2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin InşaAllah. Teşekkür ederim . Çişini de yapıyor. Kakasinida. Ikisi fe yeterli miktarda. Ama önceden fazla emerken neden şimdi 5 dkka emip bırakıyor. Ve 3 4 saat boyunca emmiyor. Uyuyor. Uyanırsam da emmiyor. Kendi keyfi ne zaman gelirse emiyor kısacası: /

senin ilk çocuksa kanallarda akışkanlığıda emdikçe artıyor öncede 15 dk da gelen süt şuanda 5 dk da geliyor olabilir çok uyuyorsa altını aç o zaman uykuları kaçabiliyor sık sık memeyi ver sen ona bi kaç ay sonra aman allahım hiç memeyi bırakmıyo diyeceksin emin ol kızım 25 ay bilfiil emdi gece uykusu nedir bilmedim şuan 39 aylık hala meme aşkı var önünde giyinemiyorum direk saldrıyo :) dediğim gibi doyup doymamasında çiş takibi yaparlar sende dikkat et demekki 5 dk lık sütte yetiyor kuzuya dert etme annesi

canım allah kabul etsin ...
Tabi canım benim lütfen herşeyin Allah'tan geldiğini hatırlat kendine nefsine uyma ve kendini çok üzme biliyorum üzücü bir durum dualarımdasın

canım asla isyan etmiyorum niye diye de sormuyorum. her zaman rabbımın bı bıldıgı vardır bıze yasattıgı herseyde bı hayır vardır mutlaka... ama üzülmemek elde değil..dedım ya gecer zaten bu da.

Canım artık. Çenesi daha güçli bebekler biyüdükçe emme süreside kısalıyor

Testin c tarafı cok silik markası garip geldi inş geç döllenmedir üzülme allahıma dua et bol bol

Sabahtan beri 3 kez çişini yaptı. Yeterlimidir

O ilk başta benden de gelmişti yoğun kıvamlı :) hayatmda ilk kez tabii durumlar neee? Akıntı nasıl

benim çok bulantım var canım.. gecikme de yaşamazdım gelecek gibi durmuyo akıntı falan .. neyse geç gelecek belli ki... toparlarım 1 saate
Sanki kan vermişsin de 0 görmüşsün gibi bu ne hal?! Kıçı kırık bi idrar testi sonuçta. Çizgi her gebelikte çıkacak diye şart yok belki var ne biliyoruz? Bekle bakalım olmadı kan verirsin.

EceCigdem bende orucu tutmayı düşünüyorum cnm, tabi ilk denicem rahatsız etmiyorsa. Normalde oruç tutmak bana sıkıntı vermiyor şimdide öyle olursa insAllah niyetim var.
Kizlar ben oglumu ramazanin ortasinda dogurmustum o zaman tabi don ay olunca dayanamiyordum gece kalkip esimle de yiyordum ama eger hamileysemde tutmayi dusunuyorum hayirlisi olsun insallah bakalm

tugken sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor??
İyiyim canım sen nasılsın . Yıldönümü tatili yaptık geldik 2.reglimi oldum korunmuyrm artık bu ay takip falanda yapmiyrm akışına bıraktım.rahatim şimdilik insalllllaaaaaaaaaahhhhh sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin rabbim hepimize ikiz üçüz bol bol amin :))

Merhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.

Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.

En azından içini rahatlatmış olmana sevindim canım çok şükür güzel haberlerle geldin o zaman ne yapıyorsun yastıkları koyuyorsun ayağının altına ve birtek wc ye kalkıyorsun kendine ve yeğenimize dikkat ediyorsun
Magnezyum vermesindeki amaç kalçanda bacağında ağrı mı oluyor canım
Ahh bu güZel hizmet veren doktorlar ne kadar pahalıııı benim bu ay yumurta takibi için gittiğim doktorda pahalı 250tl takip ücreti 15 lira Letu yumurta uyarıcı ilaç ücreti 82lira çatlatma iğnesi ücreti 16 lira Duphaston döllenmeye yardım edici ilaç ücreti verdim

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi olursun dinlen bol bol iyi etmişsin başka doktora gitmekle.

Şükür kötü haber yok neyseki dinlenmeye devam et sen kontrolden geçmende iyi olmuş Allaha emanet olun o sahibiniz olsun hayırlı haberlerle gel yine ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…