2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar pazartesiye kadar neler yememi onerirsiniz?

Slm kızlar nasılsınız dün mukabelede bi kadın vardı oda hamile aynıyız hatta biraz konuşma fırsatı buldum
10 yıldır bebeği olmamış kocasında da kendisinde de bi sorun olmamasına rağmen olmamış
Bi ebeye gitmiş tanıdık Rahmi düşükmüş onu kaldırmış eve gittiğinde hamile kalcan demiş :) o ay hamile kalmış benzer durumdaki arkadaşlar bu konuyu biraz araştırın isterseniz

Canım umut vermis gibi olmayım ama martta hsg cekildim mayısta hamile oldugumu ögrendim allahım sanada nasip etsin inş. Sağlık ve sıhhatle
Allah razi olsun canım. Geçen ay hsg olcak diye ilaç kullanamadım bu ay da başka sebeplerden gidemedim iğne ilaç olmadan yumurta yeterli büyüklükte olmuyor olsa da çatlamıyor o yüzden bir ümidim yok zaten.hayırlısı bakalım. Sağlıkla meleğini kucağa alırsın insalah

canım iyiyim. ramazan halleri işte canım ya nasıl olsun.
sen naptın asıl nasıl gidiyor gebelik. ? benim takvime göre regle 5 gün var ama genelde 26.gün olurum bu yüzden 3 gün sonra bekliyorum.
Ay inşallah bebek vardır haberini alırım en kısa zamanda
Belirtisiz şekilde iyi gidiyor canım dün kesemi gördüm 1 hafta sonra tekrar gidicem işte allahıma bin şükür senin için ve tüm isteyenlere dua ediyorum

Amin inşallah canım bir sey daha diyeyim sana martta hsg icin ilac ve kullanamadım nisanda ilaç ve igne kullandım ama kist yaptı kist nedeniyle mayısda ilaç ve igne kullanamadım ama hamile kaldım allahın takdiri benimde yumurtam ilacsız yeterli buyukluge ulasmıyordu ve ignesiz ne zaman çatlayacağı belli olmuyodü rabbim ol dedi ve oldu umidini hiç kaybetme iyi geceler

Canimm ben senur94 hatirlarsan burda sizinle bekleyenlerdenim bende :) coook sevindim insallah sen de bebisinde saglikli sihhatli tamamina erdirirsiniz *)

Bu ay çalışma olmadi diyebilirim canim.dolayısıyla bebek beklemiyorum. Insallah yakin zamanda kalbini de duyarsın sağlıklı olur insallah

kızlar merhaba betahcg 54 e düşmüş ne zaman temizlenir acaba . hala kanama devam ediyor

Bu ay çalışma olmadi diyebilirim canim.dolayısıyla bebek beklemiyorum. Insallah yakin zamanda kalbini de duyarsın sağlıklı olur insallah
İnşallah canım olsun bende bu ay ümitli degildim ama olmuş rabbim ol derse olur

Canimm ben senur94 hatirlarsan burda sizinle bekleyenlerdenim bende :) coook sevindim insallah sen de bebisinde saglikli sihhatli tamamina erdirirsiniz *)
Hatırladım canım sagol Allah razı olsun senin az kalmış sağlıkla kucağına alırsın insaAllah bende az kaldığı günleri görürüm daha çok yolum var isteyen herkese de nasip olsun insaAllah

Sağ ol canım benim. Takdir haklisin nasip olur inşallah bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…