2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıkmıştı ya böyle olan birilerini duydunuz mu hiç, daha doktora gösteremedim.randevu aldım perşembeye.hiç hamile kalamama ihtimalim var mı acaba

Se
canım sen rahim filmi çetirdin mi ya da yımurtaların mı yeterince gelişmiyor, neye göre klomenle tedavi görüyorsun Nisaberatim

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizim başımıza

İdrarı tutmadan yaptım cizgi cıkıyor ama emin olamıyorum korkuyorum da sabah yumurtlamadan sonra 11 olucak inş daha iyi cıkar lh ım artıyor o dikkatimi çekti
İlk resim sabah 2.ci akşam
Canım merhaba bende ikinci resimde silik çizgi gördüm aşılama değil demi canım inş vardır adetine de az kalmış

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diyerek konuya girmek istiyorum. 6-7aydır bebek olsun istiyoruz bu ay bat 30 mayıs ve bugün test yaptım idrar testi negatif çıktı bu aydan da umudumu kesmeli miyim ayrıca hiçbir belirtim de yok

11.günüm ben 10 dakika bakıp atıyorum :) inşallah yanılmaz hamileyimdir seninde boylemiydi merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…