2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya kızlar gene bişi sorcam ben.. LH testi İLLA pozitif i cıkar gebelik varsa.. yani çıkmadığı da olur mu?

Nasıl cnm anlamadım ben
canım evde gebelik testi yok bugün öğleden sonra alabilcem ancak. ama lh testleri vardı evde bi tane yapayım dedim bildiğim kadarıyla gebelik varsa ıkı cızgı de kopkoyu cıkıyor. adetım gelmedı müthiş bi bulantı var. hala gebelik yoktur dıyorum kendıme ama bi yandan da ıcım ıcımı yedı tabı. LH testi sılık cıktı.. buna göre kesin gebelik yoktur bence ama yanılma olabılır mı dıye de sormak ıstedım. adetım 2 gun gecıktı

Resmini atsana cnm, silik değilde pik olması lazım. Silik her zaman çıkıyor cunki

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? ben hiç iyi değilim maalesef gecen hafta cuma bi miğde bulantısı yaşadım belim ağrıdı ve acayip şekilde su gibi akıntım vardı evdeki gebeliktesti yaptım pozitif çıktı kopkuyu iki çizgi ovu.testi vardı onu dayaptım o da aynı şekilde kopkuyu iki çizgi çıktı eşimle hastanede kan verdik akşam 10 da ama negatif çıktı çok moralim bozuldu. hala etkisindeyim hiç bir şey yapmak istemiyorum
kendinize iyi bakın öpüldünüz

@Visneli_Turtam canım gece uyumustum şimdi gördüm paylaşımını. Çok net pozitif cikmis hcg ama Nisaberatim galiba onda da bu durum olmuştu. Çok kafa karistirici bi durum ya...
evet bu test hassas bı test lh yı hcg algılıyor canm var boyle bı munzurluğu
sen naptın bakeem

Kaç gün kaldı ki regle? O kasık ağrısı sadece adet habercisi değil...
Reglim son bi kac aydir cok duzensiz ama asilayi yapan doktor ayin 25inde teat yap demisdi yani daha cok var ama 2 aydir adetm 20 gune dusmusdu o yuzden bilemiyorum tam ama asilama tutmasa bile ignelerden ilaclardan reglm duzelmis olmasi lazm 25inde olmam lazm

eeee adet geldimi pekı tekrar test uaptrsaydn ya

kız sennkınj demedım turnam sormş ya hcg pozotıf dıye hmnck moralını yıkna geliyo 3 kardeş heaa burda kaç kişinn negatıf lh cıkıp pozıtıf udrar testı cıktı kuzu
çıktı mı ben okudum okudum rastlayamadım benim adetim düzenliydi gecikmezdi ama kaplıcaya gıttım 1 hafta belki sıcak termal su etkısınden gecıktı..

Regle 9 var yani? Anlamıyorum aşılamayı Yapalı bi kaç gün olmuş kasık ağrın var diye adet olcam diyosun . o vurunduğun iğne zaten kasık ağrısı yapar bu çok normal biliyo olman lazım. Benim adetim 3 ayda anca gelirdi klomen çatlatma iğnesi kullandığımda hep erken geldi çünkü haliyle zamanında yumurtlatıyorlar seni iğne ilaçla. Hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et duygularının mantığını ele geçirmesine izin verme :) nasipten öte köy yok Rabbim nasibine yazmıştır inşallah bu ay müjdeli haberi... Gün aşırı devam edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…