2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi barı canmm sna diyivektm zaten ikisinide fırsat bil yaptr fakülte de genetik testlerini diye doktorun dems zaten :) hayırlısı bakalm psikolojik olarak ne zamn hazr olursan o zaman düşünmen en iyisi :)

günaydın kızlar. geçen hafta doktorum genetik teste gönderdi maalesef pıhtılaşma çıktı. doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam edeceğim. Allahtan transfer gününden belli kan sulandırıcı kullandırıyordu doktorum. ama moralim çok bozuldu o kadar tuhaf şeyler yazmışlar ki genetik rahatsızlık olarak o anda hiç bişey düşünemedim. galiba annelik duygusu böyle bişey

Kızlar merhaba klomenin ardından dün çatlama iğnesi oldum haydi hayrlisi diyelim klomen kullanan varmı ve ise yaradimi bana bilgi verebilecek olan varmı
Merhaba canım yaklasık 5 ay kullandım klomeni ve çatlama ignesini ise yararlıgı konusunda yumurtan buyuyosa ise yarıyodur ben kist olistugu icin kullanmadıgım ay hamile kaldım ama 1 ay once kullandıgım klomenin etkisi olsugunu dusunuyorum yumurtanın buyumesin allahım en kısa surede saglıkla sana da nasip etsin inşallah

Cok sagol canim hayırlısı insallah korkularim hala benimle ama iyi olmaya calisiyoruz. Tekmeliyor artik oglum beni pit pit :)

Gerçekten mi? ay cok duygulandım Maşallah canım benim, senin adına cok sevindim vallahi..
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına...Bende bugün bebeğimi gördüm aynı bebek gibi kafası eli ayağı herşeyi belliydi çok şaşırdım benim susam artık bebek gibi...

Kürtaj geldi geçti de etkileri hâlâ üzerimde. Yani vücudumda. Dayanamıyorum artk yanne , bebek istemiyorum bedenim bi an önce toparlansın istiyorum

canım arkadaşım çok iyi anlıyorum seni kaldıki sen ikisini üst üste yaşadın biraz acıların dinmesi için zaman gerekiyor... İstemiyorum deme asla duymiyim bidaha... Bak bana bende hem kafa hem bedenen hem ruhen anca 2 yıl sonra cesaret ettim.. sende doğru zamanı kendin belirleyeceksin zamanı geldiğinde... toparlarsın canım toparlayacaksın...

Ohh ne güzel canım bende en son gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim aaa ne kadar büyümüş diyee insanın ağzı açık baka kalıyor gerçekten:))

Ohh ne güzel canım bende en son gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim aaa ne kadar büyümüş diyee insanın ağzı açık baka kalıyor gerçekten:))
vallahi ultrason kağıdına baka baka doyamadım... Eşime de yolladım anlamaz bizim öküz dedim içimden :) çünkü ultrason görüntülerine boş boş bakıyor.. hemen aradı kız bizimki sırt üstü yatıyor ayaklarını dikmiş dedi çok heyecanlıydı.. vay be dedim benimki bile gördüğüne göre artık bebeğim büyüdü diye ağladım... hiç bı kadarını yaşayacağımı tahmin etmezdim...
Allah herkese nasip etsin...

Cevabın için teşekkür ederim peki yumurtanın kaç mm oluyordu

merhaba kızlar nasılsınız? ben kürtaj olmadım dr kendisi düşecek dedi hiç bir şey kullanmadım şuan hala kanamam var nasip değilmiş deyip çalışıyorum. bi süre bende istemiyorum içim soğudu artk

Ay canım benim hem güldüm hemde duygulandım :))) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizi sagsalim kucağınıza alın insAllah. Erkeklerin saskinliklari daha bı komik daha bı tatlı oluyor gerçekten :))) bizimkide bu günlerde gobegimin büyümesine sasiyor "AA aaa diyor büyüdü bu kizzz" diye seviniyor şapşik

Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını hayırlı bı zamanda nasip etsin insAllah

Allah razı olsun canım benim, Allah sanada yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Adamlar entresan ilk miğde bulantılarımda benim öküz susam kadar şey ne abartıyorsun demişti.. sonra ne okudu yada kimle konuştu anlmadım 2 gün sonra geldi yemek ısıtıyorum aşkım sen yat yemek kokusu bulandırıyor miğdeni ben ısıtırım... hoppala ben şok... neyse iki ileri bir geri aile babası olacaklar... allah herkesin yuvasının mutluluğunu huzurunu daim etsin...

canım benim anlaşılan kimyasal gebelik oldu... çok geçmiş olsun... yapma canım içini soğutma...biraz dinlen tabi insanı yoran bir süreç gerçekten zaman herşeyin ilacı ama umudunu yitirme... Allahın izniyle en güzel zamanda sende tadacaksın bu duyguları...
içini rahat tut... zaman zaman herşeyin ilacı...

Amin canım amin cümlemize insAllah

@Zehra ungrms kuzum nasılsın 68kilo olmuşum diyetisyene gidiyorum 10 kilo vermem gerekmiş .. vücut kitle indeksi 25 bakalım bebek işini de bu saatten sonra askıya aldım kilolarla başım belada

yanne kuzum haklısın ama yapabilecek bir şey yok bukadar olumsuz şeyler yaşamak beni tamamen herşeyden uzaklaştırdı tabi vardır bi hayr .... diyetisyene gidiyorum 68 kilo olmuşum 10 kilo vermem gerek hayırlısı

canımmmm sımdı fırsatım oldu :) evet aynıydık senınle 11.haftadayız ..

mıde bulantılarım cok sukur hafıfledı sımdıde tansıyonum duusk gozlerım kararıyor hep basım yastık ıstıyor bu haftamda boyle gectı ...ne zaman tamamen duzelıcem bakalım ..

herkes 4 5 6.aylar lale donemı dıor da bakalım sabırsızlıkla beklıyorum

sen nasıl oldunn ıyısın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…