2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbi osay3 Nisaberatim Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
kirgincicekler cennetciim051215

Eklentiler

• IMG_1561.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1562.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
Se
canım sen rahim filmi çetirdin mi ya da yımurtaların mı yeterince gelişmiyor, neye göre klomenle tedavi görüyorsun Nisaberatim
fılm cektrmedım once yum. canlandıralım dedıler yum tembelliği varmş bu ay klomen kullandım sadece 1 yum olustu doktr daha yuksek beklıyodu ama 14. gun 19 mm e yakınfı 19 bıke değildi

Çok sağol cnm sen ve Nisaberatim vesile oldunuz allahım ne muradınız varsa versin innovitayı söylediginiz için kızıma laboquickle kaldım şimdide bunla kaldım allahıma bin şükür
Rabbım nasıp ettıkten sonra hersey mazeret hayrlı olsun saglıkla olsun bıtanmmm ohh maşallah hepimize nasıp olacaktr bırgun inşalşah
olanlarınkı saglıklı olsun saglıkla doğsun

Rabbım nasıp ettıkten sonra hersey mazeret hayrlı olsun saglıkla olsun bıtanmmm ohh maşallah hepimize nasıp olacaktr bırgun inşalşah
olanlarınkı saglıklı olsun saglıkla doğsun
Amin canım benim ögle tabiki de allahım inş sizdende mutlu haberi almak nasip olur sen yarın yine yap geç döllenme olmuş olabilir daha kacıncı günündesin

ya deliii :))
senı ıkna etcm dıye gobuşum çatırdadı ben sana en başta ne dedım bakkkk artık ıkna oldun
Eeeveettt başka marka ile cıkıncada allahıma bin şükür ki doğru imiş emin oldum şimdi :) allah razı olsun hakkını helal et cok dinledin beni :)

Amin canım benim ögle tabiki de allahım inş sizdende mutlu haberi almak nasip olur sen yarın yine yap geç döllenme olmuş olabilir daha kacıncı günündesin
bn şimfi yıne test yaptım sankı sabah cıkmayan şimdi mi cıkcak :))
amaç testlerı tuktmk kı bırdaha test mest derdım olmasın sıkıldım şu çişle haşır neşir olmaktan artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…