- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
canım sen rahim filmi çetirdin mi ya da yımurtaların mı yeterince gelişmiyor, neye göre klomenle tedavi görüyorsunal benı vur duvarlara bnm tas kafam laf anlıyomukı ama bu ay kararlıyım takıp yok adetten sonra hiç bişey yok zaten su elimdekı testlerı bıtırıp ınlarıda tuketmeye calışoyrm gulum hayırlısı dyrm ama içimde burkuluyo amannn klomen puskolojımı altust ettı ya 4 mevsım yaşıyrm bı gunde
Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizim başımızaCanım arkadaşlarım topiğe katılalı 5 ay oldu her geçen gün birer ikişer hamile haberleri aldim ve çok mutlu oldum hergün dua ettim Rabbime sesinizi duymadan yüzünüzü görmeden. Sizinde dualatınızın arasına girdim. Allah Razı olun. Rabbim yüzünüze gülsün.
Bu MÜbarek günde akşamda ve akşam ezanı sırasın da bthgc 43.16 cıktı kan testim o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve tekrar dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım.
S selifor canım seninle öğrenmek varmış kaderim de .
Darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim Sağlıklı Hayrlı Evlatlar nasip etsin.
2017 Ramazan ı Şerif Bereketiye geldi..
Canım merhaba bende ikinci resimde silik çizgi gördüm aşılama değil demi canım inş vardır adetine de az kalmışİdrarı tutmadan yaptım cizgi cıkıyor ama emin olamıyorum korkuyorum da sabah yumurtlamadan sonra 11 olucak inş daha iyi cıkar lh ım artıyor o dikkatimi çekti
İlk resim sabah 2.ci akşam
Bu daha çok belli canım inş sağlıklı ilerler hayırlı olsun10 dakika doldu daha iyi sanırım şimdi ay tecrübe felan kalmadı bende sanki ilk olacak gibi @Whiteandblue cnm silik çıkıyor bu marka güvenilir dimi inovita
Evet canım belli ben zorlanmadan görüyorum kaç test yapıyorsun canım günde 2 mi bende öyle yapıyordum da :)10 dakika doldu :) allahım sana bin şükür inş benlesindir bebegim
@ezo26 bugün lh a da bakıcam cok merak ediyorum o ne cıkıcak
Bnde dun aksam oldumAsilama tutmadi cnm.adet oldum ya
gebelik canim hayirli olsun :)10 dakika doldu :) allahım sana bin şükür inş benlesindir bebegim
@ezo26 bugün lh a da bakıcam cok merak ediyorum o ne cıkıcak
11.günüm ben 10 dakika bakıp atıyorum :) inşallah yanılmaz hamileyimdir seninde boylemiydi merak ettmGuvenilir cnm bende kullandim ve kullanan arkadsslarda mevcut. Yanilma gormedim hic. Birde testte durdukca koyulasir. Ben yapmistim yumurtlamadan 11 gun sonra yok diye kenara attim. Diger sabah baktigimda silik vardi. Senin yumurtlamadan kac gun gecti 11/12 gun gecsin netlesir
Aşılama degil dogal cnm inş vardır :)Canım merhaba bende ikinci resimde silik çizgi gördüm aşılama değil demi canım inş vardır adetine de az kalmış
Tek canım 2 2 yapıodum şimdi tek oldu yarın 2 yaparım :) doyamıosun cizgi cıkınca hoşuna gidioEvet canım belli ben zorlanmadan görüyorum kaç test yapıyorsun canım günde 2 mi bende öyle yapıyordum da :)
Peki ovulasyon dan kaç gün sonra test yaptınız acaba ?Tek canım 2 2 yapıodum şimdi tek oldu yarın 2 yaparım :) doyamıosun cizgi cıkınca hoşuna gidio
Çok sağol cnm inş cok istiyorum gelmiş olsun kuzucum senle bekleyelim dogumu :) eminim ama korku var tabi kan verip degerime baktırınca artık ozaman emin olurumgebelik canim hayirli olsun :)
11 gün resimdeki bugün 11.ci günüm.Peki ovulasyon dan kaç gün sonra test yaptınız acaba ?
Çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun ben ümidi keseyim o zaman :)11 gün resimdeki bugün 11.ci günüm.
Ben 7 den beri yapıyorım 8 de az cıktı 9 da daha iyidi ama hayal görüyor gibiydim 10 da arrık vardı 11 daha güzeldi :)
korkma kuzum :) iyu olcak inşallah dahada koyulaşacakÇok sağol cnm inş cok istiyorum gelmiş olsun kuzucum senle bekleyelim dogumu :) eminim ama korku var tabi kan verip degerime baktırınca artık ozaman emin olurum
İnşallah canım kimyasala dönmesin de sağlıkla gelsin kuzumkorkma kuzum :) iyu olcak inşallah dahada koyulaşacak
Bence kesme cnm geç döllenme olmus olabilir 1 2 gün sarkabilir ovulasyondan sonra kacıncı gününÇok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun ben ümidi keseyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?