Hafta içi kan verebilirim ancak hastane uzak bana canım anneme diye kaçıcam kan vericem babalar gününde de eşime ultrason resmini veririm 21 gün var kese ve bebek görünür ozamana kadarVar canım var bence kan verme ye git testlerle uğraşma)
Bu arada kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum, haftasonu yoğunluğu önümde 5 hasta var :))
evet canm gıtgıde belirginleşiyorKızlar dünkünden biraz daha iyi sanki dimi artık emin oluyorum yavaş yavaş koyulaştıgına bugün dpo 11. Flaştan silik çıkıyor ama elimde belli cok şükür
osay3
Bence kanda baktır artık ordan anlayabilirsin.Benim testim 3 gün kala daha koyuydu ama değer düşükmüş meger.Gerçi yaptığın testler erken gebelik testi degil dimi?Kanda baktırmam daha iyi olur gibi geliyor yada lh bak bugün çok koyu olması gerekiyor.:)) 3 gün var sende de artık sürpriz olur inşallah :)))))10 dakika doldu :) allahım sana bin şükür inş benlesindir bebegim
ezo26 bugün lh a da bakıcam cok merak ediyorum o ne cıkıcak
Erken degil normal strip cnm hafta içi baktırıcam degere evet lh için idrarı tutuyorum şuan :) nasip inş gelmiştir melegimBence kanda baktır artık ordan anlayabilirsin.Benim testim 3 gün kala daha koyuydu ama değer düşükmüş meger.Gerçi yaptığın testler erken gebelik testi degil dimi?Kanda baktırmam daha iyi olur gibi geliyor yada lh bak bugün çok koyu olması gerekiyor.:)) 3 gün var sende de artık sürpriz olur inşallah :)))))
Çok şükür cnm bence bekle bakalım 9.gün belkide geç döllenme olduevet canm gıtgıde belirginleşiyor
Ah inşallah Can'ım inşallah.Mutlu haberlerini alalım:) Lh dan anlarsın şuan zaten.Çok çok silik çıkar öbüründeErken degil normal strip cnm hafta içi baktırıcam degere evet lh için idrarı tutuyorum şuan :) nasip inş gelmiştir melegim
İnş canım ben pek anlamam da dün koyu idi sana resim atarım Zahmet olucak yorumlarsın cnm inşallah peşimede sizleri alırım belki birlikte bekleriz dogumuAh inşallah Can'ım inşallah.Mutlu haberlerini alalım:) Lh dan anlarsın şuan zaten.Çok çok silik çıkar öbüründe
Mübarek ayda inşallah hepimiz muradımıza ereriz:) Yorumlarım tabi Can'ım.Daha da koyulaşacak gibiİnş canım ben pek anlamam da dün koyu idi sana resim atarım Zahmet olucak yorumlarsın cnm inşallah peşimede sizleri alırım belki birlikte bekleriz dogumu
İnşallah canım erken yumurtlamışım lh testi almasaydım regl 13 gün var daha diye bekliycektim saçımıda boyatıcaktım alkolde alıcaktım çok içen biri degilim ama 2 gün önce arkadaşlar toplandık eşleri cocukları felan herkez içti ben almadım biliyordum cünkü silik çıkan hcg testim var ne olur ne olmaz diye :)Mübarek ayda inşallah hepimiz muradımıza ereriz:) Yorumlarım tabi Can'ım.Daha da koyulaşacak gibi
Yok ya hiç onlara bakmıyor.Ben bu ay hiç alkollü çikolata bile yemedim.Saçımı da iyi ki boyatmadım dedim yine düştü yine düştü.Üzerine gittikçe olmuyor işte.İnşallah canım erken yumurtlamışım lh testi almasaydım regl 13 gün var daha diye bekliycektim saçımıda boyatıcaktım alkolde alıcaktım çok içen biri degilim ama 2 gün önce arkadaşlar toplandık eşleri cocukları felan herkez içti ben almadım biliyordum cünkü silik çıkan hcg testim var ne olur ne olmaz diye :)
evet canım beliii.. ama flaşsız çeksene canım koyu fotolardan daha cok belırgın oluyor cızgıler. emınım elıne aldıgında bızım gordugumuzden daha belırgındırrrr :)Kızlar dünkünden biraz daha iyi sanki dimi artık emin oluyorum yavaş yavaş koyulaştıgına bugün dpo 11. Flaştan silik çıkıyor ama elimde belli cok şükür
osay3
bence gene cok erken yapmıssın testı kuzum... daha dün sopaladım seni akıllanmıyosunbu gun 9. gunum ıdrar negatıf cıktı bu ayda yok zaten belli nasıp onumuzdekı aylara
Attım çöpe cnm stripler 10 dakikadan sonra kuruyor baya yarın inş :)evet canım beliii.. ama flaşsız çeksene canım koyu fotolardan daha cok belırgın oluyor cızgıler. emınım elıne aldıgında bızım gordugumuzden daha belırgındırrrr :)
Doğru diyorsun cnm yaptım lh bir tık daha koyu sanki sende bakarsın cnm resim atıyorum ben şuan boyatmaya korkuyorum sacımı :) dibimde gelmişti oysaYok ya hiç onlara bakmıyor.Ben bu ay hiç alkollü çikolata bile yemedim.Saçımı da iyi ki boyatmadım dedim yine düştü yine düştü.Üzerine gittikçe olmuyor işte.
Yaptım aşagıda canım tan koyu degil ama koyu :) kalbinimi okuyorum ne daha senden yorum gelmeden ben paylaşıyorum :)hadi bir de koyu bır LH bekleyoruzzzz senden :) ne zaman yapcan
al benı vur duvarlara bnm tas kafam laf anlıyomukı ama bu ay kararlıyım takıp yok adetten sonra hiç bişey yok zaten su elimdekı testlerı bıtırıp ınlarıda tuketmeye calışoyrm gulum hayırlısı dyrm ama içimde burkuluyo amannn klomen puskolojımı altust ettı ya 4 mevsım yaşıyrm bı gundebence gene cok erken yapmıssın testı kuzum... daha dün sopaladım seni akıllanmıyosun
yapıp yapıp şu testleri kendine eziyet etme bırak adet gununu bekle gelırse gelır gelmezse test yap. cunku su an hala umut var
Guvenilir cnm bende kullandim ve kullanan arkadsslarda mevcut. Yanilma gormedim hic. Birde testte durdukca koyulasir. Ben yapmistim yumurtlamadan 11 gun sonra yok diye kenara attim. Diger sabah baktigimda silik vardi. Senin yumurtlamadan kac gun gecti 11/12 gun gecsin netlesir10 dakika doldu daha iyi sanırım şimdi ay tecrübe felan kalmadı bende sanki ilk olacak gibiWhiteandblue cnm silik çıkıyor bu marka güvenilir dimi inovita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?