2017 Anneleri ve Anne Adayları❤


Pko gobek bölgesinde yağlanmaya sebep olup kilo vermemizi engelliyormuş. Araştırdığım kadarıyla pkolu herkes öyle. Bende öyleyim. kilolu değilim ama göbüş var. Kürtajdan sonra sporun ve bol hareketin pkoyu %98 azalttığını iyi geldiğini ve göbekten kurtulmayı düşündüğüm için bol su ve bol hareket koşu atlama zıplama yaptım.. Sigarayı bıraktım tabi çok şükür. En çok ona seviniyorum... İnşallah adet olmazsın ama olursan da bir dene. Soğan kürü iyi geliyo diyolar pkoya ama bana iyi gelmemişti. Aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu tavsiye ederim ben aylarca içtiğim çer çöpün haddi hesabı yok. Pko benim gözümde çok büyümüştü ve asla bebek sahibi olamycamı düşünüyordum. Tüp bebek anca tutar oda belki diyordum. Allah işte ol dedikten sonra herşey herşeye birer vesile yada birer engel. Olmuyorsa üzülme Allahın senin için daha güzel bir planı var sabret diye çok sevdiğim bi söz var bizde sabredeceğiz gebelik öncesi-gebelikte-sonrasında Rabbim yardımcımız olsun :)
 
Aynen ögle göbek bölgem sezeryandan sonra kaldı allahım kucagına almayı nasip etsin isteyen herkeze bende dahil versin denerim canım ama hafif düzeyde başlangıc dendi ben pko dendi diye oturdum agladım :) bir daha cocugum olmuycak diye kızım var kardeşsiz kalıcak diye inş bu ay ugurlu gelir de gebe kalabilirim yazdıgın için çok sağol moral oldun bana allah razı olsum bebegini sana bağışlasın
 
bana göre böyle bilgilerle hareket etmek doğru değil,sonuçta her işin bir uzmanı var ve o uzman sakıncalı diyorsa sakıncalıdır. Ayrıca doktorum herkeste stok olduğunu ama hamileliğini bu şekilde geçiren insanların 35-40 yaşlarında saç dökülmesi,kemik erimesi gibi nice sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Şimdi sağlıkla oruç tutmuş hamileler olmuş olabilir, ancak kim bilir ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşacaklar, kendi stoklarından tükettikleri için. Söz konusu sağlık, dinimiz çok şükür sağlık söz konusu olduğunda amlayışlı bir din. Sırf keyiften tutmamak değil, en iyi Allah bilir.
 
Ozaman en kesin sonuç kan tahlili desene:))
canım sanırım ertesi gün olmamışım regl 4 var demişim. günümde yada ertesi gün en geç gelmişti galba. cunku ben gecıkme yasamadım uzun zamandır canım.
en net kan evet bırazdan test almaya gıdıcem 11 denberı ıdrar tutuyorum bakalım
 

Cnm bu yorumunla fikrimi degistirdin diyebilirim:)) sanırım en doğrusu sonradan borç tutmak her ne kadar sonradan tutmak zor geliyosada :))
 

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah
 
34 günlük bir bebeğim var. Ilk günden bu zamana kadar cok iyi emiyordu. Hatta doymuyor bu çocuk diye gülüyordum . Ama son 3 gündür. Resmen 5 dkka emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Fazla uyuyor. Uyansa bile o kadar uyumasına rağmen dediğim gibi 5 dkka anca emiyor. Bu Çocuk aç mi tok mu bilmiyorum . Mama vericem ama dışkısı da cisi de yapıyor. Ama neden artık bu kadar süreli emiyor. Çok ağladığında mememi veriyorum sussun diye mesela daha çok ağlıyor süt gelmeye başlayınca. Ama yalancı emzik verince susuyor
 
bebeğin doyup doymadığını kaka değil yaptığı çişle anlarsın ilk başta çok uğraşarak bi damla süt geliyorken şimdi akış hızı artmıştır canım sakın mama verme çişi yeteri kadar yapıyorsa annelerin en büyük hatası bu doymuyor düşüncesi ve mamaya başlamaları az sabır gak dese memje guk dese meme ver kuzuya sağlıkla büyüt inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…