canım doktor normal dediyse normaldir, zaten kalp grafiği de normal görünüyor. çok şükür mutlu ol kafanı daha takma, normalde hızının ne kadar olduğunu pek söylemiyorlar zaten bi kontrolde 100 bi kontrolde 150 atar değişir yani önemli olan doktorun normal demesi.Kızlar şimdi dr. kalp atışlarına normal dedi. elimede bunu verdi yani normal mi? hızını sordum söylemedi dr normal bi sıkıntı yok dedi yolladı beni...
rahatlıyım dimi ? Sağolasın canım ne bilim işte biliyorsundur bundan öte gebeliğim olmadı Kalp atışına takıntılıyım İnşallah böle devam eder sağol canım benim...canım doktor normal dediyse normaldir, zaten kalp grafiği de normal görünüyor. çok şükür mutlu ol kafanı daha takma, normalde hızının ne kadar olduğunu pek söylemiyorlar zaten bi kontrolde 100 bi kontrolde 150 atar değişir yani önemli olan doktorun normal demesi.
canım ya çok üzüldüm doğrusu inan seninle aynı psikoloji içindeyim ne diyeceğimi bilemedim... allah yardımcın olsun umarım sıkıntı olmaz düzelir herşey... bende şimdi gebeyim ya kalp atışı normal olmaz kürtaj olurum diye yiyor içimi Ah canım Allah'a emanet yavrularımız...
Çok kötü ikilemde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum radyoloji dr baktı ultrasondan hani benim bebek 6+1 de kalp atışı oluşmaya başlamış demişti ya radyolojideki doktorda bebek 6+1 görünüyo dedi kasp atışı yokmuş benim doktorda kalbi atmaya başladığı GÜn durmuş dedi alınması en doğrusu kendiliğnden düşmez istersen iki üç gün bekle dedi sonuç değişmez yinede dedi. Ama şöyle bişy var ben bilmediğimden size soruyorum radyolojideki dr baktığında kalp atışı sesi geldi bwbeğin mi dedim hayır dedi. Benim mi kalp sesim o? Öğle molasından çıkınca kürtaja karar vermiştim ama arkadaslarım bekle belki düzelir doktora güven olmaz diyolar sakat dedikleri sağlıklı doğuyo falan ama bebek 6+1 göründü gelişme sıfır ya siz ne diyoshnhz??
okeanoss00 S sakyuz S Sarisinbebek Htckbrysl yaşayan yada duyanınız varmı
Çok kötü ikilemde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum radyoloji dr baktı ultrasondan hani benim bebek 6+1 de kalp atışı oluşmaya başlamış demişti ya radyolojideki doktorda bebek 6+1 görünüyo dedi kasp atışı yokmuş benim doktorda kalbi atmaya başladığı GÜn durmuş dedi alınması en doğrusu kendiliğnden düşmez istersen iki üç gün bekle dedi sonuç değişmez yinede dedi. Ama şöyle bişy var ben bilmediğimden size soruyorum radyolojideki dr baktığında kalp atışı sesi geldi bwbeğin mi dedim hayır dedi. Benim mi kalp sesim o? Öğle molasından çıkınca kürtaja karar vermiştim ama arkadaslarım bekle belki düzelir doktora güven olmaz diyolar sakat dedikleri sağlıklı doğuyo falan ama bebek 6+1 göründü gelişme sıfır ya siz ne diyoshnhz??
S SUU
Kesenin bozulup bozulmadığını söylemediler dün normal ultrasonla baktıklarında böyle çıkmıştı anlamıyorum ki zıkkım olasıca. Doktora biz biraz düşünelim dedim çıktım dönüp kararımı söyleyeceğim işte. Kararım ne o belli değil henüzcanım aynı sancılı günleri 2 yıl önce yaşamış biri olarak sana anlatayım sen kendi kararını kendin ben...
Dr. baktığı Ultrasona guven olmaz ama renkli ultrason çok detaylı bakabiliyor yanılma payı olmuyor. Benim bebeğin kalbinin durduğu zamanı Renkli ultrasonda teşhis konuldu.
2 hafta bekledim canım başka dr. gittim kese büyüdü bebek bile büyüdü ama kalp atışı yoktu. Üsküdarda cok iyi bir dr. gittim ondanda aynı şeyi duyunca kürtaj olmaya karar verdim. 10. Haftada... ama bebeğim 7 haftalıkta kalmıştı. seninde aynı şeyleri yaşadağığını düşünüyorum ama çok zor gerçekten için rahat etcekse bekle canım... çünkü kese bozulmadığı sürece sana zararı yok.. Allah yardımcın olsun... cok üzgünüm cok...
bu rahim filmi hangi durumlarda çekiliyor internetten animasyonuna baktımda korktum yawcanım prolaktine kafanı çok takma bence bizzat 3 nisan da bende 3.gün ölçtürdüm 136 çıktı ve ben şuan hamileyim..
Araştırmalarıma göre prolaktinin Beta proklaktin de varmış o yanıltabiliyormuş... dr. danışırsın ama hiç kafana takma... tedavisi de mümkün ben denemedim ama Hayıt tohumunu çok tavsiye ediyorlar... ama dediğim gibi kafana onu takma... olunca rabbim olduruyor...
yok canım haklısın kararsızlığında gayet normal... Kese bozuluyorsa hiç kendinide riske atma canım... insan cok umut arıyor inan çok iyi anlıyorum ben 2 hafta bekledim... düşünebiliyormusun 2 hafta ama benim kesemde bozulma yoktu... sonuc değişmiyor.. peki miğde bulantın vs. varmı? benim kalbinin durduğunu öğrenmeden 2 gün önce bütün belirtilerim yok olmuştu... sonrası inan psikolojik eziyet... bence 6+1 ise sen zaten 3 hafta beklemişsin farkında olmadan...Kesenin bozulup bozulmadığını söylemediler dün normal ultrasonla baktıklarında böyle çıkmıştı anlamıyorum ki zıkkım olasıca. Doktora biz biraz düşünelim dedim çıktım dönüp kararımı söyleyeceğim işte. Kararım ne o belli değil henüzama şuan sende gördüğün gbi 9.haftamda olmam lazım. Hadi 8 çıksa gene bi umudum olurdu. Arkadas kalbi 6+1 de atmıştı şmdi 6+1 de kaldığı çıkıyo o gün durmuş bence beklemenin bi faydası yok bana zarar. Ne diyosun karar verirken kararsız kalıyorum uzun oldu saçmaladım ama halimi görmek istemezsin
yok canım haklısın kararsızlığında gayet normal... Kese bozuluyorsa hiç kendinide riske atma canım... insan cok umut arıyor inan çok iyi anlıyorum ben 2 hafta bekledim... düşünebiliyormusun 2 hafta ama benim kesemde bozulma yoktu... sonuc değişmiyor.. peki miğde bulantın vs. varmı? benim kalbinin durduğunu öğrenmeden 2 gün önce bütün belirtilerim yok olmuştu... sonrası inan psikolojik eziyet... bence 6+1 ise sen zaten 3 hafta beklemişsin farkında olmadan...
canım ya ben ne diyeceğimi bilemedim inan ki hislerine göre davran ayrıntılı ultrasonla baktılarmıÇok kötü ikilemde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum radyoloji dr baktı ultrasondan hani benim bebek 6+1 de kalp atışı oluşmaya başlamış demişti ya radyolojideki doktorda bebek 6+1 görünüyo dedi kasp atışı yokmuş benim doktorda kalbi atmaya başladığı GÜn durmuş dedi alınması en doğrusu kendiliğnden düşmez istersen iki üç gün bekle dedi sonuç değişmez yinede dedi. Ama şöyle bişy var ben bilmediğimden size soruyorum radyolojideki dr baktığında kalp atışı sesi geldi bwbeğin mi dedim hayır dedi. Benim mi kalp sesim o? Öğle molasından çıkınca kürtaja karar vermiştim ama arkadaslarım bekle belki düzelir doktora güven olmaz diyolar sakat dedikleri sağlıklı doğuyo falan ama bebek 6+1 göründü gelişme sıfır ya siz ne diyoshnhz??
S SUU
Bulantı falan hiç bişy yok göğüs ağrımda önceki gibi ağır değil dün farkettim. Şimdi ilk gittiğim hani dış gebelikte kürtajımı yapan doktor vardiya ona gidiyoruz. Bakalım o ne diyecek. Benmki umut aramaktan ziyade hemen karar verip sonrasında keske araştırsaydım baska doktora gitseydim pişmanlığını yaşamak istemiyorumultrasondan bakar anlaşılır zaten
Kızlar şimdi dr. kalp atışlarına normal dedi. elimede bunu verdi yani normal mi? hızını sordum söylemedi dr normal bi sıkıntı yok dedi yolladı beni...
bu rahim filmi hangi durumlarda çekiliyor internetten animasyonuna baktımda korktum yaw
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahBulantı falan hiç bişy yok göğüs ağrımda önceki gibi ağır değil dün farkettim. Şimdi ilk gittiğim hani dış gebelikte kürtajımı yapan doktor vardiya ona gidiyoruz. Bakalım o ne diyecek. Benmki umut aramaktan ziyade hemen karar verip sonrasında keske araştırsaydım baska doktora gitseydim pişmanlığını yaşamak istemiyorumultrasondan bakar anlaşılır zaten
sağolasın canım benim amin Allah cümlemizin yüzünü güldürsün bugün benimkini güldürdü ama Zehra arkadaşıma cok üzüldüm. aynı stresle gittim bende inan cok zor be hamile kalmak bişey değil sonrası önemli... Allah herkese hayırlı gebelik nasip etsin...CANIM GÖZÜN AYDIN BEBİŞİN KALP ATIŞINI DUYMUŞSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN İNŞALLAH
Yeni doktoruma gitmiştim radyolojideki ultrasonda da aynı sonuç çıkmıştı şimdi eski doktoruma gidiyorum bakalım o ne diyecekZK_ASK canım neler okuyorum yaa bende seni merak ettim bir baktım yazdıklarına şok oldum canım yaa
kalp atışı duymamışlar sanırım öylemi? Yeni drunamı gittin canım. başka bir dra görünmeden kürtaj kararı alma canım.
İnşallah yanılıyor olsunlar
bu rahim filmi hangi durumlarda çekiliyor internetten animasyonuna baktımda korktum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?