kac aylik canim yeni miSağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek günler hurmetine
hakkinda herseyin hayirlisi canim rabbim gonlune gore versinSelam kızlar, perşembe günü laparoskopi olacam histeroskopiyi de aynı anda yapacakmış, hayırlısı bakalım sonucu ne olacak.
Sata göre 8+1 canım salı gidicem bakalim ultrsonda ne çıkacakkac aylik canim yeni mi
rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim. tedavimi goruyordun bende asilama yaptiricam bu haftaSata göre 8+1 canım salı gidicem bakalim ultrsonda ne çıkacak
Yok canım hiçbişey yapmadım tedavi falan yeme içme vs onlarada dikkat etmemistim bu ay bosverdim sadece kafami baska seylerle yormustum bebek fikri aklimda yoktu Allah nasip etti insaAllah sana da nasip olsun canımrabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim. tedavimi goruyordun bende asilama yaptiricam bu hafta
Canim sonucta sen degerlendirdin çalıştın. Ben calismadim 1 kez dışında. O yüzden umudum yok .İnşallah canım olsun bende bu ay ümitli degildim ama olmuş rabbim ol derse olur
Anladım cnm ama tek ilişki ile de gebe kalan cok :)Canim sonucta sen degerlendirdin çalıştın. Ben calismadim 1 kez dışında. O yüzden umudum yok .
Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim ilk 5 ay kilo alımım çok azdı ama son iki aydır aşırı almaya almaya kilo almaya başladım işin tuhaf tarafı çok az yiyorum 3 gün önce 73 ü gören tartı bu sabah 76 yı gördü şok oldum gece yattığımdan daha çok kilo ile kalkıyorum şeker testi yaptırdık sıkıntı Yok ama hemoroid sorunun var sebep ne bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen sürekli şiş hissediyorum benim gibi olan var mı yada sizce bu bir hastalığın mı belirtisi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmselam kizlar perswmbe gunu asilama yaptiricam insallah tutar bu mubarek ayda asilama yapan varmi aranizda gonal f diye bi ilac verdi doktor pcos var bende
Şimdiden geçmiş olsun canım insAllah güzel sonuçlar alirsinSelam kızlar, perşembe günü laparoskopi olacam histeroskopiyi de aynı anda yapacakmış, hayırlısı bakalım sonucu ne olacak.
sagolun kizlar allah razi olsun insallah hep beraber guzel sonuclar alalimMerhaba cnm, doktoruna danistinmi hiç o ne diyor? Birde vitamin aliyormusun bazıları kilo yapiyormus? Çoğu kilo son aylarda alınıyor diyorlar belkide normaldir bilemedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm
Şimdiden geçmiş olsun canım insAllah güzel sonuçlar alirsin
günaydın vay be kız doğurdun doğuracan... Zaman ne cabuk geçiyor.. Allah yardımcın olsun sağ salim rahat bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Günaydınlar nasılsınız artık çok agirlastim arada sancı geliyor hastaneye kosuyoz biraz bekletiyorlar geliyoz sizler nasılsınız
Amin darısı sana ve diğer arkadaşlaragünaydın vay be kız doğurdun doğuracan... Zaman ne cabuk geçiyor.. Allah yardımcın olsun sağ salim rahat bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Bence başlayın cnm içerde rezerve sperm bulunsunKizlar bnde bu sabah catlatma ignemi vurdurdum gobekten. Umarim olumlu sonuc alirim. Doktor yarin iliskiye baslayin dedi ama esim sahurda geliyor yarin sahura kadar zaman gecse gec olur mu acaba bu aksamdan baslasak mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?