- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
yapınca atarım foto mutlakaYarın da denersen foto at cnm merak ederim hadi hayırlısı
Yarın tekrarla varsa inş cıkar cnm yaVar gibiydi çıkardım kasetten baktım kagida yokmuş göz y anılması
Ediyorum canım benim sanatamam sabah
yapınca atarım foto mutlaka
bol dua et
Çok sağ ol canım tekrardan hayırlı olsun senin bebisYarın tekrarla varsa inş cıkar cnm ya
Sağol kuzum allahım tamamını erdirirde saglıkla yerleşir kuzum :)Çok sağ ol canım tekrardan hayırlı olsun senin bebis
AminnSağol kuzum allahım tamamını erdirirde saglıkla yerleşir kuzum :)
Sağol canım Allah razı olsun ... Darısı başına inşallah tez zaman daHayırlı uğurlu olsun canım darısı bizim başımıza
bugun 9. gunum testım kar beyaz bu ayda gelmedi minnoşum
nasipten ötesş yok ne dıyelim o zaman nasıbımızı bır gun almak dileğiyle
Cnm zaten belliydi hadi tekrardan hayırli olsunKızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbiosay3 Nisaberatim @Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
@kirgincicekler @cennetciim051215
kızlar zehranın kanaması başlamış hastaneye gıdıyolar ne olur cok dua edın kolay gecsın Allah yardımcısı olsun ne dua bılıyorsanız okuyun ya şafi zıkrı cekın içinizden geldiği kadar lutfen
inşallah kolay atlatır inşallah Allahım yardımcısı olsunCanım hakkında hayırlısı olsun insAllah, daha dur hemen umutsuzluğa kapilma daha klomenin ilk ayı
Cnm zaten belliydi hadi tekrardan hayırli olsun
Yaaa ciddimisininsAllah güzel haberlerle gelir
Kan akmasiyla oruc bozulmuyor sanki canimAmin canım benim allah biliyor ya seni çok önceden tanıyorum ve hamilelik haberini almayı okadar cani gönülden istiyorum ki.
Ben tutamıyorum ilaç alıyorum ve ufaklıktan beri burun damarlarım çatlak ve sürekli kanıyor çözüm bulunamadı tutsam bozulucak. Rabbim tutanlara sabır versin allah kabul etsin rabbim herkezin tüm insanların kalbine göre versin inşallah
Sağol cnm :) teşekkür ederimCanım hakkında hayırlısı olsun insAllah, daha dur hemen umutsuzluğa kapilma daha klomenin ilk ayı
Cnm zaten belliydi hadi tekrardan hayırli olsun
Yaaa ciddimisininsAllah güzel haberlerle gelir
Benim çok genizden ve burundan.Kan akmasiyla oruc bozulmuyor sanki canim
Canım o zaman var yaniAşılama degil dogal cnm inş vardır :)
İnş canım inş bu mübarek günlerde duaların kabul olsunİnşallah canım kimyasala dönmesin de sağlıkla gelsin kuzum
Aynen canım bende de öyle oluyordu bir de toplu almıştım internettenTek canım 2 2 yapıodum şimdi tek oldu yarın 2 yaparım :) doyamıosun cizgi cıkınca hoşuna gidio
Sabah daha iyi cnm bende bir sanah bir akşam yapıodum sabah silik akşam neagtif sinir oluyordum boşu boşuna en saglıklısı 2 günde 1 ilişki kaçırma olasılıgında olmaz stres te yaşamaZsınbn şimfi yıne test yaptım sankı sabah cıkmayan şimdi mi cıkcak :))
amaç testlerı tuktmk kı bırdaha test mest derdım olmasın sıkıldım şu çişle haşır neşir olmaktan artık :)
50 adet gebelik testi aldım kaldı 10 taneAynen canım bende de öyle oluyordu bir de toplu almıştım internetten
Amin canım hepimizin duaları kabul olsun rabbim yüzlerinize gülsün inşallahİnş canım inş bu mübarek günlerde duaların kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?