Sanki tekrar kızım olucak sol kasıgımda egilip kalkarken batma varkorkma kuzum :) iyu olcak inşallah dahada koyulaşacak
11. Gujn hic silik bile degildi kenara koydum. Ertesi gun biraz cizgi vardi. 12. Gun nellibir cizgi vardi cnm11.günüm ben 10 dakika bakıp atıyorum :) inşallah yanılmaz hamileyimdir seninde boylemiydi merak ettm
Evetcnm baya var muhtemel 20 li degerlerde. Yarin daha belirgin olur. Gozunaydin olsun cnm.Kızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbiosay3 Nisaberatim Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
kirgincicekler cennetciim051215
maşallah canim bunda daha net cikmis rahat ol artil brbrgin seninıe :)Kızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbiosay3 Nisaberatim Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
Çok sağol cnm sen veEvetcnm baya var muhtemel 20 li degerlerde. Yarin daha belirgin olur. Gozunaydin olsun cnm.
Evet allahıma bin şükür şimdilik kızımla aramızda sır olarak kalıcak baba sonra bilcek babalar gününde :)maşallah canim bunda daha net cikmis rahat ol artil brbrgin seninıe :)
11.günümBence kesme cnm geç döllenme olmus olabilir 1 2 gün sarkabilir ovulasyondan sonra kacıncı günün
Hiç gölge gibide mi yok benim kızımda 11.gün gölge gibi 12.gün baya belli idi pembelik11.günüm
fılm cektrmedım once yum. canlandıralım dedıler yum tembelliği varmş bu ay klomen kullandım sadece 1 yum olustu doktr daha yuksek beklıyodu ama 14. gun 19 mm e yakınfı 19 bıke değildiSe
canım sen rahim filmi çetirdin mi ya da yımurtaların mı yeterince gelişmiyor, neye göre klomenle tedavi görüyorsunNisaberatim
ya deliii :))Kızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
Rabbım nasıp ettıkten sonra hersey mazeret hayrlı olsun saglıkla olsun bıtanmmm ohh maşallah hepimize nasıp olacaktr bırgun inşalşahÇok sağol cnm sen veNisaberatim vesile oldunuz allahım ne muradınız varsa versin innovitayı söylediginiz için kızıma laboquickle kaldım şimdide bunla kaldım allahıma bin şükür
Amin canım benim ögle tabiki de allahım inş sizdende mutlu haberi almak nasip olur sen yarın yine yap geç döllenme olmuş olabilir daha kacıncı günündesinRabbım nasıp ettıkten sonra hersey mazeret hayrlı olsun saglıkla olsun bıtanmmm ohh maşallah hepimize nasıp olacaktr bırgun inşalşah
olanlarınkı saglıklı olsun saglıkla doğsun
Eeeveettt başka marka ile cıkıncada allahıma bin şükür ki doğru imiş emin oldum şimdi :) allah razı olsun hakkını helal et cok dinledin beni :)ya deliii :))
senı ıkna etcm dıye gobuşum çatırdadı ben sana en başta ne dedım bakkkk artık ıkna oldun
9. gunumdu bugun cnmAmin canım benim ögle tabiki de allahım inş sizdende mutlu haberi almak nasip olur sen yarın yine yap geç döllenme olmuş olabilir daha kacıncı günündesin
Var gibiydi çıkardım kasetten baktım kagida yokmuş göz y anılmasıHiç gölge gibide mi yok benim kızımda 11.gün gölge gibi 12.gün baya belli idi pembelik
ne demek canm helal olsun sen yaz ben cevplarm ytrkı bebişimz saglıklı olsunEeeveettt başka marka ile cıkıncada allahıma bin şükür ki doğru imiş emin oldum şimdi :) allah razı olsun hakkını helal et cok dinledin beni :)
SAğol canım benim çok temiz kalbin var allahım seninde yüzünü güldürsün inşallahne demek canm helal olsun sen yaz ben cevplarm ytrkı bebişimz saglıklı olsun
bn şimfi yıne test yaptım sankı sabah cıkmayan şimdi mi cıkcak :))Amin canım benim ögle tabiki de allahım inş sizdende mutlu haberi almak nasip olur sen yarın yine yap geç döllenme olmuş olabilir daha kacıncı günündesin
Yarın da denersen foto at cnm merak ederim hadi hayırlısı9. gunumdu bugun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?