2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sevindim canım ama dinletebilirdi dr niye dinletmediki aramızda gunler var bende 6+6 yım biz dinledik kalbini hatta biz kucuk bi kanama yasadık ama iyiymisiz allahın izniyle bir an once bi dr bul bu aylar çok onemli canim allahın izniyle kucagimiza alırız inşallah

Kızlar eşimin sperm testi sonuçları bir bilginiz varsa yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_1905.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Benim şansım işte canım hep böyle doktorlar denk geliyor insaAllah en kısa zamanda bulurum sanada gelmis geçmiş olsun yasatmasin Rabbim bir daha sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi

Benim şansım işte canım hep böyle doktorlar denk geliyor insaAllah en kısa zamanda bulurum sanada gelmis geçmiş olsun yasatmasin Rabbim bir daha sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi
Amin insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda duyarsın sende en kısa zamanda atısları allahım kimseye yasatmasın çok korktum ama allahıma şukurler olsun ki iyi kuzum sımsıkı tutunsun diye dua ediyorum.Rabbim izniyle kicağımıza alalım inş.

Ben daha evvel hamile kaldım ama kalbi durdu alındı . Eşim o ay çakşır otu suyu içmişti . Aglütinasyon pozitif çıkmış normalde negatif olmalıymış . Doktor antibiyotik yazmış . Bu çocuk sahibi olmaya engel değil demiş ama internette bir çok yorumcu doktor engel demiş

Amin canım butn hamisler saglikla kucağımiza alalim isteyenlerde bu güzel duyguyu hayırlı zamanda yasasinlar insaAllah umutla beklemek zor gerçekten hayirli zamanda versin Rabbim

Daha once hamile kalmıssın yani engel bi durum olsa cakşir suyu sipidak cozumleyecek degilki canim dr engel degil demiş hem biraz icini ferah tut esin bi ilacını kullansın allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah

Kızlar eşimin sperm testi sonuçları bir bilginiz varsa yorumlar mısınız ?

canım benimde pek bilgim yok ama eşimde böbrek rahatsızlığı var benim. Benim eşiminde herşeyi normal çıktı sıvılaşma süresi uzun çıktı bununla ilgili kendi Üroloji Dr. Gitti ve iltihaptan olduğunu söyledi.Antibiyotik Kullandı 15 gün sonrasında yeniden testi yaptığında hiç bir sıkıntı kalmamıştı ve ben o 15 günlük süreçte Hamile kaldım şimdi 11 Haftalığım ve Allahın izniyle bir sıkıntım yok.
Benimde önceki gebeliğim Kalp atışları olmadığından kürtaj oldum.
İyi bir Üroloji Dr. gitsin. Seninde bir sıkıntın yoksa çözülecek bişey gibi düşünüyorum.

Sıvılaşma süresi dediğin benim eşiminde 60 dakikanın üzerinde çıktı . İnşallah ilaçlardan sonra düzelir . Ben de bi sıkıntı olmadığını söylemişti doktor . Bugün tekrar gidip muayane olmayı düşünüyorum . Adetim yakın , adetin 3. Günü yapılan testleri yaptırayım diyorum . En azından kafam rahat olur .

Daha once hamile kalmıssın yani engel bi durum olsa cakşir suyu sipidak cozumleyecek degilki canim dr engel degil demiş hem biraz icini ferah tut esin bi ilacını kullansın allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim inşallah düzelir ama eşimin gözü doktoru pek tutmamış . Ondan şüphede kaldım . Ramazandan sonra bi test daha verir . İyi çıkar inşallah sonucu . Bakalım hayırlısı artık .

Aynı yoldan geliyorsun bende Nisan ayı başında adet 3. günü hormon tesletlerini yaptırmıştım. Benim prolaktin yüksek çıktı. Dr. ilaç vermeden Endoktrine görün dedi 02 mayıs taydı randeuvum, gidemeden 25 Nisanda hamileliğimi öğrendim.Allahin izniyle bir yola girmişsin İnşallah sıkıntısız çıkar sonuçların ve gebelik nasip olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…