2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Niye öyle diyon cnm :)( temmuzda 31 olcam ve bu ilk gebeligim:))

EceCigdem hakkında hayırlısı cnm Rabbim hayırlı ve sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllaah
Bu ay cok rontgene girdim canim bir suru de ilac iciyirum adetimi bekliyorum o yuzden adetten sonra tekrar klomen kullanacagim heralde bakalm

ben 29 da daha yeni evlendim be yaşında ne varmış küçücük çocuksun daha hahahaha....

Niye öyle diyon cnm :)( temmuzda 31 olcam ve bu ilk gebeligim:))

EceCigdem hakkında hayırlısı cnm Rabbim hayırlı ve sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllaah

osay3 benimde yaş 36 aha kısmetse şimdiki gebeliğim sağlıklı ilerse 37 yaşımda anne olacağım...

aman işte kızlar ne bakıyonuz bana
ablam kuzenlerim ve çevrem 20li yaşların başında anne olunca öyle bir iç geçirdim sabah sabah
gerçi 25 yaşında evlendim 2 yıl doğuda koca yüzü görmedim normal geliyor bu yaşım siz bakmayın bana güldüm geçtim zaten bu arada inşalllaaaahhhhhhh sağlıkla kucağınza alırsınız kızlar hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım

canım benim şimdi ne desek yanlış olur ama beklesenmi bi iki gün acaba rabbim sınıyo hepimizi bi şekilde ama ben olsam beklerdim galiba biraz.

Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor

Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor

ovulasyon testiyle deneyene kadar gebelik testine baksan daha sağlıklı sonuc alırsın canım. ov. testiyle gebeliği öğrenen var ama hatalı çıkanda var. En doğrusunu Gebelik testi verecektir diye düşünüyorum.

Testi alıp yapmamakta direniyorum olumsuz çıkacak diye bu ay dedim batı bekleyeceğim illa ki :) elimde de ovu. Testi varken öylesine bi yapayım dedim hiç çizgi belirmeyince bi sorayım dedim

Tutunmasında sıkıntı yok. Sıkıntı kalpte :) kalbine kurban olduğum
Canım benim ben buralara girmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama içimi bişeyler dürttü okuduklarıma inanamadım Rabbim sabrını versin Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sen çok güçlü bi kadınsın

Testi alıp yapmamakta direniyorum olumsuz çıkacak diye bu ay dedim batı bekleyeceğim illa ki :) elimde de ovu. Testi varken öylesine bi yapayım dedim hiç çizgi belirmeyince bi sorayım dedim

anladım hepimiz aynıyız anlıyorum psikolojini Hadi bekle bakalım... Ovulasyon testi aslında gebelik olduğunda pozitif gibi gösteriyor çoğu kişide ama hatalı çıkan arkadaşlarımız var bu nendele umutsuz olma umutlanmada...
BAT bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın...

Dimi ben de öyle düşününce bi an yine olumsuz çıkacağını düşündüm de bakalım artık 2 güne belli olacak zaten.. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…