Canım uzun zamandır takip edemedim siteyi..bebeğine kavuşmuşsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adınaAmin canım insaAllah hep beraber güzel haberlerle gel insaAllah
Hayırlısı olsun bakalım
insallah canlarim benim mubarek ay ugurlu gelsin insallahHayırlı olsun canım, hadi İnşallah emeklerin karşılıksız kalmaz rabbim bebiğine vesile eder...
Sağ salim al kucağına canım İnşAllah zamanlnda gelir bebişin♡Canım uzun zamandır takip edemedim siteyi..bebeğine kavuşmuşsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adınaBu arada en son 11. Haftamda erkeğe benziyor dediği için dr erkek yazdırmıştım sana ama 16. Haftada kız olduğunu öğrendik şimdi gün sayıyoruz doğuma, erken Doğum riskim var en azından 36 yı görmek istiyorum tüm arkadaşlardan dua beklerim. Bilmediğim durumlarda olan dua bekleyen herkese de Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa herkes istediğini sorabilir
Amin saolasın canım seninkinde sağlıkla tamamlanır İnşAllahSağ salim al kucağına canım İnşAllah zamanlnda gelir bebişin♡
InşAllah tatlım hadi hayırlısl bakalım bende kalp atışları biraz çokmuş çok tedirginim ondan(Amin saolasın canım seninkinde sağlıkla tamamlanır İnşAllah
Korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz hiç düşünmemeye çalış bebekler gerçekten herşeyi hissediyor ve durumları değişiyor anne psikolojisiyleInşAllah tatlım hadi hayırlısl bakalım bende kalp atışları biraz çokmuş çok tedirginim ondan(
Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın insaAllah canım sağolasın listede karisti zaten biraz kaldı öyleCanım uzun zamandır takip edemedim siteyi..bebeğine kavuşmuşsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adınaBu arada en son 11. Haftamda erkeğe benziyor dediği için dr erkek yazdırmıştım sana ama 16. Haftada kız olduğunu öğrendik şimdi gün sayıyoruz doğuma, erken Doğum riskim var en azından 36 yı görmek istiyorum tüm arkadaşlardan dua beklerim. Bilmediğim durumlarda olan dua bekleyen herkese de Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa herkes istediğini sorabilir
Ben çok korkutup kendimi stresse salıyorum buda zarar biliyorum ama kendimi çok üzüyorum canım(Korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz hiç düşünmemeye çalış bebekler gerçekten herşeyi hissediyor ve durumları değişiyor anne psikolojisiyle
gecmis olsun canim rabbim bedenen ve ruhen en kisa surede toparlanmani nasip eder insallahKızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
basla basla canim rabbimin izniyle insallah bu sy sendende hayirli guzel haberler aliriz grubumyz ham8s dolu masallah.bu arada ovu testini bugun yaptim adetim pazar bitti sadece tek cizgi var normalmi bu hicbilmiyorum hafif iki cizgi olmasi gerekmezmiydiEneeeee ben dünü hic degerlendirmedik idrarimi tutuyorum birazdan test yapar yayimlarim. Dur sen dur ben bugunden basliyim calismalara:)
Her şey güzel olacak inşş :)içini ferah tutSağol canım heyecan yapıyorum işte
Benim hep sağdaydı gerçi hâlâ sağda :) oğlum olacak inşCanlar ben kasik agrisini sağda ve ortada hissediyorum oglusummu olucakki acaba sag erkekti sanırım cinsiyeti belli olanlar ilk haftalarki hissettiginizle tutttu mu
bat dundu canm kan verdım negatıf cıktı adet olmadım bklyrm işteNisaberatim nasılsın canım bata Ne kadar kaldı
Normalde gecikmen oluyordu dimibat dundu canm kan verdım negatıf cıktı adet olmadım bklyrm işte
yok canm 27 28 oluyorum normalde bu gun 30 dayım klomn kullandm ya ondan olabılır bugun gelır belkıNormalde gecikmen oluyordu dimi
canım önemli olan 2 günde bir baktırmak, hemen ertesi gün baktırmış olman seni yanıltmıştır. Ayrıca geç döllenme olmuş olabilir, benim ilk gebeliğimde 5 haftalık olmam gereken haftada değerim 27ydi:)merhaba kızlar nasılsınz?
ben iyi değilim gibi ..
24 NİSAN ADET oldum malum 26 Mayıs da değerim 43,16 idi
28.mayıs 82,10
29.mayıs 92,15 yarın kontrolüm var değerlerim az mı artıyor bu da mı olmadı içimi kara bulutlar kapladı . Adete göre 5 haftalık ama değerlerim öyle değil çokk düşünceliyim çok fazla
İnşallah gelmez canımyok canm 27 28 oluyorum normalde bu gun 30 dayım klomn kullandm ya ondan olabılır bugun gelır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?