2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar laparoskopi ve histeroskopi oldum,tek tüpüm tamamen tıkalı olduğundan aldıllar, bana da fotoğraflarını gösterdiler çok kötüydü.rahimde çok polip varmış hepsini temziledik dedi doktor, diğer tüpünden de başta yavaş geçti sonra iki kez ilacı verince geçti dedi,bu aydan sonra altı ay deneyecekmişim.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.. inşallah biran önce toparlarsın .. çevremde benim çok fazla tek tüple doğal yolla hamile kalan oldu canım hemde 39 yaşında bir tanıdığım allah izni ile rabbim sanada bir evlat nasip edecek pozitif düşün ve allaha dua et canım..

Kızlar merhaba hamile olduğumu dün öğrendim hem idrar hem kanda ama kese görülmedi son adet tarihim 12 mayıstı beta hcg 91,9 çıktı acaba geç dölllenme mi ne zaman görebilirim keseyi

S sakyuz canım çok sağol güzel dileklerin için.

Kızlar merhaba hamile olduğumu dün öğrendim hem idrar hem kanda ama kese görülmedi son adet tarihim 12 mayıstı beta hcg 91,9 çıktı acaba geç dölllenme mi ne zaman görebilirim keseyi
Mrb canım değer 1000 iken alttan muayene ile gorulebilir 3000 de karından ultrason ile görülür. Son adet tarihine gore değerin biraz az gibi ama değerin azlığı çokluğu önemli değil iki güne bir iki katına çıkıyor mu o önemli. Dün 91 olan değerin yarın 182 lerde çıkması lazım Allah hakkında hayırlısını versin buraya da yazarsın sonucunu.

Babies16 canım hayırlı olsun, doktora gidicem demiştin en son nasıl oldu anlatır mısın ?
5 temmuzda esim test vercekti bizi laprsokopiye yonlendrmislerdi.bu degerlere gore olmasi lazimdi diyolardi.yarin bat..bugun tamamen umitsizce test yaptim evde ccift cizgi.baska yaptim oda oyle.sorna kan verdim 179 cikti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…