eczaneye gidememiş alamamis test. Bugün alacak tabi o gelene kadar adetlenmezsem testi aksam yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…