2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı canım, İnsAllah ay sonunda da güzel çift çizgi gorursunuz

Bir arkadasta 24 saat sonra etkiye basliyo igne bekle yarini demis bilemedim simdi yine kafam karisti

Kafan niye karışıyor canım bence birşey kaybetmezsin öyle düşün, işi sağlama alırsın :)))))

Zaten esime yukleme yapiyorum keciboynuzu pekmezi balli bildircinli sut findik ceviz badem falan

Valla 4 gundur sancim var ha geldi ha geliyor diyorum. Hatta leke geldi sonra kesildi bi kac gun simdi gene akinti koyulasmaya basladi yannniiii aksama bilemedin yarina elimi opeeer:)
Gelmeye başladı ise sökülürsün ozaman cnm nasip kismet diyelim

Benim hamileliğin başından beri tansiyonum yüksek. Tansiyon ilacı kullanıyorum. Günde üç defa tansiyonumu ölçüyorum ve her ay kardiyolojiye kontrole gidiyorum. Bu ay göz ve nefrolojiyede gitmemi istedi. Tansiyon etkiliyormu diye. Nefroloji doktoru gebelik zehirlenmesi var, gerekirse iki ay önce doğum yaptırabiliriz dedi. 20.haftada belli oluyormuş. Bütün vücudum şişti. Ayak parmaklarim streçle tek tek sıkıca sarılmış gibi. Yürümem gerekiyor ama dışarı çıkamıyorum. Doktorunuza sorun. Sizi nefrolojiye yönlendirsin.

merhaba kızlar nörüyonuz hamişgiller ve hamiş kalmak isteyen gacılar :) osay3 bu ayı değerlendirememştiniz hayırlısı olsu inşallah canım bizdede sadece 2 ilişki oldu :) amannnn rabbim en hayrlısını nasip etsin inşallah ben şimdilik bayram sonrası gideceğim tatilin derdindeyim :) hergün bişeyler sipariş ediyorum coştum biri beni durdursun :) @Zehra ungrms sen nasılsın tatile ne zaman çıkyıordun okeanoss00 senin serviks uzunluğu ne durumda yanne sen neler yapyon canım Nisaberatim sende benim gibi çok girmemeyi tercih edenlerdensin sanırım durumlar nedir

Serviks uzamış canım ilaçların etkisiyle şuanlık iyi durumda çok şükür. Kontrol altında olmaya devam... Rabbim sana da tez zamanda evladını nasip etsin inşallah.

Canlarım nasılsınız bugün kontrolüm vardı 7+1 misiz daha küçük meleğim kalbi oluşmuş dedi hamd olsun ama dinletmedi daha doktor bulabilmis degilim idareten gittim iki kere bulantı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında hamd olsun sıkıntımız yok Allahim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah cok cok öpüyorum

canım benim bende iyiyim şuan için biraz tansiyon sıkıntım var. Sürekli düşük... dikkat etmeye calışıyorum ama entresan 8/4 - 10/6 bu arada hep... bunun dışında bir dıkıntım yok allaha şükür... Super tatil çok iyi gelecektir... boşver kimse durdurmasın dalgalanır kendin durursun:))) Allah tez zamanda yüzünü güldürsün bebeşini müjdelesin canım...
okeanoss00 canım iyi olmana cok sevindim... Mustafa Çınar ıda çok çok öpüyorum o göbüşünden.... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder İnşallah...

Çok teşekkür ederim canım. Biz de seni kocaman öpüyoruz :) Senin bebeğin de baya büyüdü 1 ay sonra sen de cinsiyetini öğrenirsin. Belki benim doktorum gibi 12. haftada bir tahminde bulunur doktorun :)

Çok teşekkür ederim canım. Biz de seni kocaman öpüyoruz :) Senin bebeğin de baya büyüdü 1 ay sonra sen de cinsiyetini öğrenirsin. Belki benim doktorum gibi 12. haftada bir tahminde bulunur doktorun :)
bilmem ki inşallah tahmin eder... Ctesi benim randevum var... bakalım yazarım bi gelişme olursa... kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…