- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Geçmiş olsun canım ,hassasanne vardı rahim ağzı kısalığı vardı maşallah biri erkek ve ikiz kızları olmak üzere 3 çocuğu var ,aklına kötü şeyler getirme dikişini olursun Allahın izniyle kucağına alırsın oğluşunuKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
yanne ZK_ASK @Nisaberatim ve diger kizlar...
Aynen ögle göbek bölgem sezeryandan sonra kaldı allahım kucagına almayı nasip etsin isteyen herkeze bende dahil versin denerim canım ama hafif düzeyde başlangıc dendi ben pko dendi diye oturdum agladım :) bir daha cocugum olmuycak diye kızım var kardeşsiz kalıcak diye inş bu ay ugurlu gelir de gebe kalabilirim yazdıgın için çok sağol moral oldun bana allah razı olsum bebegini sana bağışlasın
Agladım hemde 2 gün hüngür hüngür :) inşallah canımHafif düzeye oturup ağladıysan ben kendimi kaldırıp şu camdan aşağı atayım :))) yumurtalığımın ikisi de pko görüntüsü içinde ve hormonlarımda bunu destekliyor mesela bozukluk vardı. Hepsi birer imtihan Sen hiç üzme kendini. kızında abla olacak Allahın izniyle :)
tam pik gibi gözüküyo canım pek anlamasamdaAgladım hemde 2 gün hüngür hüngür :) inşallah canım
Kızlar bu tam pik dimi t c den koyu ?
Cden koyu c sönük kaldı akşam 10 da bir daha bakıcam regl olacak gibi sancım var sol kasıgım agrıotam pik gibi gözüküyo canım pek anlamasamda
yumurtluyorsundur sancı ondandır canım bütün testleri bi günde bitirecen sen anlaşılan :)Cden koyu c sönük kaldı akşam 10 da bir daha bakıcam regl olacak gibi sancım var sol kasıgım agrıo
bana göre böyle bilgilerle hareket etmek doğru değil,sonuçta her işin bir uzmanı var ve o uzman sakıncalı diyorsa sakıncalıdır. Ayrıca doktorum herkeste stok olduğunu ama hamileliğini bu şekilde geçiren insanların 35-40 yaşlarında saç dökülmesi,kemik erimesi gibi nice sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Şimdi sağlıkla oruç tutmuş hamileler olmuş olabilir, ancak kim bilir ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşacaklar, kendi stoklarından tükettikleri için. Söz konusu sağlık, dinimiz çok şükür sağlık söz konusu olduğunda amlayışlı bir din. Sırf keyiften tutmamak değil, en iyi Allah bilir.
Sende enfeksiyon var canım ve arada lekelenme oluyor bence doktora sor canımSene 1993 :) mart ayında Ramazan günü ben annemin karnındayken annem oruç tutmuş o sıralar doğmuşum zaten..
Geçen gün konuşuyoruz bana sen tutarsın nolacak daha bebek yeni onun ne ihtiyacı olacak dedi.. ben iki yıl once orucun ilk üç gününü tuttum 4.gün sahurdan sonra acillik oldum. 2 hafta oruç tutamadım sürekli istifra falan mahvoldum böbreklerimden kum + taş döktüm hatrlamak bile istemiyorum anam ağlamıştı dökene kadar. Geçen yılda döktümşimdi memleketten bin kat sıcak bi şehirdeyim acaip nem, sıcak. evin içinde yatıyorum zaten tutarım dıyorum ama sureklı acıkıp yemeyince elim Ayağım titriyo ruh gibi oluyorum korkuyorum napsam kanımda idrarımda enfeksiyon çıktı doktor bol su dedı sabah bi su içmeyim hemen alt taraf yanmaya başlıyor ilaçta kullanıyorum arada leke geliyo zaten. Arkadaşlarm tutamazsın dıyolar sence napsam acaba içim rahat değil hiç
canım benim rahatszlıkların varsa ve seni etkiliyorsa bedenine zulmetme rabbim o kolaylığı sağlamış bazıları hiç etkilenmiyor oruçtan ve yeterli miktarda suyunuda iftarla sahur arası tüketiyor.idrar yolu enfeksiyonu bebek için tehlikeli bir durum düşük riski yapabilir sen sana verilen emanetide düşünmelisin ben şayet hamile kalsam ilk günü tutmaya çalışırm en azından tutup tutamayacağımı görürüm tutmasamda vicdanım rahat olur diye ilk çocuktada öyle yaptım ve tutamadım sonradan kazasını tuttum ha bedenim öyle bir tepki vermeseydi tutacaktım allah bliyorSene 1993 :) mart ayında Ramazan günü ben annemin karnındayken annem oruç tutmuş o sıralar doğmuşum zaten..
Geçen gün konuşuyoruz bana sen tutarsın nolacak daha bebek yeni onun ne ihtiyacı olacak dedi.. ben iki yıl once orucun ilk üç gününü tuttum 4.gün sahurdan sonra acillik oldum. 2 hafta oruç tutamadım sürekli istifra falan mahvoldum böbreklerimden kum + taş döktüm hatrlamak bile istemiyorum anam ağlamıştı dökene kadar. Geçen yılda döktümşimdi memleketten bin kat sıcak bi şehirdeyim acaip nem, sıcak. evin içinde yatıyorum zaten tutarım dıyorum ama sureklı acıkıp yemeyince elim Ayağım titriyo ruh gibi oluyorum korkuyorum napsam kanımda idrarımda enfeksiyon çıktı doktor bol su dedı sabah bi su içmeyim hemen alt taraf yanmaya başlıyor ilaçta kullanıyorum arada leke geliyo zaten. Arkadaşlarm tutamazsın dıyolar sence napsam acaba içim rahat değil hiç
50 adet olunca emin olmak adına birde bana okadar güzel geliyorki pkodan aylardır yumurtlamamısım hafif düzey dendi ama 48 60 ı görmeye başladım mutlu ediyor beniyumurtluyorsundur sancı ondandır canım bütün testleri bi günde bitirecen sen anlaşılan :)
Evettttttt :)Agladım hemde 2 gün hüngür hüngür :) inşallah canım
Kızlar bu tam pik dimi t c den koyu ?
Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
yanne ZK_ASK @Nisaberatim ve diger kizlar...
48-60 ne ki ya lisedendir banada pko deniyor ama rabbime şükürler olsun adet düzensizliğim olmadı ve kızıma hamileliğim kolay oldu acaba şimdi artmışmıdır onu bilemiyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum bi adet olsam bende bu testten alayım bari hangi marka bunlar farkediyomu50 adet olunca emin olmak adına birde bana okadar güzel geliyorki pkodan aylardır yumurtlamamısım hafif düzey dendi ama 48 60 ı görmeye başladım mutlu ediyor beni
Allahım sana şükür demekten kendimi alamıyorum 5 dakika hali zaten kahıdımdan 5 dakika sonuca bakın sonrası dikkate almayın demişti allahım çok şükür inş tutar dün aksam ilişki fayda edermi acaba bu akşamda olucak taEvettttttt :)
Doktora 1 ay sonra gideceğim pazartesi günü sormayı unuttum :Sende enfeksiyon var canım ve arada lekelenme oluyor bence doktora sor canım
Keremkucuk39.com diye site kapıda ödemeli aldım çok memnunum çizgileri cok net regl düzensizligim kız 60 oldu kafayı yedim o ara zaten bir bak bakalım yumurtluyormusun alırsın sende inş olmazsın da olursan sayet dene derim48-60 ne ki ya lisedendir banada pko deniyor ama rabbime şükürler olsun adet düzensizliğim olmadı ve kızıma hamileliğim kolay oldu acaba şimdi artmışmıdır onu bilemiyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum bi adet olsam bende bu testten alayım bari hangi marka bunlar farkediyomu
Allahım sana şükür demekten kendimi alamıyorum 5 dakika hali zaten kahıdımdan 5 dakika sonuca bakın sonrası dikkate almayın demişti allahım çok şükür inş tutar dün aksam ilişki fayda edermi acaba bu akşamda olucak ta
Evet canım darısı basımıza inşallah :)Olur olur zatenokeanoss00 da üç gün üst üste ilişki olmuştu, malum hamiş :))
Valla canım bilmiyorum ne desem yanlış olacağının kanaatindeyim sen kendini biliyorsundur bebeğine ve kendine zarar vermeyecek şekilde karar vereceksindir mutlaka Doktorunu telefonla arayıp sorsanDoktora 1 ay sonra gideceğim pazartesi günü sormayı unuttum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?