- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
hadi insallah ikimozde guzel sonuclar aliriz insallahBenim de perşembe günü yapılacak aşılamam :) biraz önce çatlatma iğnesi vurdum hakkımızda hayırlısı inşallah
Sevindim canım ama dinletebilirdi dr niye dinletmediki aramızda gunler var bende 6+6 yım biz dinledik kalbini hatta biz kucuk bi kanama yasadık ama iyiymisiz allahın izniyle bir an once bi dr bul bu aylar çok onemli canim allahın izniyle kucagimiza alırız inşallahCanlarım nasılsınız bugün kontrolüm vardı 7+1 misiz daha küçük meleğim kalbi oluşmuş dedi hamd olsun ama dinletmedi daha doktor bulabilmis degilim idareten gittim iki kere bulantı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında hamd olsun sıkıntımız yok Allahim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah cok cok öpüyorum
Benim şansım işte canım hep böyle doktorlar denk geliyor insaAllah en kısa zamanda bulurum sanada gelmis geçmiş olsun yasatmasin Rabbim bir daha sağlıkla kucaklayalim bebeklerimiziSevindim canım ama dinletebilirdi dr niye dinletmediki aramızda gunler var bende 6+6 yım biz dinledik kalbini hatta biz kucuk bi kanama yasadık ama iyiymisiz allahın izniyle bir an once bi dr bul bu aylar çok onemli canim allahın izniyle kucagimiza alırız inşallah
Amin insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda duyarsın sende en kısa zamanda atısları allahım kimseye yasatmasın çok korktum ama allahıma şukurler olsun ki iyi kuzum sımsıkı tutunsun diye dua ediyorum.Rabbim izniyle kicağımıza alalım inş.Benim şansım işte canım hep böyle doktorlar denk geliyor insaAllah en kısa zamanda bulurum sanada gelmis geçmiş olsun yasatmasin Rabbim bir daha sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi
Çok net bilgim yok ama canım esimin sperm sonuçlarıyla benzer gibi geldi bana bi sıkıntı yok gibi dr esiminkine bi sorun yok demisti hayırlısi olsun inşallahKızlar eşimin sperm testi sonuçları bir bilginiz varsa yorumlar mısınız ?
Çok net bilgim yok ama canım esimin sperm sonuçlarıyla benzer gibi geldi bana bi sıkıntı yok gibi dr esiminkine bi sorun yok demisti hayırlısi olsun inşallah
Amin canım butn hamisler saglikla kucağımiza alalim isteyenlerde bu güzel duyguyu hayırlı zamanda yasasinlar insaAllah umutla beklemek zor gerçekten hayirli zamanda versin RabbimAmin insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda duyarsın sende en kısa zamanda atısları allahım kimseye yasatmasın çok korktum ama allahıma şukurler olsun ki iyi kuzum sımsıkı tutunsun diye dua ediyorum.Rabbim izniyle kicağımıza alalım inş.
Daha once hamile kalmıssın yani engel bi durum olsa cakşir suyu sipidak cozumleyecek degilki canim dr engel degil demiş hem biraz icini ferah tut esin bi ilacını kullansın allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallahBen daha evvel hamile kaldım ama kalbi durdu alındı . Eşim o ay çakşır otu suyu içmişti . Aglütinasyon pozitif çıkmış normalde negatif olmalıymış . Doktor antibiyotik yazmış . Bu çocuk sahibi olmaya engel değil demiş ama internette bir çok yorumcu doktor engel demiş
Kızlar eşimin sperm testi sonuçları bir bilginiz varsa yorumlar mısınız ?
Sıvılaşma süresi dediğin benim eşiminde 60 dakikanın üzerinde çıktı . İnşallah ilaçlardan sonra düzelir . Ben de bi sıkıntı olmadığını söylemişti doktor . Bugün tekrar gidip muayane olmayı düşünüyorum . Adetim yakın , adetin 3. Günü yapılan testleri yaptırayım diyorum . En azından kafam rahat olur .canım benimde pek bilgim yok ama eşimde böbrek rahatsızlığı var benim. Benim eşiminde herşeyi normal çıktı sıvılaşma süresi uzun çıktı bununla ilgili kendi Üroloji Dr. Gitti ve iltihaptan olduğunu söyledi.Antibiyotik Kullandı 15 gün sonrasında yeniden testi yaptığında hiç bir sıkıntı kalmamıştı ve ben o 15 günlük süreçte Hamile kaldım şimdi 11 Haftalığım ve Allahın izniyle bir sıkıntım yok.
Benimde önceki gebeliğim Kalp atışları olmadığından kürtaj oldum.
İyi bir Üroloji Dr. gitsin. Seninde bir sıkıntın yoksa çözülecek bişey gibi düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım benim inşallah düzelir ama eşimin gözü doktoru pek tutmamış . Ondan şüphede kaldım . Ramazandan sonra bi test daha verir . İyi çıkar inşallah sonucu . Bakalım hayırlısı artık .Daha once hamile kalmıssın yani engel bi durum olsa cakşir suyu sipidak cozumleyecek degilki canim dr engel degil demiş hem biraz icini ferah tut esin bi ilacını kullansın allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah
Aynı yoldan geliyorsun bende Nisan ayı başında adet 3. günü hormon tesletlerini yaptırmıştım. Benim prolaktin yüksek çıktı. Dr. ilaç vermeden Endoktrine görün dedi 02 mayıs taydı randeuvum, gidemeden 25 Nisanda hamileliğimi öğrendim.Allahin izniyle bir yola girmişsin İnşallah sıkıntısız çıkar sonuçların ve gebelik nasip olur canım...Sıvılaşma süresi dediğin benim eşiminde 60 dakikanın üzerinde çıktı . İnşallah ilaçlardan sonra düzelir . Ben de bi sıkıntı olmadığını söylemişti doktor . Bugün tekrar gidip muayane olmayı düşünüyorum . Adetim yakın , adetin 3. Günü yapılan testleri yaptırayım diyorum . En azından kafam rahat olur .
Canım hayırla ve sağlıkla gelsin bebeciğin inşallahhhhkizlar persembe gunu asilama yapilacak yumurtam 20 mm olmus catlatma ignesi verdi doktor dua edin tutsun diye ne olur
Allah razi olsun kuzummmCanım hayırla ve sağlıkla gelsin bebeciğin inşallahhhh
Neden bu kadar umutsuzsun ki bi sorun mu oldu?Aşilamam oldu bugun kizlar niyeyse umudum hic yok
bisey olmadi ya yoruldum sadece yine hayal kirikligi yasicam biliyorum iki kere kimyasal gebelik gecirdim artik hep oyle olcak gi bihissediyorumNeden bu kadar umutsuzsun ki bi sorun mu oldu?
Haklısın tabiki ama umut her zaman vardır umudunu kaybetme bence allahım izniyle imsallahbisey olmadi ya yoruldum sadece yine hayal kirikligi yasicam biliyorum iki kere kimyasal gebelik gecirdim artik hep oyle olcak gi bihissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?