2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayali bı çizgi var sanki cnm, resimden daha çok sen daha net görürsün bu durumda. İnsAllah iki gün sonra güzel iki çift çizgi gorursun
Aynen de öyle canım ben kendim daha net görüyorum hayırlısı olsun inşallah geç olsun ama güç olmasın inşallah. Rabbim bu yaklaştığımız mübarek Ramazan'ı Şerif hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

benimde ilk öğrendiğimde böyle çok silik bir çizgi vardı canım. Pozitif olabilir kan ver istersen
İnşallah canım yaa iki gün daha bekliyim de ona göre kan veririm inşallah. 2 defa dış gebelik geçirdim o yüzden de çok korkuyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

Karnımdan baktı bebeği göremedi alttan baktı bu sefer kalp atımını göremedi kaç haftalık dedm 7 dedi ayın 8inde 6+1 görünen bebek ya. Yarın radyolojiye görünecekmişim. Hayırlısı

Karnımdan baktı bebeği göremedi alttan baktı bu sefer kalp atımını göremedi kaç haftalık dedm 7 dedi ayın 8inde 6+1 görünen bebek ya. Yarın radyolojiye görünecekmişim. Hayırlısı
Canımm başka açıklama yapmadı mı doktorun?
Aynı doktora gitmediysen ölçümlerde hafta farkı çıkabiliyor canımmm belki öyle bir şey olmuştur, bence başka bir doktora daha görün böyle durumlarda doktor-cihaz yanılması olabiliyor.

Yok aynı doktorum bu canım. Progestan günde 3e çıkardı. Yarın renkli ultrasona girecekmişim. Haftasında yanılma olabilir mi? Yanılma payı var mı bilmiyorum. Kafam bulanık gerçekten tek bildiğim ben yine o kürtaj masasına yatmak istemiyorum Allahım güç versin

Zehracım geçmiş olsun allah korktuğuna uğratmasın
İnşallah yarın güzel haberler alırsın

Kızlar geçen ay regle dokuz kala kırmızılar geldi bu ayda 10 gün var ve ben bugün leke gördüm sabah geldi şuan durdu anlamıyorum ya progestan kullanıyorum iki aydır neden böyle oldu duzenimi bozdu of

Tekrar ölçüm yapildi en son olculenle ayni daha fazla kisalma olmamis. Suan icin serklaj gerektirecek kadar kisalma yok. Takip altindayim canim. Iyi durumda seviks dedi doktor.
Gözün aydın canım inşallah senden hep güzel haberler duyalım

Aaa ciddenmi cnm ay insAllah yarin hayırlı haberler alırsın cnm ya..

olabilir tabi canım, dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın.

ZK_ASK caniiiiiimmmmmmmmmm geçmiş olsun inşallah bişey yoktur.yanilma payları çok oluyor gönlünü ferah tut. O masaya inşallah yatmayacaksin düşüncesi bile kötü rabbim yardımcın olsun

bol bol dinlen bendede serviks kısaydı 3 cm civarı birşeydi hiç yat bile dememişti doktorum işe gidip gelmiştim sakin ol yeter. Bu arada adetin 3. günü hormonlara baktırdım prolaktin üst sınır 23 gösteriyordu bende 28 çıktı daha doktoa görünmedim netcem ya canımda sıkıldı
Kızlar dün gelen giden olmadı sabah uyandım yine yoktu bende test yaptım ve negatif biraz kendi halime çekilmek istiyorum çok yıprandım artık hakkınızı helal edin
bende seni merak ettimde geldim bu ayda zaten olmadı bakalım hayırlısı inşallah

canım kafan bulanmasın inşallah o masaya biir daha asla yatmazsın evladını sağlıkla kucağna alırsın güzel düşünelim lütfen

canım bizi de haberdar et mutlaka, merak ettim seni.

canım ya çok üzüldüm doğrusu inan seninle aynı psikoloji içindeyim ne diyeceğimi bilemedim... allah yardımcın olsun umarım sıkıntı olmaz düzelir herşey... bende şimdi gebeyim ya kalp atışı normal olmaz kürtaj olurum diye yiyor içimi Ah canım Allah'a emanet yavrularımız...

canım prolaktine kafanı çok takma bence bizzat 3 nisan da bende 3.gün ölçtürdüm 136 çıktı ve ben şuan hamileyim..
Araştırmalarıma göre prolaktinin Beta proklaktin de varmış o yanıltabiliyormuş... dr. danışırsın ama hiç kafana takma... tedavisi de mümkün ben denemedim ama Hayıt tohumunu çok tavsiye ediyorlar... ama dediğim gibi kafana onu takma... olunca rabbim olduruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…