Hayırlı olsun canım gözün aydın kalp atışları başlamış sağlıkla gelsin devamı sağlıkla al kucağına canım
Bu ay cok rontgene girdim canim bir suru de ilac iciyirum adetimi bekliyorum o yuzden adetten sonra tekrar klomen kullanacagim heralde bakalmNiye öyle diyon cnm :)( temmuzda 31 olcam ve bu ilk gebeligim:))
EceCigdem hakkında hayırlısı cnm Rabbim hayırlı ve sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllaah
ben 29 da daha yeni evlendim be yaşında ne varmışBU SABAH UYANDIM VE KENDİME ŞÖYLE DEDİM: ulan 15 gün sonra 29 yaşıma giriyorum hala çocuğum yokbazen bi anda dank eder ya hah işte öyle oldu ama bunu derken kendi kendime siniribozuldu gülüyorum HEY ALLAHIM verdiğin aklı alma başımızdan
Niye öyle diyon cnm :)( temmuzda 31 olcam ve bu ilk gebeligim:))
EceCigdem hakkında hayırlısı cnm Rabbim hayırlı ve sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllaah
osay3 benimde yaş 36 aha kısmetse şimdiki gebeliğim sağlıklı ilerse 37 yaşımda anne olacağım...
ben 29 da daha yeni evlendim be yaşında ne varmışküçücük çocuksun daha hahahaha....
Dr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
yanne S Sarisinbebek @anneveoglusu @Biravucmutluluk
Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor
Bekliyorum bende :)canım benim şimdi ne desek yanlış olur ama beklesenmi bi iki gün acaba rabbim sınıyo hepimizi bi şekilde ama ben olsam beklerdim galiba biraz.
Testi alıp yapmamakta direniyorum olumsuz çıkacak diye bu ay dedim batı bekleyeceğim illa ki :) elimde de ovu. Testi varken öylesine bi yapayım dedim hiç çizgi belirmeyince bi sorayım dedimovulasyon testiyle deneyene kadar gebelik testine baksan daha sağlıklı sonuc alırsın canım. ov. testiyle gebeliği öğrenen var ama hatalı çıkanda var. En doğrusunu Gebelik testi verecektir diye düşünüyorum.
Bekliyorum bende :)
Tutunmasında sıkıntı yok. Sıkıntı kalpte :) kalbine kurban olduğumiyisin değil mi canım benim dinlen bol bol... Bak kabak çekirdeği, ananas cok iyi geliyormuş tutunması için...
Canım benim ben buralara girmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama içimi bişeyler dürttü okuduklarıma inanamadım Rabbim sabrını versin Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sen çok güçlü bi kadınsınTutunmasında sıkıntı yok. Sıkıntı kalpte :) kalbine kurban olduğum
Testi alıp yapmamakta direniyorum olumsuz çıkacak diye bu ay dedim batı bekleyeceğim illa ki :) elimde de ovu. Testi varken öylesine bi yapayım dedim hiç çizgi belirmeyince bi sorayım dedim
canım benim yaTutunmasında sıkıntı yok. Sıkıntı kalpte :) kalbine kurban olduğum
Dimi ben de öyle düşününce bi an yine olumsuz çıkacağını düşündüm de bakalım artık 2 güne belli olacak zaten.. teşekkür ederimanladım hepimiz aynıyız anlıyorum psikolojini Hadi bekle bakalım... Ovulasyon testi aslında gebelik olduğunda pozitif gibi gösteriyor çoğu kişide ama hatalı çıkan arkadaşlarımız var bu nendele umutsuz olma umutlanmada...
BAT bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?