evde test yok bi iki saate alcam yapcam canım.yok o arkadaşında lh den dolayı pozıtıf cıktı baksana sen bı sabah gbelik testı yapsana ya he kuzum akdrma ovı testıne fazla bnce bnm olayları blyn bn guvnmm testlere
eeee adet geldimi pekı tekrar test uaptrsaydn ya
Allahım yazdı ise tekrar olur inş imkansız diye bişi yok doktor tıpta imkansız dedi aile dostumuza tüp bebek te negatıf bir duyduk 7 sene sonra dogal yolla oldu simdi yasında maşallahı var yani oldumu oluyor kuzum kilo bendede var pko var birde. 170 boy 92 kilo
Haklısın lh tan dolayı pozitif çıkmıs bu sanah yoktu çizgi çunku hcg de :)yok o arkadaşında lh den dolayı pozıtıf cıktı baksana sen bı sabah gbelik testı yapsana ya he kuzum akdrma ovı testıne fazla bnce bnm olayları blyn bn guvnmm testlere
Aynen ögle göbek bölgem sezeryandan sonra kaldı allahım kucagına almayı nasip etsin isteyen herkeze bende dahil versin denerim canım ama hafif düzeyde başlangıc dendi ben pko dendi diye oturdum agladım :) bir daha cocugum olmuycak diye kızım var kardeşsiz kalıcak diye inş bu ay ugurlu gelir de gebe kalabilirim yazdıgın için çok sağol moral oldun bana allah razı olsum bebegini sana bağışlasınPko gobek bölgesinde yağlanmaya sebep olup kilo vermemizi engelliyormuş. Araştırdığım kadarıyla pkolu herkes öyle. Bende öyleyim. kilolu değilim ama göbüş var. Kürtajdan sonra sporun ve bol hareketin pkoyu %98 azalttığını iyi geldiğini ve göbekten kurtulmayı düşündüğüm için bol su ve bol hareket koşu atlama zıplama yaptım.. Sigarayı bıraktım tabi çok şükür. En çok ona seviniyorum... İnşallah adet olmazsın ama olursan da bir dene. Soğan kürü iyi geliyo diyolar pkoya ama bana iyi gelmemişti. Aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu tavsiye ederim ben aylarca içtiğim çer çöpün haddi hesabı yok. Pko benim gözümde çok büyümüştü ve asla bebek sahibi olamycamı düşünüyordum. Tüp bebek anca tutar oda belki diyordum. Allah işte ol dedikten sonra herşey herşeye birer vesile yada birer engel. Olmuyorsa üzülme Allahın senin için daha güzel bir planı var sabret diye çok sevdiğim bi söz var bizde sabredeceğiz gebelik öncesi-gebelikte-sonrasında Rabbim yardımcımız olsun :)
ertesi gün galiba canımEvet cnm aynı çıkmıştı, gunundemi adet olmuştun ozaman?
ertesi gün galiba canım
bana göre böyle bilgilerle hareket etmek doğru değil,sonuçta her işin bir uzmanı var ve o uzman sakıncalı diyorsa sakıncalıdır. Ayrıca doktorum herkeste stok olduğunu ama hamileliğini bu şekilde geçiren insanların 35-40 yaşlarında saç dökülmesi,kemik erimesi gibi nice sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Şimdi sağlıkla oruç tutmuş hamileler olmuş olabilir, ancak kim bilir ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşacaklar, kendi stoklarından tükettikleri için. Söz konusu sağlık, dinimiz çok şükür sağlık söz konusu olduğunda amlayışlı bir din. Sırf keyiften tutmamak değil, en iyi Allah bilir.şöyle diyim canım bebek 4 ay anneden besleniyor senin beslenmenle sendeki eksilenleri tamamlarsın hiç yemek yemesen bile çocuk sendeki stokla besleniyor ilk 4 ay doktorlar bu konuyu emin ol çoook abartıyorlar bende 6 aylık hamileydim ilk gebelikde ben 9 ay bilfiil kucan bi hamileydim kesinlikle tutamazsın dedi ama vicdanım rhaat etmeyecekti ilk gün denedim ve tabi 24-25 defa istifra edince tutamadım ama aynı dönem hamile kalan bir dürü arkadaşım 1 ay orucunu rahatlıkla tuttu ve bebekleri çok şküür sağlıklıydı kendi bedenine bebeğine zulmetmeyeceksin ilk başta deneyeceksin sorun yoksa tutarsın seni rahatsız ediyorsa tutmayıp sonra kazasını yaparsın
canım sanırım ertesi gün olmamışım regl 4 var demişim. günümde yada ertesi gün en geç gelmişti galba. cunku ben gecıkme yasamadım uzun zamandır canım.Ozaman en kesin sonuç kan tahlili desene:))
bana göre böyle bilgilerle hareket etmek doğru değil,sonuçta her işin bir uzmanı var ve o uzman sakıncalı diyorsa sakıncalıdır. Ayrıca doktorum herkeste stok olduğunu ama hamileliğini bu şekilde geçiren insanların 35-40 yaşlarında saç dökülmesi,kemik erimesi gibi nice sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Şimdi sağlıkla oruç tutmuş hamileler olmuş olabilir, ancak kim bilir ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşacaklar, kendi stoklarından tükettikleri için. Söz konusu sağlık, dinimiz çok şükür sağlık söz konusu olduğunda amlayışlı bir din. Sırf keyiften tutmamak değil, en iyi Allah bilir.
canım sanırım ertesi gün olmamışım regl 4 var demişim. günümde yada ertesi gün en geç gelmişti galba. cunku ben gecıkme yasamadım uzun zamandır canım.
en net kan evet bırazdan test almaya gıdıcem 11 denberı ıdrar tutuyorum bakalım
Evet canım pik hala dünkü gibi henüz öatlamaış yumurtan ama akşam 6-7 civarı tekrar test yapmanı tavsiye ederimLh pik mi sancım var baya kızlar
sonucu bile bile o testi gidip alıyom ya kendime kızıyorumHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Baya sancım vardı sabah şimdi akıntım var su gibi inş çatlar ve saglıkla döllenirEvet canım pik hala dünkü gibi henüz öatlamaış yumurtan ama akşam 6-7 civarı tekrar test yapmanı tavsiye ederim
Ya pozitifsesonucu bile bile o testi gidip alıyom ya kendime kızıyorum
sonucu bile bile o testi gidip alıyom ya kendime kızıyorum
bebeğin doyup doymadığını kaka değil yaptığı çişle anlarsın ilk başta çok uğraşarak bi damla süt geliyorken şimdi akış hızı artmıştır canım sakın mama verme çişi yeteri kadar yapıyorsa annelerin en büyük hatası bu doymuyor düşüncesi ve mamaya başlamaları az sabır gak dese memje guk dese meme ver kuzuya sağlıkla büyüt inşallah34 günlük bir bebeğim var. Ilk günden bu zamana kadar cok iyi emiyordu. Hatta doymuyor bu çocuk diye gülüyordum . Ama son 3 gündür. Resmen 5 dkka emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Fazla uyuyor. Uyansa bile o kadar uyumasına rağmen dediğim gibi 5 dkka anca emiyor. Bu Çocuk aç mi tok mu bilmiyorum . Mama vericem ama dışkısı da cisi de yapıyor. Ama neden artık bu kadar süreli emiyor. Çok ağladığında mememi veriyorum sussun diye mesela daha çok ağlıyor süt gelmeye başlayınca. Ama yalancı emzik verince susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?