canım benim rahatszlıkların varsa ve seni etkiliyorsa bedenine zulmetme rabbim o kolaylığı sağlamış bazıları hiç etkilenmiyor oruçtan ve yeterli miktarda suyunuda iftarla sahur arası tüketiyor.idrar yolu enfeksiyonu bebek için tehlikeli bir durum düşük riski yapabilir sen sana verilen emanetide düşünmelisin ben şayet hamile kalsam ilk günü tutmaya çalışırm en azından tutup tutamayacağımı görürüm tutmasamda vicdanım rahat olur diye ilk çocuktada öyle yaptım ve tutamadım sonradan kazasını tuttum ha bedenim öyle bir tepki vermeseydi tutacaktım allah bliyor
:)) nosunu almadım :) desene Allaha emanet gidiyon ZehraValla canım bilmiyorum ne desem yanlış olacağının kanaatindeyim sen kendini biliyorsundur bebeğine ve kendine zarar vermeyecek şekilde karar vereceksindir mutlaka Doktorunu telefonla arayıp sorsan
canım benim ilk başlarda evet pek birşey veremezler bol su en iyisi benim 6.aymıydı neydi fitil vermişti doktor idrar yolu enfeksiyonu için seni yanlış bilgilendirmek istemem bu arada enfeksiyon batmada yapar yanmada yaparAynen bende öyle düşünüyorum ilk günü kendimi denemeyi. Rahimde ağrı oluyo ara sıra o normal tamamda vajinada bıçak batmasıı beni öldürecek idrarda iltihap olduğu için mi oluyo sence? Bunun bi tedavisi yokmu ya Dr henüz küçük oldugu için ilaç vermiyorum dedi. Eeee geç kalırsak nolcakbol sudan başka ne yapılabilir? Onu içiyorum hep zaten ama geçmiyo
O zaman bi gün niyetlenmeden öğlene kadar dene biliyorsundur mutlaka kadınların regl günü yakınsa öğlen ezanına kadar niyetlenmezler seninde mazeretin var öyle denersin baktın zorlanıyorsun tutmazsın:)) nosunu almadım :) desene Allaha emanet gidiyon Zehra
Yok kuzu belki yarın belkide Cuma'ya gelecekmiş havada yağış ve fırtına var şansımıza biraz hava şartlarına bağlı Dün liman yapmak zorunda kaldılar hava şartlarındansher33 eşin geldi dimi kuzu
Bu kadar merakta bırakmak cezasız kalmasın
Canım ilk bebeğimde tutmadım hatta emzirme döneminde bile tutmadım sütü azaltmasın diye bu gebeliktede emzirmedede tutmayı düşünmüyorum önceliğim her zaman bebek ben nasıl olsa kaza yaparım şu anda iki saat geç yemek yesem bile bayılacak gibi oluyorum en mantıklısı tutmamakSene 1993 :) mart ayında Ramazan günü ben annemin karnındayken annem oruç tutmuş o sıralar doğmuşum zaten..
Geçen gün konuşuyoruz bana sen tutarsın nolacak daha bebek yeni onun ne ihtiyacı olacak dedi.. ben iki yıl once orucun ilk üç gününü tuttum 4.gün sahurdan sonra acillik oldum. 2 hafta oruç tutamadım sürekli istifra falan mahvoldum böbreklerimden kum + taş döktüm hatrlamak bile istemiyorum anam ağlamıştı dökene kadar. Geçen yılda döktümşimdi memleketten bin kat sıcak bi şehirdeyim acaip nem, sıcak. evin içinde yatıyorum zaten tutarım dıyorum ama sureklı acıkıp yemeyince elim Ayağım titriyo ruh gibi oluyorum korkuyorum napsam kanımda idrarımda enfeksiyon çıktı doktor bol su dedı sabah bi su içmeyim hemen alt taraf yanmaya başlıyor ilaçta kullanıyorum arada leke geliyo zaten. Arkadaşlarm tutamazsın dıyolar sence napsam acaba içim rahat değil hiç
osay3 canım ne yaptınnn
Bu kadar merakta bırakmak cezasız kalmasın
Eziyet etmeye gerek yok sonuçtaCanım ilk bebeğimde tutmadım hatta emzirme döneminde bile tutmadım sütü azaltmasın diye bu gebeliktede emzirmedede tutmayı düşünmüyorum önceliğim her zaman bebek ben nasıl olsa kaza yaparım şu anda iki saat geç yemek yesem bile bayılacak gibi oluyorum en mantıklısı tutmamak
Canım bana doktorum kesinlikle tutamazsın dedi,hatta ona istinaden ben de kayınvalidemin oruçken doğum yaptığından bahsettim. Doktor öncelikle bu dönemlerde besin düzeninin çok önemli olduğunu onu bozarsam kolay toparlanamayacağını, sağlığıma zarar vereceğinden bahsetti. Tabi ki bebeği sağlıklı doğan insanlar var ama bunu riske edemez ki insan, can sonuçta. Allah herkesin gönlünü bilmez mi? Niyetini bilmez mi? Sırf kaçmak için bunu bahane olarak kullanan ile, içindeki canın kıymetini bildiği için tutmayan bir olur mu?Sene 1993 :) mart ayında Ramazan günü ben annemin karnındayken annem oruç tutmuş o sıralar doğmuşum zaten..
Geçen gün konuşuyoruz bana sen tutarsın nolacak daha bebek yeni onun ne ihtiyacı olacak dedi.. ben iki yıl once orucun ilk üç gününü tuttum 4.gün sahurdan sonra acillik oldum. 2 hafta oruç tutamadım sürekli istifra falan mahvoldum böbreklerimden kum + taş döktüm hatrlamak bile istemiyorum anam ağlamıştı dökene kadar. Geçen yılda döktümşimdi memleketten bin kat sıcak bi şehirdeyim acaip nem, sıcak. evin içinde yatıyorum zaten tutarım dıyorum ama sureklı acıkıp yemeyince elim Ayağım titriyo ruh gibi oluyorum korkuyorum napsam kanımda idrarımda enfeksiyon çıktı doktor bol su dedı sabah bi su içmeyim hemen alt taraf yanmaya başlıyor ilaçta kullanıyorum arada leke geliyo zaten. Arkadaşlarm tutamazsın dıyolar sence napsam acaba içim rahat değil hiç
walla öyle canım cezalarını keselim bencede ama neyse ikiside güzel haberlerle gelirse cezayı hafifletirizBu kadar merakta bırakmak cezasız kalmasın
Çok uzun sürmüş yaYok kuzu belki yarın belkide Cuma'ya gelecekmiş havada yağış ve fırtına var şansımıza biraz hava şartlarına bağlı Dün liman yapmak zorunda kaldılar hava şartlarından
Canım akşam da testinde t ce den hafif silikse yumurtan çatlamış demektir şayet öyle olursa akşam mutlaka değerlendir ama yine eşit koyulukta ise sabah ilişki deneyebilirsin sabah spermler daha hızlı ve daha çok olurlar ve ilişki öncesi eşine bitter çikolata ve sade türk kahvesi tavsiye ederimAllahım sana şükür demekten kendimi alamıyorum 5 dakika hali zaten kahıdımdan 5 dakika sonuca bakın sonrası dikkate almayın demişti allahım çok şükür inş tutar dün aksam ilişki fayda edermi acaba bu akşamda olucak ta
evet yani göreceli bir kavram herkesin bünyesi farklı ben emzirirken tuttum sütümü fışkıryordu çocuk kilo aldı hep ben sıkıntı yaşamadım ama tutamayanda çok var emzirme dönemindeEziyet etmeye gerek yok sonuçta
öyle deme rabbim en hayırlı sonucu görmeyi nasip etsin inşallahtest yapcam şimdi negatifi görmeye hazırsanıızzzzz
Doğru söylüyorsun. Allah kalbimizi biliyo. Ameller niyetlere göredir ben hatim okumaya çalışacağım Allah bitirmeyi nasip etsin. Rabbim sağlık versin bizdeki emanetlerineCanım bana doktorum kesinlikle tutamazsın dedi,hatta ona istinaden ben de kayınvalidemin oruçken doğum yaptığından bahsettim. Doktor öncelikle bu dönemlerde besin düzeninin çok önemli olduğunu onu bozarsam kolay toparlanamayacağını, sağlığıma zarar vereceğinden bahsetti. Tabi ki bebeği sağlıklı doğan insanlar var ama bunu riske edemez ki insan, can sonuçta. Allah herkesin gönlünü bilmez mi? Niyetini bilmez mi? Sırf kaçmak için bunu bahane olarak kullanan ile, içindeki canın kıymetini bildiği için tutmayan bir olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?