- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ay sağlıksız mı olur acaba içime kurt düştükız bende bir kez 14.gün yumurtlamıştım sevinçten uçmuştum. erken yumurtlamakta iyi değil geç de iyi değil yumurta tam kıvamında olmalı
bence olmuş olmuş.bugünden itibaren sen başla çalışmaları sıkı tut 24-36 saatte çatlıyor diyolar ama ne me lazım biz şansa bırakmayalım hadi resgeleee
haydaaaaa... takma canım bunları daha şimdiden stres yaparsan zor olur o çocuk :)Ay sağlıksız mı olur acaba içime kurt düştü
Çok doğru söyledin canım keşke 30 adet alsaymışım 50 tane kaldım kaldı 47haydaaaaa... takma canım bunları daha şimdiden stres yaparsan zor olur o çocuk :)
rahat bırak kendini akışına bırak test yapıp durma bence artık. birlikte olurken bebeği aklından çıkar bi de yumurtam kalitesiz mi sağlıksız mı diye kendini yeme... olacağı varsa olacak.. Allah ol dedikten sonra yumurtaya mı bakar ? hepsi boş canım.
Belki bebiş var kız ondan oluyorsunuz :)gelceksen gel be REGL ! ne bekletiyon gelmicekmiş gibi...
ne güzell yaaa inşallah bi daha yaşarsın aynı mutluluğu tez zamanda :)Çok doğru söyledin canım keşke 30 adet alsaymışım 50 tane kaldım kaldı 47silikleşene kadar yapıcam oluruna bırakmak mantıklı kızımdada yumurtlama günümü ögrendim sonra olursa olur dedim baktım 9 gün sonra idrar pozitif
bebiş varsa gelmesin tabi de... valla neyalan söyliyim bi yanım umutlanmaya kalksa hemen diğer yanım ''salak salak konuşma ne zaman oldu da şimdi olsun hem adam gibi çalışmadın dersine'' diyooBelki bebiş var kız ondan oluyorsunuz :)
Amin canım inşallah sabah pozitif testini paylaşırsın bende senden güzel haberi almayı o kadar çok cani gönülden istiyorum ki anlatamam herkes tadar inş bu duyguyune güzell yaaa inşallah bi daha yaşarsın aynı mutluluğu tez zamanda :)
amin canım işallahhhhh... çok öpüyorum yarın görüşmek üzreAmin canım inşallah sabah pozitif testini paylaşırsın bende senden güzel haberi almayı o kadar çok cani gönülden istiyorum ki anlatamam herkes tadar inş bu duyguyu
Görüşürüz cnm yapıcam yarın resmini atarım yine sende sabah pozitif testini paylaşırsın inşamin canım işallahhhhh... çok öpüyorum yarın görüşmek üzre
O zaman iğnenin etkisinden dolayı öyle çıkmış neden zamanını beklemiyosun ki kendini boş yere umutlandırıp üzüyosun bu ay bu kaçıncı oldu burda yaEvet klomen ve ovitrelle kullanmistim
Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
@yanneZK_ASK @Nisaberatim ve diger kizlar...
Amin canım Allah razı olsun ilaç gibi bu dualar.. Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız kaymak gibi gebelik nasip etsin :) sağlıkla hayırlıca gelsin yavrun ♡Ayyy kıyamam sana canım hep suam sizile merak etmeyın sakın kalbınızı ferah tutun inşalahh sağsalim kucağınıza alırsınız cnm
Kızlar lh pik olunca HCG de silik pozitif oluyor siz denediniz mi? Pembe çizgi çıktı HCG de
Canım bende bisi yok henüz ama kasiklarim agrimaya başladı bugün yarın gelir gecikmeli olarakGunaydin canlaarr
Evet cnm, lh pik olunca hcg de positif çıktığını gördük daha önce bu topikte.
osay3 naptın cnm ?? Güzel haberlerle gel insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?