Çok sagol canım deniycem onlarıda akşam silikleşirse bugün çatlamıs olur sanırım yada yarın :) cok mutluyum inş bu mutlulugumun peşine bebegim gelmiş olurCanım akşam da testinde t ce den hafif silikse yumurtan çatlamış demektir şayet öyle olursa akşam mutlaka değerlendir ama yine eşit koyulukta ise sabah ilişki deneyebilirsin sabah spermler daha hızlı ve daha çok olurlar ve ilişki öncesi eşine bitter çikolata ve sade türk kahvesi tavsiye ederim
Hayırlısı canım yanlış alarmdır inşallahsağol sanadaaa canım walla ben sanırım adet oldum ama wc gidesim gelmiyo resmen koltuğa yapıştım nasıl bi ruh halindeyim anla
reglim daha başlamadı ama oldum olacam gibi bakalım normalde yarın test yapacaktım ama yarında bekleyip cuma test yapmaya karar verdim çünkü dün koyu sarı bi leke geldi ama rabbim ol der ve olur umudumu tamemen yitirmekte istemiyorum ama adet belirtilerinin hepsi mevcutHayırlısı canım yanlış alarmdır inşallah
test yapcam şimdi negatifi görmeye hazırsanıızzzzz
Yok canım biri Doğum yaptı birininde eşi Yok diye gelmiyor öbürleriylede aramız o kadar iyi değil merhaba merhabaÇok uzun sürmüş yaarkadaşlar gelmedi mi hâlâ
negatif canımHayırlı sonuçlar alırsın inşaallah ayyy hadiiii
bu test biraz farklı mı yaw bana değişik geldiMalesef kızlar negatif
Hayırlısı canım yaa. Üzme kendini. Rabbim hayr etsinMalesef kızlar negatif
negatif canım LH yanıltmadıosay3 aayyy çok heycannliiii
üzülmemek elde değil ama geçer.. 3 yılı aşkındır nasıl geçtiyse her ay bu da geçer...Hayırlısı canım yaa. Üzme kendini. Rabbim hayr etsin
Strip test herhalde ama bekleyelim bakalım canım benim belki geç döllenmedir belkide hayırlısı budurnegatif canım
evet hiç bilmediğim bi marka quick test diye bişi başkası yokmuş eczanede canımbu test biraz farklı mı yaw bana değişik geldi
Canım doktora gitmişsindir mutlaka ama bi sorun var mı acabaüzülmemek elde değil ama geçer.. 3 yılı aşkındır nasıl geçtiyse her ay bu da geçer...
muhakkak hayırlısı neyse o yaşanıyordur sadece rabbim hakkımızda hayırlı olanı kalbimize razı etsin. strip değil ayırdım ben testiStrip test herhalde ama bekleyelim bakalım canım benim belki geç döllenmedir belkide hayırlısı budur
sorun gözükmüyor canım vardı sorunlar kalktı ortadan denildi.. bunları başka zaman anlatırım canım olur mu..Canım doktora gitmişsindir mutlaka ama bi sorun var mı acaba
o yavru zamanını bekliyor zamanı gelince hiç ummadığn anda olacak inşallah canım bizim bilmediğimiz hayırlar vardır bu durumdada lütfen motivasyonun düşmesin her ay yeni umutlara gebe ben inat ettim test yapmıyom testin negatifindense kırmızıları göriim bari diyom :) normalde yarın yaparım diyordum yapmıycam gelecek biliyom nede olsa :)üzülmemek elde değil ama geçer.. 3 yılı aşkındır nasıl geçtiyse her ay bu da geçer...
benim çok bulantım var canım.. gecikme de yaşamazdım gelecek gibi durmuyo akıntı falan .. neyse geç gelecek belli ki... toparlarım 1 saateo yavru zamanını bekliyor zamanı gelince hiç ummadığn anda olacak inşallah canım bizim bilmediğimiz hayırlar vardır bu durumdada lütfen motivasyonun düşmesin her ay yeni umutlara gebe ben inat ettim test yapmıyom testin negatifindense kırmızıları göriim bari diyom :) normalde yarın yaparım diyordum yapmıycam gelecek biliyom nede olsa :)
o bende bi defa oldu kazara korunmadan bi ilişkimiz olmuştu ben bi stres bi düşünce kafayı yemiştim çünkü dk hapı kullanıyordum çocuğada zararı olabilir diye gergindim normalde 28 günü geçmeyen adetim 5 gün aksamıştı habire test yapıp durmuştum bende biz bedenimize stresle zarar veriyoruz ne yazık ki şuan vücudum şiş göğsüm ağrıyo kasıklar beter sürekli bi ıslaklık hissediyorum wc gidiyom bişey yok benle kafa buluyo bedenim hahahahhaha ben en iyisi gidip bi namaz kılaym geldiği yok yada gelmiştir bile bakalımbenim çok bulantım var canım.. gecikme de yaşamazdım gelecek gibi durmuyo akıntı falan .. neyse geç gelecek belli ki... toparlarım 1 saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?