İnşallah silikleşir canım erken yumurtluyorum bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum saglıksız olursa diye yumurta. Acayip ruh hali içindeyim şuan saat 1 de tekrar deniycem merak ettim :)Bakalım yarın ki testin silikleşecek mi
Neden sağlıksız olsun ki herkesin düzeni farklıdır bu kişide her ay bile değişebilir.. su içmediysen ve ilk idrarla yapmadıysan çok değişmez yapacağın testin rengi :)İnşallah silikleşir canım erken yumurtluyorum bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum saglıksız olursa diye yumurta. Acayip ruh hali içindeyim şuan saat 1 de tekrar deniycem merak ettim :)
İlk idrarım degil 6 da yaptım en son 4 saat beklemiş ve hiç su içmedim. Doğru diyorsun ilk kez erken yumurtlamanın verdigi endişe ve sevinç karışık duygular işte nasip kısmet tutar inşallah ama sancım var baya sanki adet olucam gibi.Neden sağlıksız olsun ki herkesin düzeni farklıdır bu kişide her ay bile değişebilir.. su içmediysen ve ilk idrarla yapmadıysan çok değişmez yapacağın testin rengi :)
canım senin ikinci çocuk yanlış anlamadıysam tecrüben var lütfen bu kadar stres yapma stres hamilelik konusunda çooook önemli bir defa yaptın bugünü değerlendir yarın yine denersin hemi relaxİlk idrarım degil 6 da yaptım en son 4 saat beklemiş ve hiç su içmedim. Doğru diyorsun ilk kez erken yumurtlamanın verdigi endişe ve sevinç karışık duygular işte nasip kısmet tutar inşallah ama sancım var baya sanki adet olucam gibi.
canım ben sordum, büyük bir tepkiyle asla olmaz dedi. Besin dengesi bozulduğu için bebeğe çok zararın dokunur dedi, uyku düzenin bozulmasın diye gece bile kalkmamalısın dedi. Eşime sahur hazırlamak için kalkacağımı söyledim ama ona da izin vermedi.Bu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa
Evet gayet güzel yapmışsın testi..inşallah olur :)İlk idrarım degil 6 da yaptım en son 4 saat beklemiş ve hiç su içmedim. Doğru diyorsun ilk kez erken yumurtlamanın verdigi endişe ve sevinç karışık duygular işte nasip kısmet tutar inşallah ama sancım var baya sanki adet olucam gibi.
kelimesi kelimesine hissettiklerime tercüman olmuşsun canım. güya telkinliyouz kendimizi. kendi kendime konuşup duruyorum beklemiyodun zaten şimdiye kadar adet oldun da ne değişti zaman geçiyor diye. nasip olur elbet olmuyorsa vardır bi hayır diye diye ama işte... söz geçmiyor kendimize.aynen öyle canım güya sözüm ona hiç umudum yok hamile değilişm diye kendimi telkin ediyorum ama adet oluncada içim acıyo dün nerdeyse ağlayacaktım abartıyorum biliyorum vadesi gelmemiş demek şuan olmasında hayır yoktur ama bu içgüdüler benle oyun oynuyor rabbim bütün çocuk isteyenler hakkında en hayırlısını nasip etsin kucaklarını doldursun inşallah
canım ben sordum, büyük bir tepkiyle asla olmaz dedi. Besin dengesi bozulduğu için bebeğe çok zararın dokunur dedi, uyku düzenin bozulmasın diye gece bile kalkmamalısın dedi. Eşime sahur hazırlamak için kalkacağımı söyledim ama ona da izin vermedi.
canım çok geçmiş olsun, çoğu insanda duydum ben bunu hepsi de sağlıkla doğum yaptılar, doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar ki üzerlerine sonra laf gelmesin diye. içini ferah tut. Bir şey olmayacak inşallah, yat dinlen olmazsa da dikiş atılır, dikişi açılanı ben hiç duymadım.Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
@yanne @Zehra ungrms @Nisaberatim ve diger kizlar...
sabahtandır wc gitmem lazım kendimi tuttum nerdeyse yapcaktım şimdi gittim daha gelen giden yok ama gelecek dün lekeyi gördüm nede olsa amannnnn senin kaçncı ayın canım ilk çocuk mu?kelimesi kelimesine hissettiklerime tercüman olmuşsun canım. güya telkinliyouz kendimizi. kendi kendime konuşup duruyorum beklemiyodun zaten şimdiye kadar adet oldun da ne değişti zaman geçiyor diye. nasip olur elbet olmuyorsa vardır bi hayır diye diye ama işte... söz geçmiyor kendimize.
Unutmusum kız heyecan tavan yaptı bende ne tecrübe kaldı ne bişicanım senin ikinci çocuk yanlış anlamadıysam tecrüben var lütfen bu kadar stres yapma stres hamilelik konusunda çooook önemli bir defa yaptın bugünü değerlendir yarın yine denersin hemi relax
ay alemsin benim bu ayda olmadı gibi bugün adet olurum kesin önümüzdeki ay bende ovulasyon testi alcam sen iyicene öğrende banada anlatırsın bişi anladığım yok ilkinde rabbim hemen nasip etmişti bunda azıcık arayacaz gibi hayrlısı olsun inşallah sen kaç aydr korunmuyorsun?Unutmusum kız heyecan tavan yaptı bende ne tecrübe kaldı ne bişi
İnşallah olur sıvı alımına dikkat ediyorum ve saatine :)Evet gayet güzel yapmışsın testi..inşallah olur :)
canım doktor yeterli beslensen bile beslenme düzenin bozulduğu için bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi. Bu çok ciddi bir sorumluluk, vallahi ben de oruç tutmak istiyordum ama Allah her şeyin kolaylığını veriyor, sağlık sonuçta keyif değil ya.EceCigdem abhsettiğim doktor tepkisi buydu ama benle aynı dönemde hamile kalıp orucunu rahatlıkla tutan çook arkadaşım var sen kendi bünyeni bilirsin bir gün tutarsın kendini izlersin iftar sahur arası yeterli suyu alır ve beslenebilirsen bi problem olmaz
Tabiki kuzum yardım ederim sana ayıpsın ben kızımda ovulasyon test ile kaldım ondan aldım 1 sene olucak bırakalı biz ma ögle streste degiliz keyfi bıraktık yani ama olmadıdaay alemsin benim bu ayda olmadı gibi bugün adet olurum kesin önümüzdeki ay bende ovulasyon testi alcam sen iyicene öğrende banada anlatırsın bişi anladığım yok ilkinde rabbim hemen nasip etmişti bunda azıcık arayacaz gibi hayrlısı olsun inşallah sen kaç aydr korunmuyorsun?
şöyle diyim canım bebek 4 ay anneden besleniyor senin beslenmenle sendeki eksilenleri tamamlarsın hiç yemek yemesen bile çocuk sendeki stokla besleniyor ilk 4 ay doktorlar bu konuyu emin ol çoook abartıyorlar bende 6 aylık hamileydim ilk gebelikde ben 9 ay bilfiil kucan bi hamileydim kesinlikle tutamazsın dedi ama vicdanım rhaat etmeyecekti ilk gün denedim ve tabi 24-25 defa istifra edince tutamadım ama aynı dönem hamile kalan bir dürü arkadaşım 1 ay orucunu rahatlıkla tuttu ve bebekleri çok şküür sağlıklıydı kendi bedenine bebeğine zulmetmeyeceksin ilk başta deneyeceksin sorun yoksa tutarsın seni rahatsız ediyorsa tutmayıp sonra kazasını yaparsıncanım doktor yeterli beslensen bile beslenme düzenin bozulduğu için bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi. Bu çok ciddi bir sorumluluk, vallahi ben de oruç tutmak istiyordum ama Allah her şeyin kolaylığını veriyor, sağlık sonuçta keyif değil ya.
bakalım rabbim hayırlısıyla bizlere bir bebek daha nasip edecekmi ben stres yaptm ya bende hem kilo çoook hem yaş ilerleri hem eşim haftada bir eve geliyo imkansızı istiyormuşum gibi geliyor sonrada kun fe yekun diyorum kendime geliyorum :)Tabiki kuzum yardım ederim sana ayıpsın ben kızımda ovulasyon test ile kaldım ondan aldım 1 sene olucak bırakalı biz ma ögle streste degiliz keyfi bıraktık yani ama olmadıda
bi düşük oldu 2 yıl önce daha da olmadı ama 3 bucuk yıldır deniyoruz canım.sabahtandır wc gitmem lazım kendimi tuttum nerdeyse yapcaktım şimdi gittim daha gelen giden yok ama gelecek dün lekeyi gördüm nede olsa amannnnn senin kaçncı ayın canım ilk çocuk mu?
Allahım yazdı ise tekrar olur inş imkansız diye bişi yok doktor tıpta imkansız dedi aile dostumuza tüp bebek te negatıf bir duyduk 7 sene sonra dogal yolla oldu simdi yasında maşallahı var yani oldumu oluyor kuzum kilo bendede var pko var birde. 170 boy 92 kilobakalım rabbim hayırlısıyla bizlere bir bebek daha nasip edecekmi ben stres yaptm ya bende hem kilo çoook hem yaş ilerleri hem eşim haftada bir eve geliyo imkansızı istiyormuşum gibi geliyor sonrada kun fe yekun diyorum kendime geliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?