2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

valla canım ben başka marka pek kullanmadım laboquick kullandım hep yalan olur ne desem. :)
Dogru dıyorsun canım ben bu markayı yeni kullanıyorum yumurtlama testime bayıldım cok güzel gösteriyor cizgilerini.
Hcg negatif ti 8.günden beri hafif hafif derken koyulaşmaya başladı simdide inş artar

Kizlar bu mubarek gunde dua edin bizede hamileler.bn de cok istiyorum anne olmayi.bi kac kisi kaldik heralde hamileligi bekleyen burda
Kızımı her öptügümde şükür allah sana allahım kucagı boş olup isteyen herkeze ver yarabbi diyorum allah kimseyi evladının kokusundan yoksun bırakmasın herkez anne olsun herkez evladını öpüp koklamayı nasip etsin inşallah sende osay3 Nisaberatim ve tüm isteyenlere nasip etsin ilk size sonrada banada tekrar yaşatmayı nasip etsin

şu sahur vaktine yakın ne güzel dualar ettiniz canım yaaa... Allah hepinizin gönlüne göre versin. hayırlı sahurlar kuzular Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah

şu sahur vaktine yakın ne güzel dualar ettiniz canım yaaa... Allah hepinizin gönlüne göre versin. hayırlı sahurlar kuzular Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Amin canım benim allah biliyor ya seni çok önceden tanıyorum ve hamilelik haberini almayı okadar cani gönülden istiyorum ki.
Ben tutamıyorum ilaç alıyorum ve ufaklıktan beri burun damarlarım çatlak ve sürekli kanıyor çözüm bulunamadı tutsam bozulucak. Rabbim tutanlara sabır versin allah kabul etsin rabbim herkezin tüm insanların kalbine göre versin inşallah

canım bilmem mi.. benim de kadınlar kulubunde ilk tanıştığım kızlardan birisin sen canım senın de yerın ayrı bende =)
hatta özeldende konusabılırız canım.
sağlığı el verenler oruç tutmalı zaten canım. dinimiz bize zulm olacak seylerı buyurmuyor sonucta. ALLAH tutanı da tutmak ısteyıp tutamayınında mukafatlandırsın ınsallah.

Saol cnm Allah razi olsn

Amin canım benim allah razı olsun konuşuruz tabiki iyi oluyor kk da takılmak sizin gibi iyi insanlarla karşılasıp dertlerimize ortak sevinicime ortak olmak uyku tutmadı beni bakalım heyecan sardı allahım yüzümüze gülsün bu ay inşallah

amin amin inşallah canm

bu gun 9. gunum ıdrar negatıf cıktı bu ayda yok zaten belli nasıp onumuzdekı aylara

bu gun 9. gunum ıdrar negatıf cıktı bu ayda yok zaten belli nasıp onumuzdekı aylara
Kızlar dünkünden biraz daha iyi sanki dimi artık emin oluyorum yavaş yavaş koyulaştıgına bugün dpo 11. Flaştan silik çıkıyor ama elimde belli cok şükür
osay3

Eklentiler

• IMG_1511.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1520.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 61
Selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum . Hamile arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun , bekleyen bizlere de Allah en kısa zamanda nasip etsin . Eşim test yaptırdı . Aglütinasyon değeri pozitif çıktı . Sperm değerleri iyiymiş . Doktor antibiyotik vermiş . Bir de damar genişlemesi varmış fakat bu engel olmaz felan demiş . Bir kalp durması yaşadık ve bi kaç ay denemiştik olmadı . Bu sebep olmuş olabilir mi ? Bu durumu yaşayanlar tecrübelerini Benimle paylaşabilir mi ?

Tecrübem yok bilgimde sadece inş en yakın zamanda hamilelik haberini alır melegine kavuşursun cnm allah tüm bekleyenlere nasip etsin inş

Tecrübem yok bilgimde sadece inş en yakın zamanda hamilelik haberini alır melegine kavuşursun cnm allah tüm bekleyenlere nasip etsin inş
Amin canım benim inşallah . Benim adetlerim düzenli , doktora gittim rahmin de temiz dedi . Eşim de üzüldüğümü görünce uzun zamandır yaptırmayı düşündüğü testi yaptırdı . Aslında geçen sene yaptıracaktı . Hamile kalınca yaptırmadı . Bu zamana nasipmiş .

Elbet vakti saati var bekliyor gelmeyi inşallah cok zaman olmadan gelir sürprix yapar benim kızım var her sevdigimde olmayanlarada nasip et diyorum tanıdık tanımadık duam herkeze gidiyor nasip olursa 2.ciyi istiyorum kardeşsiz kalmasın diye

Yok canım değilim. İki aydır tedavi görmüyorum. Hsg çekildim temiz çıktı şükür. Sat 5 mayıs bekliyorum olunca yine gideceğim doktora. Hayırlısı hakkında üzme kendini diyeceğim ama insan umut ediyor elden ne gelir vermeyince Mabud.

10 dakika doldu :) allahım sana bin şükür inş benlesindir bebegim
ezo26 bugün lh a da bakıcam cok merak ediyorum o ne cıkıcak

Var canım var bence kan verme ye git testlerle uğraşma)

Bu arada kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum, haftasonu yoğunluğu önümde 5 hasta var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…