Bir arkadasta 24 saat sonra etkiye basliyo igne bekle yarini demis bilemedim simdi yine kafam karistiBence başlayın cnm içerde rezerve sperm bulunsun2-3 gün yaşama ihtimaleri var cunki
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı canım, İnsAllah ay sonunda da güzel çift çizgi gorursunuzMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
Bir arkadasta 24 saat sonra etkiye basliyo igne bekle yarini demis bilemedim simdi yine kafam karisti
Valla 4 gundur sancim var ha geldi ha geliyor diyorum. Hatta leke geldi sonra kesildi bi kac gun simdi gene akinti koyulasmaya basladi yannniiii aksama bilemedin yarina elimi opeeer:)Anladım cnm ama tek ilişki ile de gebe kalan cok :)
Zaten esime yukleme yapiyorum keciboynuzu pekmezi balli bildircinli sut findik ceviz badem falanHadi bakalım hakkınızda hayırlısı canım, İnsAllah ay sonunda da güzel çift çizgi gorursunuz
Kafan niye karışıyor canım bence birşey kaybetmezsin öyle düşün, işi sağlama alırsın :)))))
Gelmeye başladı ise sökülürsün ozaman cnm nasip kismet diyelimValla 4 gundur sancim var ha geldi ha geliyor diyorum. Hatta leke geldi sonra kesildi bi kac gun simdi gene akinti koyulasmaya basladi yannniiii aksama bilemedin yarina elimi opeeer:)
Benim hamileliğin başından beri tansiyonum yüksek. Tansiyon ilacı kullanıyorum. Günde üç defa tansiyonumu ölçüyorum ve her ay kardiyolojiye kontrole gidiyorum. Bu ay göz ve nefrolojiyede gitmemi istedi. Tansiyon etkiliyormu diye. Nefroloji doktoru gebelik zehirlenmesi var, gerekirse iki ay önce doğum yaptırabiliriz dedi. 20.haftada belli oluyormuş. Bütün vücudum şişti. Ayak parmaklarim streçle tek tek sıkıca sarılmış gibi. Yürümem gerekiyor ama dışarı çıkamıyorum. Doktorunuza sorun. Sizi nefrolojiye yönlendirsin.Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim ilk 5 ay kilo alımım çok azdı ama son iki aydır aşırı almaya almaya kilo almaya başladım işin tuhaf tarafı çok az yiyorum 3 gün önce 73 ü gören tartı bu sabah 76 yı gördü şok oldum gece yattığımdan daha çok kilo ile kalkıyorum şeker testi yaptırdık sıkıntı Yok ama hemoroid sorunun var sebep ne bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen sürekli şiş hissediyorum benim gibi olan var mı yada sizce bu bir hastalığın mı belirtisi
Serviks uzamış canım ilaçların etkisiyle şuanlık iyi durumda çok şükür. Kontrol altında olmaya devam... Rabbim sana da tez zamanda evladını nasip etsin inşallah.merhaba kızlar nörüyonuz hamişgiller ve hamiş kalmak isteyen gacılar :)osay3 bu ayı değerlendirememştiniz hayırlısı olsu inşallah canım bizdede sadece 2 ilişki oldu :) amannnn rabbim en hayrlısını nasip etsin inşallah ben şimdilik bayram sonrası gideceğim tatilin derdindeyim :) hergün bişeyler sipariş ediyorum coştum biri beni durdursun :) @Zehra ungrms sen nasılsın tatile ne zaman çıkyıordun okeanoss00 senin serviks uzunluğu ne durumda yanne sen neler yapyon canım Nisaberatim sende benim gibi çok girmemeyi tercih edenlerdensin sanırım durumlar nedir
sağol canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :) isime karar verdiniz mi sizServiks uzamış canım ilaçların etkisiyle şuanlık iyi durumda çok şükür. Kontrol altında olmaya devam... Rabbim sana da tez zamanda evladını nasip etsin inşallah.
Allah nasip ederse Mustafa Çınar olacak :)sağol canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :) isime karar verdiniz mi siz
maşallah adıyla hayırlı ve uzun ömürler verir rabbim kucağına vaktinde alırsın inşallahAllah nasip ederse Mustafa Çınar olacak :)
Benim de perşembe günü yapılacak aşılamam :) biraz önce çatlatma iğnesi vurdum hakkımızda hayırlısı inşallahkizlar persembe gunu asilama yapilacak yumurtam 20 mm olmus catlatma ignesi verdi doktor dua edin tutsun diye ne olur
merhaba kızlar nörüyonuz hamişgiller ve hamiş kalmak isteyen gacılar :)osay3 bu ayı değerlendirememştiniz hayırlısı olsu inşallah canım bizdede sadece 2 ilişki oldu :) amannnn rabbim en hayrlısını nasip etsin inşallah ben şimdilik bayram sonrası gideceğim tatilin derdindeyim :) hergün bişeyler sipariş ediyorum coştum biri beni durdursun :) @Zehra ungrms sen nasılsın tatile ne zaman çıkyıordun okeanoss00 senin serviks uzunluğu ne durumda yanne sen neler yapyon canım Nisaberatim sende benim gibi çok girmemeyi tercih edenlerdensin sanırım durumlar nedir
Çok teşekkür ederim canım. Biz de seni kocaman öpüyoruz :) Senin bebeğin de baya büyüdü 1 ay sonra sen de cinsiyetini öğrenirsin. Belki benim doktorum gibi 12. haftada bir tahminde bulunur doktorun :)canım benim bende iyiyim şuan için biraz tansiyon sıkıntım var. Sürekli düşük... dikkat etmeye calışıyorum ama entresan 8/4 - 10/6 bu arada hep... bunun dışında bir dıkıntım yok allaha şükür... Super tatil çok iyi gelecektir... boşver kimse durdurmasın dalgalanır kendin durursun:))) Allah tez zamanda yüzünü güldürsün bebeşini müjdelesin canım...
okeanoss00 canım iyi olmana cok sevindim... Mustafa Çınar ıda çok çok öpüyorum o göbüşünden.... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder İnşallah...
bilmem ki inşallah tahmin eder... Ctesi benim randevum var... bakalım yazarım bi gelişme olursa... kısmet artık.Çok teşekkür ederim canım. Biz de seni kocaman öpüyoruz :) Senin bebeğin de baya büyüdü 1 ay sonra sen de cinsiyetini öğrenirsin. Belki benim doktorum gibi 12. haftada bir tahminde bulunur doktorun :)
Yaz mutlaka beni de etiketle.bilmem ki inşallah tahmin eder... Ctesi benim randevum var... bakalım yazarım bi gelişme olursa... kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?