Nasıl cnm anlamadım benya kızlar gene bişi sorcam ben.. LH testi İLLA pozitif i cıkar gebelik varsa.. yani çıkmadığı da olur mu?
canım evde gebelik testi yok bugün öğleden sonra alabilcem ancak. ama lh testleri vardı evde bi tane yapayım dedim bildiğim kadarıyla gebelik varsa ıkı cızgı de kopkoyu cıkıyor. adetım gelmedı müthiş bi bulantı var. hala gebelik yoktur dıyorum kendıme ama bi yandan da ıcım ıcımı yedı tabı. LH testi sılık cıktı.. buna göre kesin gebelik yoktur bence ama yanılma olabılır mı dıye de sormak ıstedım. adetım 2 gun gecıktıNasıl cnm anlamadım ben
canım evde gebelik testi yok bugün öğleden sonra alabilcem ancak. ama lh testleri vardı evde bi tane yapayım dedim bildiğim kadarıyla gebelik varsa ıkı cızgı de kopkoyu cıkıyor. adetım gelmedı müthiş bi bulantı var. hala gebelik yoktur dıyorum kendıme ama bi yandan da ıcım ıcımı yedı tabı. LH testi sılık cıktı.. buna göre kesin gebelik yoktur bence ama yanılma olabılır mı dıye de sormak ıstedım. adetım 2 gun gecıktı
evet bu test hassas bı test lh yı hcg algılıyor canm var boyle bı munzurluğu@Visneli_Turtam canım gece uyumustum şimdi gördüm paylaşımını. Çok net pozitif cikmis hcg amaNisaberatim galiba onda da bu durum olmuştu. Çok kafa karistirici bi durum ya...
Reglim son bi kac aydir cok duzensiz ama asilayi yapan doktor ayin 25inde teat yap demisdi yani daha cok var ama 2 aydir adetm 20 gune dusmusdu o yuzden bilemiyorum tam ama asilama tutmasa bile ignelerden ilaclardan reglm duzelmis olmasi lazm 25inde olmam lazmKaç gün kaldı ki regle? O kasık ağrısı sadece adet habercisi değil...
eeee adet geldimi pekı tekrar test uaptrsaydn yamerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? ben hiç iyi değilim maalesef gecen hafta cuma bi miğde bulantısı yaşadım belim ağrıdı ve acayip şekilde su gibi akıntım vardı evdeki gebeliktesti yaptım pozitif çıktı kopkuyu iki çizgi ovu.testi vardı onu dayaptım o da aynı şekilde kopkuyu iki çizgi çıktı eşimle hastanede kan verdik akşam 10 da ama negatif çıktı çok moralim bozuldu. hala etkisindeyim hiç bir şey yapmak istemiyorum
kendinize iyi bakın öpüldünüz
attım çöpe canım pike yakın bile değildi çok silikti..Resmini atsana cnm, silik değilde pik olması lazım. Silik her zaman çıkıyor cunki
o zaman gebelik yok... kırmızı gelse de kurtulsam şu bilinmezliktenevet bu test hassas bı test lh yı hcg algılıyor canm var boyle bı munzurluğu
sen naptın bakeem
bnm pozıtıf cıkmıştı bebek yoktu canm herkesde aynı olmazkı kuzuattım çöpe canım pike yakın bile değildi çok silikti..
attım çöpe canım pike yakın bile değildi çok silikti..
kız sennkınj demedım turnam sormş ya hcg pozotıf dıye hmnck moralını yıkna geliyo 3 kardeş heaa burda kaç kişinn negatıf lh cıkıp pozıtıf udrar testı cıktı kuzuo zaman gebelik yok... kırmızı gelse de kurtulsam şu bilinmezlikten
benimde 3 ay önce gebelik vaar gibi koyu çıkmıştı ama regl olmuştum ertesi gün...kader kısmetbnm pozıtıf cıkmıştı bebek yoktu canm herkesde aynı olmazkı kuzu
çıktı mı ben okudum okudum rastlayamadımkız sennkınj demedım turnam sormş ya hcg pozotıf dıye hmnck moralını yıkna geliyo 3 kardeş heaa burda kaç kişinn negatıf lh cıkıp pozıtıf udrar testı cıktı kuzu
Reglim son bi kac aydir cok duzensiz ama asilayi yapan doktor ayin 25inde teat yap demisdi yani daha cok var ama 2 aydir adetm 20 gune dusmusdu o yuzden bilemiyorum tam ama asilama tutmasa bile ignelerden ilaclardan reglm duzelmis olmasi lazm 25inde olmam lazm
yok o arkadaşında lh den dolayı pozıtıf cıktı baksana sen bı sabah gbelik testı yapsana ya he kuzum akdrma ovı testıne fazla bnce bnm olayları blyn bn guvnmm testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?