Benim 3 buçuk yıl canım...Zaman konusunda senden ondeyimdir canım üç yıla yakın
İyi barı canmm sna diyivektm zaten ikisinide fırsat bil yaptr fakülte de genetik testlerini diye doktorun dems zaten :) hayırlısı bakalm psikolojik olarak ne zamn hazr olursan o zaman düşünmen en iyisi :)Sonuç temiz çıktı canım. 1 ay sonra biz eşimle tahlil yaptıracağız. Büyük ihtimal pıhtılaşma yada kromozom bozukluğu dedi. Dış gebeliğide düşük olarak yazdırdı. İki düşük yaptığını söylersin bakarlar eşinde ürolojiye görünsün sonuçları o zaman konuşalım, 2 ay korun dedi. Ama ben kışa kadar korunmayı düşünüyorum. Sizin de iyi olmanıza sevindim Allah daimi sağlık sıhhat versin ♡
Merhaba canım yaklasık 5 ay kullandım klomeni ve çatlama ignesini ise yararlıgı konusunda yumurtan buyuyosa ise yarıyodur ben kist olistugu icin kullanmadıgım ay hamile kaldım ama 1 ay once kullandıgım klomenin etkisi olsugunu dusunuyorum yumurtanın buyumesin allahım en kısa surede saglıkla sana da nasip etsin inşallahKızlar merhaba klomenin ardından dün çatlama iğnesi oldum haydi hayrlisi diyelim klomen kullanan varmı ve ise yaradimi bana bilgi verebilecek olan varmı
Öyle mi canım sen de bu zamana kadar benin gibi kendisi olur diye bekledin o zaman asilamadan da korkuyorum sürecinden yaniBenim 3 buçuk yıl canım...
Cok sagol canim hayırlısı insallah korkularim hala benimle ama iyi olmaya calisiyoruz. Tekmeliyor artik oglum beni pit pit :)
Kürtaj geldi geçti de etkileri hâlâ üzerimde. Yani vücudumda. Dayanamıyorum artk yanne , bebek istemiyorum bedenim bi an önce toparlansın istiyorum
Gerçekten mi? ay cok duygulandımMaşallah canım benim, senin adına cok sevindim vallahi..
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına...Bende bugün bebeğimi gördüm aynı bebek gibi kafası eli ayağı herşeyi belliydi çok şaşırdım benim susam artık bebek gibi...
vallahi ultrason kağıdına baka baka doyamadım... Eşime de yolladım anlamaz bizim öküz dedim içimden :) çünkü ultrason görüntülerine boş boş bakıyor.. hemen aradı kız bizimki sırt üstü yatıyor ayaklarını dikmiş dedi çok heyecanlıydı.. vay be dedim benimki bile gördüğüne göre artık bebeğim büyüdü diye ağladım... hiç bı kadarını yaşayacağımı tahmin etmezdim...Ohh ne güzel canımbende en son gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim aaa ne kadar büyümüş diyee insanın ağzı açık baka kalıyor gerçekten:))
Cevabın için teşekkür ederim peki yumurtanın kaç mm oluyorduMerhaba canım yaklasık 5 ay kullandım klomeni ve çatlama ignesini ise yararlıgı konusunda yumurtan buyuyosa ise yarıyodur ben kist olistugu icin kullanmadıgım ay hamile kaldım ama 1 ay once kullandıgım klomenin etkisi olsugunu dusunuyorum yumurtanın buyumesin allahım en kısa surede saglıkla sana da nasip etsin inşallah
vallahi ultrason kağıdına baka baka doyamadım... Eşime de yolladım anlamaz bizim öküz dedim içimden :) çünkü ultrason görüntülerine boş boş bakıyor.. hemen aradı kız bizimki sırt üstü yatıyor ayaklarını dikmiş dedi çok heyecanlıydı.. vay be dedim benimki bile gördüğüne göre artık bebeğim büyüdü diye ağladım... hiç bı kadarını yaşayacağımı tahmin etmezdim...
Allah herkese nasip etsin...
Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını hayırlı bı zamanda nasip etsin insAllahmerhaba kızlar nasılsınız? ben kürtaj olmadım dr kendisi düşecek dedi hiç bir şey kullanmadım şuan hala kanamam var nasip değilmiş deyip çalışıyorum. bi süre bende istemiyorum içim soğudu artk
Ay canım benim hem güldüm hemde duygulandım :))) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizi sagsalim kucağınıza alın insAllah. Erkeklerin saskinliklari daha bı komik daha bı tatlı oluyor gerçekten :))) bizimkide bu günlerde gobegimin büyümesine sasiyor "AA aaa diyor büyüdü bu kizzz" diye seviniyor şapşik
Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını hayırlı bı zamanda nasip etsin insAllah
merhaba kızlar nasılsınız? ben kürtaj olmadım dr kendisi düşecek dedi hiç bir şey kullanmadım şuan hala kanamam var nasip değilmiş deyip çalışıyorum. bi süre bende istemiyorum içim soğudu artk
Allah razı olsun canım benim, Allah sanada yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Adamlar entresan ilk miğde bulantılarımda benim öküz susam kadar şey ne abartıyorsun demişti.. sonra ne okudu yada kimle konuştu anlmadım 2 gün sonra geldi yemek ısıtıyorum aşkım sen yat yemek kokusu bulandırıyor miğdeni ben ısıtırım... hoppala ben şok... neyse iki ileri bir geri aile babası olacaklar... allah herkesin yuvasının mutluluğunu huzurunu daim etsin...
en az 17 en fazla 19 oldu ama dr 16 ile 20 arası ideal diyodu her seferinde canımCevabın için teşekkür ederim peki yumurtanın kaç mm oluyordu
Her gebelik kendine has kuzum bak benim önceki dış gebelikti sonrası normal oldu biliyosun kendını strese sokma olacak olan ilk haftalarda oluyor zaten, yemeye başlarsın artk yemeğini canım vitaminlerini almaya dikkat et sende tehlikeli dönemi atlattın 10 hafta bitti 11 haftanın içindesin dimi beraberdik ordan hesapladım :))dediğin gbi artk korunmaya daha dikkat edicem :)) hakkımızda hayrlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?