2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen bende öyle düşünüyorum ilk günü kendimi denemeyi. Rahimde ağrı oluyo ara sıra o normal tamamda vajinada bıçak batmasıı beni öldürecek idrarda iltihap olduğu için mi oluyo sence? Bunun bi tedavisi yokmu ya Dr henüz küçük oldugu için ilaç vermiyorum dedi. Eeee geç kalırsak nolcak bol sudan başka ne yapılabilir? Onu içiyorum hep zaten ama geçmiyo

canım benim ilk başlarda evet pek birşey veremezler bol su en iyisi benim 6.aymıydı neydi fitil vermişti doktor idrar yolu enfeksiyonu için seni yanlış bilgilendirmek istemem bu arada enfeksiyon batmada yapar yanmada yapar

Canım ilk bebeğimde tutmadım hatta emzirme döneminde bile tutmadım sütü azaltmasın diye bu gebeliktede emzirmedede tutmayı düşünmüyorum önceliğim her zaman bebek ben nasıl olsa kaza yaparım şu anda iki saat geç yemek yesem bile bayılacak gibi oluyorum en mantıklısı tutmamak

Eziyet etmeye gerek yok sonuçta

Canım bana doktorum kesinlikle tutamazsın dedi,hatta ona istinaden ben de kayınvalidemin oruçken doğum yaptığından bahsettim. Doktor öncelikle bu dönemlerde besin düzeninin çok önemli olduğunu onu bozarsam kolay toparlanamayacağını, sağlığıma zarar vereceğinden bahsetti. Tabi ki bebeği sağlıklı doğan insanlar var ama bunu riske edemez ki insan, can sonuçta. Allah herkesin gönlünü bilmez mi? Niyetini bilmez mi? Sırf kaçmak için bunu bahane olarak kullanan ile, içindeki canın kıymetini bildiği için tutmayan bir olur mu?

Canım akşam da testinde t ce den hafif silikse yumurtan çatlamış demektir şayet öyle olursa akşam mutlaka değerlendir ama yine eşit koyulukta ise sabah ilişki deneyebilirsin sabah spermler daha hızlı ve daha çok olurlar ve ilişki öncesi eşine bitter çikolata ve sade türk kahvesi tavsiye ederim

Doğru söylüyorsun. Allah kalbimizi biliyo. Ameller niyetlere göredir ben hatim okumaya çalışacağım Allah bitirmeyi nasip etsin. Rabbim sağlık versin bizdeki emanetlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…