2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pazartesi günü doktorumla tekrar konuşacağım cok tesekkur ederim yazdiginiz icin. 3 cm cikti uzunluk bir hafta once 4.2 cm di. Korkuyorum insallah bebegim benimle kalir
Pazartesiye kadar wc disinda kalkmayin anlamadigim neden sizi 1 hafta daha bekletiyorlar? Rahimagzi yetmezliginde saatler dakikalar bile önemli...

Tabiki olabilir canım regl olurken bile yumurtası çatlayan arkadaşlarımız var
Ilk kez erken yumurtluyorum çok ama çok mutluyum pkoyum ben aylarca olmadıgımı bilirim inofolic combi kullanıyorum 2.ayım gecen ay ilk kez 28 günde kendi kendine geldi ona mutlu oldum :) ilk döllenir de bebek gelir sizede hayırlı doğumlar saf salim kavusun bebeğinize

Pazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.
Canımm geçmiş olsun.. sakın üzülme aksine kendini cok şanslı hissetmelisin ki doktorun cok geç kalınmadan farketmiş böyle durumu.. sakın ayaga kalkma dikte oturma bebek aşağı baskı yapmasın. Dua et eğerki rabbm ömrünü verdiyse oğlunun hersekilde doğar gelir sen içini ferah tut. Strest herseyin başi inan strestten bile ağrıların çogalabilir allah korusun. Mutlaka dikiş attırmalısın bnce pazartesiyide bekleme başka doktora riskli gebelik uzmanına görün dikiş için her geçen gün cok kıymetli. Bebeğin büyüdükce dikişin riskleri o kdr artar. Bizim topik var rahim ağzı yetmeZliği yüzünden erken doğum yapanlar başlığı oraya kafana takılan tüm soruları yaz cnm arkadslar yardımcı olurlar sana. Dualarm seninle..

Çok teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Pazartesiye kadar wc disinda kalkmayin anlamadigim neden sizi 1 hafta daha bekletiyorlar? Rahimagzi yetmezliginde saatler dakikalar bile önemli...
Rahim agzi yetmezligi demedi rahim agzi kisalmasi dedi. Seminerleri var il disina cikiyorlar o nedenle pazartesi cagirdi. O gun donmus olacak. 2. Bir doktor daha bakti doktorum ona gonderdi sonra aralarinda istisare ettiler pazartesi cagirdilar bilmiyorum ki. Prolutan igne oldum acilde. Progestan aliyorum sabah aksam. 5 gün boyunca gunde bir defa progestan igne de alacagim bir de fitil verdi.

Canim Allah razi olsun ben de ne yapacagimi şaşırdım. Tek bildiğim cok korkuyorum oglum beni birakmasin

Kızlar lh pik olunca HCG de silik pozitif oluyor siz denediniz mi? Pembe çizgi çıktı HCG de

Eklentiler

• IMG_0217.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Canim Allah razi olsun ben de ne yapacagimi şaşırdım. Tek bildiğim cok korkuyorum oglum beni birakmasin
Allaha emanet bırakmayacak inşallah sonuna kdr senle kalacak. Yarın hemen başka doktora göZük canım senil acil serklaj olman lazım. Ya bnm başıma geldiği için cok korkuyorum. Elimden geldiği kdr insanları uyarmaya calişiyorm geç kalmayın lütfen.

Canım zaten kisalma yetmezlikten dolayı oluyor. Yetmezligin belirtisi rahim agzinin kisalmasi....

Canım bence de pazartesiyi bekleme yarın arkadaşımın dediği gibi iyi bir riskli gebekler uzmanına muayene ol hatta zaman kaybetmeden dikişin atılsın rahim ağzı kısalığı yetmezlik aynı şeyler sanırım

Istanbul'da yasiyorum ben canim. Doktor onerisi verebilir misiniz canim bana? Nereye gideyim kime gideyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…