- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
sağol canım ben 2-3 ay daha bekleyeyimde hayırlısı olsun inşallahCanım eğer bi seneden fazla deniyorsan be olmuyrsa çekilmesi gerek hatta yaşın ileri ise altı aydan önce bile çekebilirsin, korkulacak bişey del şişli ekomar da çektirdim sıfır ağrı diyebilirim.
Dr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
yanne @Sarisinbebek A anneveoglusu B Biravucmutluluk
Canım bir başka doktora daha gittin mi belirtilerini iyi takip et canım Allah'ım inş bebeğini sana bağışlar canım dua ediyorumDr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
Sen ne kadar güçlü bir kadınsın Canım maşallah seni örnek alıyorum kendime inş güzel şeyler gelişir canımİçin acımasın üzme bebişini. :) kıyamam ben ona Kalbini duymuşsun sanırım tam odaklanıp okuyamadım Rabbim kucağına alacağın günleri de görmeyi sana nasip etsin bizlerde senin o mutluluğuna şahit olalım inşallah. Üzülmek yok ben bunuda Atlatacağım Allah'ın izniyle
Canjm benimde 8 haftası biten bebeğim 6+3 de durmuştu kalp atımı ama benim kese de bozulduğu için 3 doktora göründüm tıp fakültesinde kürtaj olmuştum canımKesenin bozulup bozulmadığını söylemediler dün normal ultrasonla baktıklarında böyle çıkmıştı anlamıyorum ki zıkkım olasıca. Doktora biz biraz düşünelim dedim çıktım dönüp kararımı söyleyeceğim işte. Kararım ne o belli değil henüzama şuan sende gördüğün gbi 9.haftamda olmam lazım. Hadi 8 çıksa gene bi umudum olurdu. Arkadas kalbi 6+1 de atmıştı şmdi 6+1 de kaldığı çıkıyo o gün durmuş bence beklemenin bi faydası yok bana zarar. Ne diyosun karar verirken kararsız kalıyorum uzun oldu saçmaladım ama halimi görmek istemezsin
Canm ilaç vermedi mi bise ne bilim belki düzelir yani git geri gel mi dedi sadece. ? Kan akışına baksaydi bari belki kanın koyu ay bilemedim ya çok üzüldüm gerçektn sen limonlu su iç yarm bardak suya limonu sık iç . Ay ne desem bilemedim. Ya yolk saçta ne gbi br sıkıntı varmis ki?Dr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
Canım ben hiç böyle birşey yaşamadım ama senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim sonuçta senin bir sat tarihin yok belkş bebek yeni gelişiyordur birkaçgün sonra kalp atışı duyulabilir beklemende herhangibir tıbbi tehlike ve sakınca yoksa bekle derimÇok kötü ikilemde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum radyoloji dr baktı ultrasondan hani benim bebek 6+1 de kalp atışı oluşmaya başlamış demişti ya radyolojideki doktorda bebek 6+1 görünüyo dedi kasp atışı yokmuş benim doktorda kalbi atmaya başladığı GÜn durmuş dedi alınması en doğrusu kendiliğnden düşmez istersen iki üç gün bekle dedi sonuç değişmez yinede dedi. Ama şöyle bişy var ben bilmediğimden size soruyorum radyolojideki dr baktığında kalp atışı sesi geldi bwbeğin mi dedim hayır dedi. Benim mi kalp sesim o? Öğle molasından çıkınca kürtaja karar vermiştim ama arkadaslarım bekle belki düzelir doktora güven olmaz diyolar sakat dedikleri sağlıklı doğuyo falan ama bebek 6+1 göründü gelişme sıfır ya siz ne diyoshnhz??
okeanoss00 S sakyuz @Sarisinbebek Htckbrysl yaşayan yada duyanınız varmı
@SUU
Hayırlı olsun canım gözün aydın kalp atışları başlamış sağlıkla gelsin devamı sağlıkla al kucağına canımsağolasın canım benim amin Allah cümlemizin yüzünü güldürsün bugün benimkini güldürdü ama Zehra arkadaşıma cok üzüldüm. aynı stresle gittim bende inan cok zor be hamile kalmak bişey değil sonrası önemli... Allah herkese hayırlı gebelik nasip etsin...
Canım benim yaaa kaç gündür giremiyorum görmedim neler olmuş yaa. Çok üzüldüm. Nasıl böyle oldu ya. Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Benim ilk gebelik boştu hiç duymadık kalp atışını ama duyup da sonradan ne olur bilemedim ki. Canım inşallah hayırlısı olurÇok kötü ikilemde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum radyoloji dr baktı ultrasondan hani benim bebek 6+1 de kalp atışı oluşmaya başlamış demişti ya radyolojideki doktorda bebek 6+1 görünüyo dedi kasp atışı yokmuş benim doktorda kalbi atmaya başladığı GÜn durmuş dedi alınması en doğrusu kendiliğnden düşmez istersen iki üç gün bekle dedi sonuç değişmez yinede dedi. Ama şöyle bişy var ben bilmediğimden size soruyorum radyolojideki dr baktığında kalp atışı sesi geldi bwbeğin mi dedim hayır dedi. Benim mi kalp sesim o? Öğle molasından çıkınca kürtaja karar vermiştim ama arkadaslarım bekle belki düzelir doktora güven olmaz diyolar sakat dedikleri sağlıklı doğuyo falan ama bebek 6+1 göründü gelişme sıfır ya siz ne diyoshnhz??
okeanoss00 S sakyuz @Sarisinbebek Htckbrysl yaşayan yada duyanınız varmı
@SUU
Canım üzme kendini inşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana bence 1 hafta beklemek en mantıklı karar olmuşDr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
Dr dan çıktım şimdi karnımdan baktı görülmedi kalp atışı vajinal baktı kalp atışı var ama duyulacak kadar değil şuan duyulmuyo dedi bana gösterdi ışık yanıp sönüyoduyolk sac fazla iyi değilmşş sanırım bide öyle bişy söyledi. Haftasına göre sesin çok net duyulması lazımdı ama şuan için bişy diyemem haftaya gel bakalım yinede pozitif konuşamıyorum şuan beklycez dedi kesemde de sıkıntı yokmuş. 6 haftalık gorunuyomuş. Valla ne yalan söyleyim sevinmiyorum kızlar. Haftası çok geride yetişir mi bilmiyorum Allahtan hayırlısı
BU SABAH UYANDIM VE KENDİME ŞÖYLE DEDİM: ulan 15 gün sonra 29 yaşıma giriyorum hala çocuğum yokbazen bi anda dank eder ya hah işte öyle oldu ama bunu derken kendi kendime siniribozuldu gülüyorum HEY ALLAHIM verdiğin aklı alma başımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?