2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Malesef gece adet oldum gelecek ay inşallah hayırlısıyla

Bu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa
ilk 4 ay bebek senden besleniyor senin sağlığın kötü etkilenmediği sürece oruç tutabilirsin canım doktora sorarsan sana kesinlikkle tutma der buna emin ol :) annelerimiz 8. ayındada yaz orucu tutmuş çocuklarda sağlıklı riske girmemek için biraz kesin konuşuyor doktorlar yine sen bilirsin kendi sağlığını daha iyi bilirsin rabbim hamile hasta ve emzirene kolaylıklar sağlamış sonuçta

Senle ayni durumdayim. Hem icimde bi yerde umut var hem bedenim bana oyun oynuyor kanma diyorum kendi kendime. Bekleyip gorcez mevlam ne eylerse guzel eyler.
ikimizinde regl günü aynı canım yalnız ben olcam sanırım dün koyu sarı bi lekem oldu adet öncesinde olur adetimi bekliyorum umudum artık hiiiç yok umarım senden güzel haberler gelir

ikimizinde regl günü aynı canım yalnız ben olcam sanırım dün koyu sarı bi lekem oldu adet öncesinde olur adetimi bekliyorum umudum artık hiiiç yok umarım senden güzel haberler gelir
Ayni sarı akinti bu sabah bende oldu canım aynı sekilde adet öncesi benden de öyle gelir adet oncesi akıntı rengi değişiyor. Kader kısmet gerisi.. Rabbimize güvendik illa ki hayirli bi zamandir onun ol diyecegi zaman. Demezse de hayirlisi olacağı içindir.

Yok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.
sanırım bahsettiği serviks uzunluğun kısa bendede kısaydı ama kaçtı hatırlımyorum stres bu dönemde sana yasak uzan belini ve ayağının altınada yastık koy dikiş atılırsa şayet çok daha iyi olur oğluşun sana sımsıkı tutunsun inşallah hep güzel düşün lütfen sakın ağlama yavruşun bunu hisseder sen elinden geleni yap rabbime tevekkül et herşey çok güzel olacak canım benim

aynen öyle canım güya sözüm ona hiç umudum yok hamile değilişm diye kendimi telkin ediyorum ama adet oluncada içim acıyo dün nerdeyse ağlayacaktım abartıyorum biliyorum vadesi gelmemiş demek şuan olmasında hayır yoktur ama bu içgüdüler benle oyun oynuyor rabbim bütün çocuk isteyenler hakkında en hayırlısını nasip etsin kucaklarını doldursun inşallah

Adette düzenli gelmiş oh oh bu güzel ilerleme :) bende pkoluyum içim gidiyo pkolu gorunce ay inşallah bu ay olur sen yumurtlama bitse bile gün aşırı ilişkiye devam et bu sefer olacak inşallah :)

bebiş varsa gelmesin tabi de... valla neyalan söyliyim bi yanım umutlanmaya kalksa hemen diğer yanım ''salak salak konuşma ne zaman oldu da şimdi olsun hem adam gibi çalışmadın dersine'' diyoo
aynen öyle eşi şehir dışında çalışyo yumurtlamamıda tam bilmiyom haftasonları tek ilişki oluyo ben nerde çocuk nerde diyorum dersime bende hiç çalışmadım sen gibi

Adettw düzenli gelmiş oh oh bu güzel ilerleme :) bende pkoluyum içim gidiyo pkolu gorunce ay inşallah bu ay olur sen yumurtlama bitse bile gün aşırı ilişkiye devam et bu sefer olacak inşallah :)
İnşallah canım benim allahım nasip etsin banada bir kez dha tadıyım. :)

B Bebe58 canim senle ayni gun asilama yaptirmisdik varmi belirtn benim dun cok adet agrim oldu ama allahdan gecdi cok korkuyorm adetm gelicek diye. Birazda goguslerim sizliyo sanirim adet olcam bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…