Malesef gece adet oldum gelecek ay inşallah hayırlısıylacanım benim hayırlısı hakkında rica ederim... tabiki cavplarım.. ama ağrıları baz alma bende hamileyim öğrenmeden bir gün önce aynı adet sancılarımı çektim ama gelen giden olmadı sonra testim pozitif çıktı... inşallah sende hamilesindir...
adet olmadığın sürece umut var canım...
ilk 4 ay bebek senden besleniyor senin sağlığın kötü etkilenmediği sürece oruç tutabilirsin canım doktora sorarsan sana kesinlikkle tutma der buna emin ol :) annelerimiz 8. ayındada yaz orucu tutmuş çocuklarda sağlıklı riske girmemek için biraz kesin konuşuyor doktorlar yine sen bilirsin kendi sağlığını daha iyi bilirsin rabbim hamile hasta ve emzirene kolaylıklar sağlamış sonuçtaBu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa
ikimizinde regl günü aynı canım yalnız ben olcam sanırım dün koyu sarı bi lekem oldu adet öncesinde olur adetimi bekliyorum umudum artık hiiiç yok umarım senden güzel haberler gelirSenle ayni durumdayim. Hem icimde bi yerde umut var hem bedenim bana oyun oynuyor kanma diyorum kendi kendime. Bekleyip gorcez mevlam ne eylerse guzel eyler.
Aynen ögle cnm sabah yaptım hcg negatif sanırım yumurtluyorum ondan ögle cıktıPOWERHACK canım gece uyumustum şimdi gördüm paylaşımını. Çok net pozitif cikmis hcg ama Nisaberatim galiba onda da bu durum olmuştu. Çok kafa karistirici bi durum ya...
Ayni sarı akinti bu sabah bende oldu canım aynı sekilde adet öncesi benden de öyle gelir adet oncesi akıntı rengi değişiyor. Kader kısmet gerisi.. Rabbimize güvendik illa ki hayirli bi zamandir onun ol diyecegi zaman. Demezse de hayirlisi olacağı içindir.ikimizinde regl günü aynı canım yalnız ben olcam sanırım dün koyu sarı bi lekem oldu adet öncesinde olur adetimi bekliyorum umudum artık hiiiç yok umarım senden güzel haberler gelir
Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
@yanneZK_ASK Nisaberatim ve diger kizlar...
sanırım bahsettiği serviks uzunluğun kısa bendede kısaydı ama kaçtı hatırlımyorum stres bu dönemde sana yasak uzan belini ve ayağının altınada yastık koy dikiş atılırsa şayet çok daha iyi olur oğluşun sana sımsıkı tutunsun inşallah hep güzel düşün lütfen sakın ağlama yavruşun bunu hisseder sen elinden geleni yap rabbime tevekkül et herşey çok güzel olacak canım benimYok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.
aynen öyle canım güya sözüm ona hiç umudum yok hamile değilişm diye kendimi telkin ediyorum ama adet oluncada içim acıyo dün nerdeyse ağlayacaktım abartıyorum biliyorum vadesi gelmemiş demek şuan olmasında hayır yoktur ama bu içgüdüler benle oyun oynuyor rabbim bütün çocuk isteyenler hakkında en hayırlısını nasip etsin kucaklarını doldursun inşallahAyni sarı akinti bu sabah bende oldu canım aynı sekilde adet öncesi benden de öyle gelir adet oncesi akıntı rengi değişiyor. Kader kısmet gerisi.. Rabbimize güvendik illa ki hayirli bi zamandir onun ol diyecegi zaman. Demezse de hayirlisi olacağı içindir.
Adette düzenli gelmiş oh oh bu güzel ilerleme :) bende pkoluyum içim gidiyo pkolu gorunce ay inşallah bu ay olur sen yumurtlama bitse bile gün aşırı ilişkiye devam et bu sefer olacak inşallah :)Ilk kez erken yumurtluyorum çok ama çok mutluyum pkoyum ben aylarca olmadıgımı bilirim inofolic combi kullanıyorum 2.ayım gecen ay ilk kez 28 günde kendi kendine geldi ona mutlu oldum :) ilk döllenir de bebek gelir sizede hayırlı doğumlar saf salim kavusun bebeğinize
aynen öyle eşi şehir dışında çalışyo yumurtlamamıda tam bilmiyom haftasonları tek ilişki oluyo ben nerde çocuk nerde diyorum dersime bende hiç çalışmadım sen gibibebiş varsa gelmesin tabi de... valla neyalan söyliyim bi yanım umutlanmaya kalksa hemen diğer yanım ''salak salak konuşma ne zaman oldu da şimdi olsun hem adam gibi çalışmadın dersine'' diyoo
İnşallah canım benim allahım nasip etsin banada bir kez dha tadıyım. :)Adettw düzenli gelmiş oh oh bu güzel ilerleme :) bende pkoluyum içim gidiyo pkolu gorunce ay inşallah bu ay olur sen yumurtlama bitse bile gün aşırı ilişkiye devam et bu sefer olacak inşallah :)
Evet pik görünüyor değerlendirin bugünüLh pik mi sancım var baya kızlar
sağol sanadaaa canım walla ben sanırım adet oldum ama wc gidesim gelmiyo resmen koltuğa yapıştım nasıl bi ruh halindeyim anlaGününüz aydın olsun hanımlar. Güzel haberlerde buluşmak duasıyla
Tşk ederim canım sancım o yüzden sanırımEvet pik görünüyor değerlendirin bugünü
Bakalım yarın ki testin silikleşecek miTşk ederim canım sancım o yüzden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?