2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

biz çocuk isteyeli çok olmuyor canım hemen telaşlanmak istemiyorum eşim şehir dışnda çalıştığından yumurtlama dönemini denk getirememişte olabiliriz ben hastanede çalışyorum hazır burda kendi testlerimi yapayım diyorum bir çocuğum var çok şükür 4 yaşnda ama benim yaş oldu 34 ve kilom çok o yüzden korkularım var daha sadece 2 aydır olmadı yaşım küçük olsa zaten 1 yıla kadar zamana bırakırdım bu ay adetimde 5 gün gecikti sürekli kasık ağrım var 1 aydır neyden olabilir hiç bilmiyorum annem geçen kuzeninim 34 yaşında menopoza girdiğini söyleyinde daha bi gerildim

İçin acımasın üzme bebişini. :) kıyamam ben ona Kalbini duymuşsun sanırım tam odaklanıp okuyamadım Rabbim kucağına alacağın günleri de görmeyi sana nasip etsin bizlerde senin o mutluluğuna şahit olalım inşallah. Üzülmek yok ben bunuda Atlatacağım Allah'ın izniyle

bende ona üzüldüm inşallah drdan iyi haber alır inşallah yanılıyorlardır.
ama şu bir gerçek olmayanda da hayır var

canım analık böyle birşey daha anne olmadan fedakarlık başlıyor gebe kalmayla kaygılar ve stresler daha da artıyor doğumdan sonra bambaşka bir boyut kazanıyor bu endişeler

benden doktor istemedi ama bir arkadaşımda 2. çocuğu istemiş 1-2 yıl olmamış rahim filmi sonrası tüplerin yapıştığını öğrenmiş ben 2 aydır çock istiyorum daha erkendir herhalde stres yapmak için bilmyorum ya amannn

canım benim atlatacaksın tabi Allahın izniyle.. sağol canım allahım seninde yüzünü en hayırlısıyla güldürsün ama allah okadar büyük ki herşeyin ilacı var zaman....

CANIM SENİ ÖYLE ANLIYORUM Kİ BENİMDE YAŞ SIKINTISI VAR BENDE 39 YAŞINDAYIM 35 YAŞINDAN BERİ İSTİYORUM.
NE GEREKİYORSA İHMAL ETME YAP ARKADAŞIM BEN NASIL OLSA BİR EVLADIM VAR DEDİM KENDİĞİLİNDEN BİR KERE GEBE KALDIM BU GÜN YARIN OLUR DEDİM İLK İKİ YILI ÖYLE BOŞU BOŞUNA GEÇİRDİM SONRAKİ İKİ YILDA TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI İKİ KERE KAPALI MİYON OPERASYONU OLDUM ŞUBATTA GEBE KALDIM DIŞ GEBELİK OLDU O YÜZDEN SENİN GİBİ OLANLARI GÖRÜNCE İHMAL ETMEYİN DİYORUM

canım tabi gabelik yaşamış doğum yapmış kişilerde de tüplerde veya hormonel sıkıntılar olabiliyor...
bence sen hastanede olduğun için testlerini yaptır tabi ama eşin sperm testi yaptırmadan rahim filmi çektirme...
Daha dediğin gibi yumurtlamayı bile denk getirmemiş olma durumunuz olabilir cok erken endişelenmek için...

canımm maalesef ilk gebeliğim aynı nedenler ile sona ermişti, o kadar üzücü ki seni çok iyi anlıyorum. ben aynı gün 2 doktora görünüp karar vermiştim, sen de mutlaka başka bir doktora daha görün. Bakalım başka doktor ne diyecek, Allah yardımcın olsun

rahatlıyım dimi ? Sağolasın canım ne bilim işte biliyorsundur bundan öte gebeliğim olmadı Kalp atışına takıntılıyım İnşallah böle devam eder sağol canım benim...
canım çoook rahat olsun için, doktorlar en ufak kötü ihtimalde bile söylüyorlar ki üzerlerinde kalmasın diye. Ritm de gayet iyi gözüküyor ultrason grafiğinde dha ne olsun? Sağ salim kucağına al inşallah minişini.

allah razı olsun canım benim işte göz görür kulak duyar da yinede teselli arıyor insan bide zehra içim yaktı geçti aynı endişe ve telaşla gittim cünkü... Allah onunda yardımcısı olsun... Allahım herkesin derdinin dermanı en kısa sürede versin vallahi... çok duygusalım cok ağlıyorum durup durup...

cok iyi anlıyorum canım, ben de öyle her ultrasonda ağlıyorum çok korkuyorum bir kere o korku girince insanın içine kolay kolay çıkmıyor. ama sunu cok iyi biliyorum doktorlar en ufak bir olumsuzluk olduğunda hiç acımadan mutlaka ve mutlaka söylüyorlar. Allahım zehracığımın da yardımcısı olsun tüm isteyenlerin inşallah kucağı dolsın..

ZK_ASK canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm ki seni düşünemiyorum şuan.. insAllah Rabbim bı mucize daha gösterir de doktorlar yanılıyor olsunlar

Kızlar ALLAH TÜM GEBELERE SAĞLIKLI HAMILELIK NASIP ETSIN. SIKINTISI OLANLARA DERMAN VE ŞİFA VERSIN. MUCIZE BEKLEYENLERE RABBIM EL UZATSIN. BEKLEYENLERE HAYIRLI HABERLER NASIP ETSIN. ISTEYEN HERKESE RABBIM SAĞLIKLI VE HAYIRLI ANA BABA SÖZÜ DİNLEYEN HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN.
TÜM SIKINTISI OLANLARA ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN... @Zehra ungrms canim rabbim senin de yardimcin olsun.

Dr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyodu yolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı

yanne S Sarisinbebek A anneveoglusu B Biravucmutluluk

o ultrasonlar insan icadı canım hata olabilir onlardai.bir hafta daha bekleyelim rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah moralini yüksek tut lütfen

butun sıtedekı kızlar hepinize seslenıyorum bakıp esgecmeyın hepınızden bu akşam dua istiyorum bak zehra için %1 umut varsa buda duayla olur olmaz demeyın
hatta mumkunse ıkı rekat namaz kılınıp peşine tum hamılelerımız için ve benm kuzum zehra için dua
sadece 5 dakıkanızı alır aylardır burda bır aradayız desteğimiz duadır

aaa canım bak kalp atışı görülmüş, diğer doktor nasıl yok dedi anlamıyorum. Gönlünü ferah tut canım benim bence yetişecek gelişimi Allah büyüktür birazıcık sabret bakalım.

bu rahim filmi hangi durumlarda çekiliyor internetten animasyonuna baktımda korktum yaw
Canım eğer bi seneden fazla deniyorsan be olmuyrsa çekilmesi gerek hatta yaşın ileri ise altı aydan önce bile çekebilirsin, korkulacak bişey del şişli ekomar da çektirdim sıfır ağrı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…