Canım nasılsın merak ettim seni?Benim 3 buçuk yıl canım...
Canım umut vermis gibi olmayım ama martta hsg cekildim mayısta hamile oldugumu ögrendim allahım sanada nasip etsin inş. Sağlık ve sıhhatleGünaydın kızlar hsg sonrası ilk adeti oldum hayırlısı vesselam. Dua ile hayırlı ramazanlar
Kizlar 15 mm lik iki yumurtam olusmus pazartesi sabah erkenden ogne yapilcak insallah
Allah razi olsun canım. Geçen ay hsg olcak diye ilaç kullanamadım bu ay da başka sebeplerden gidemedim iğne ilaç olmadan yumurta yeterli büyüklükte olmuyor olsa da çatlamıyor o yüzden bir ümidim yok zaten.hayırlısı bakalım. Sağlıkla meleğini kucağa alırsın insalahCanım umut vermis gibi olmayım ama martta hsg cekildim mayısta hamile oldugumu ögrendim allahım sanada nasip etsin inş. Sağlık ve sıhhatle
canım iyiyim. ramazan halleri işte canım ya nasıl olsun.Canım nasılsın merak ettim seni?
Ay inşallah bebek vardır haberini alırım en kısa zamandacanım iyiyim. ramazan halleri işte canım ya nasıl olsun.
sen naptın asıl nasıl gidiyor gebelik. ? benim takvime göre regle 5 gün var ama genelde 26.gün olurum bu yüzden 3 gün sonra bekliyorum.
Amin inşallah canım bir sey daha diyeyim sana martta hsg icin ilac ve kullanamadım nisanda ilaç ve igne kullandım ama kist yaptı kist nedeniyle mayısda ilaç ve igne kullanamadım ama hamile kaldım allahın takdiri benimde yumurtam ilacsız yeterli buyukluge ulasmıyordu ve ignesiz ne zaman çatlayacağı belli olmuyodü rabbim ol dedi ve oldu umidini hiç kaybetme iyi gecelerAllah razi olsun canım. Geçen ay hsg olcak diye ilaç kullanamadım bu ay da başka sebeplerden gidemedim iğne ilaç olmadan yumurta yeterli büyüklükte olmuyor olsa da çatlamıyor o yüzden bir ümidim yok zaten.hayırlısı bakalım. Sağlıkla meleğini kucağa alırsın insalah
Meryem ana otunun suyunu ic canim varsa.ostrojen hormonu salgilamasina vesile oluyor.oda islakligin artmasina ve dolayisiyla spermin yum a ulasmasinin kolaylasmasinaKizlar pazartesiye kadar neler yememi onerirsiniz?
Canimm ben senur94 hatirlarsan burda sizinle bekleyenlerdenim bende :) coook sevindim insallah sen de bebisinde saglikli sihhatli tamamina erdirirsiniz *)Unutmuştum yazayım yeni hamişlerimizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hayırlı huyu suyu güzel evlatlar olsunlar teyze kuzuları ben ve bekleyen isteyen herkese sağlıkla nasip olsun anneliği tatmak amin öpüldünüz dikkat edin kendinize Allaha emanet olun meleklerinizle
Ay inşallah bebek vardır haberini alırım en kısa zamanda
Belirtisiz şekilde iyi gidiyor canım dün kesemi gördüm 1 hafta sonra tekrar gidicem işte allahıma bin şükür senin için ve tüm isteyenlere dua ediyorum
İnşallah canım olsun bende bu ay ümitli degildim ama olmuş rabbim ol derse olurBu ay çalışma olmadi diyebilirim canim.dolayısıyla bebek beklemiyorum. Insallah yakin zamanda kalbini de duyarsın sağlıklı olur insallah
Geçmiş olsun canım 10 gün içinde temizlenir diye biliyorum Kimyasal mı yaşıyorsunkızlar merhaba betahcg 54 e düşmüş ne zaman temizlenir acaba . hala kanama devam ediyor
Hatırladım canım sagol Allah razı olsun senin az kalmış sağlıkla kucağına alırsın insaAllah bende az kaldığı günleri görürüm daha çok yolum var isteyen herkese de nasip olsun insaAllahCanimm ben senur94 hatirlarsan burda sizinle bekleyenlerdenim bende :) coook sevindim insallah sen de bebisinde saglikli sihhatli tamamina erdirirsiniz *)
Sağ ol canım benim. Takdir haklisin nasip olur inşallah bize de.Amin inşallah canım bir sey daha diyeyim sana martta hsg icin ilac ve kullanamadım nisanda ilaç ve igne kullandım ama kist yaptı kist nedeniyle mayısda ilaç ve igne kullanamadım ama hamile kaldım allahın takdiri benimde yumurtam ilacsız yeterli buyukluge ulasmıyordu ve ignesiz ne zaman çatlayacağı belli olmuyodü rabbim ol dedi ve oldu umidini hiç kaybetme iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?