Amin canim valla oyleymis.rabbim isteyen herkese cifter cifter yasatsinAllahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu canım bambaşka gerçekten
Canim cok gecmis olsun. Bu ameliyat sifan olur insallah da biran önce bebegine kavuşursun.Kızlar laparoskopi ve histeroskopi oldum,tek tüpüm tamamen tıkalı olduğundan aldıllar, bana da fotoğraflarını gösterdiler çok kötüydü.rahimde çok polip varmış hepsini temziledik dedi doktor, diğer tüpünden de başta yavaş geçti sonra iki kez ilacı verince geçti dedi,bu aydan sonra altı ay deneyecekmişim.
Gözün aydın tatlım :) Allah tamamına erdirsin sag saglim kucagina alip, saglikli bir hamilelik sureci gecirirsin insallah.Kizlar hamileyimmmmmmm
canım sagolasın ben bu ay bı nevı antıdepresan gurubundan ilaç kullandım o yuzden korunuyorum bu ay zaten kocada yok bu ay o yuzden es gecıyorum kafam daha rahat su konulardan az uzAk kalmak rahatlattı bırazmerhaba kızlar nörüyonuz hamişgiller ve hamiş kalmak isteyen gacılar :) @osay3 bu ayı değerlendirememştiniz hayırlısı olsu inşallah canım bizdede sadece 2 ilişki oldu :) amannnn rabbim en hayrlısını nasip etsin inşallah ben şimdilik bayram sonrası gideceğim tatilin derdindeyim :) hergün bişeyler sipariş ediyorum coştum biri beni durdursun :) @Zehra ungrms sen nasılsın tatile ne zaman çıkyıordunokeanoss00 senin serviks uzunluğu ne durumda yanne sen neler yapyon canım Nisaberatim sende benim gibi çok girmemeyi tercih edenlerdensin sanırım durumlar nedir
Canim cok gecmis olsun. Bu ameliyat sifan olur insallah da biran önce bebegine kavuşursun.
Amin allah razi olsun canim hepimize insallahGözün aydın tatlım :) Allah tamamına erdirsin sag saglim kucagina alip, saglikli bir hamilelik sureci gecirirsin insallah.
Canım ya çooook sevindim gözünüz aydın allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahAmin allah razi olsun canim hepimize insallah
Amin canim insallah rabbim herkese nasip etsin.gercekten Allahim lutfu.yoksa ben artik umidi fln kesmistim.tum kardeslerimizedee versin insallah tez zamandaCanım ya çooook sevindim gözünüz aydın allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallah
Canım çok sevindim sağlıkla kucağa alırsın insalah yaaaaKizlar hamileyimmmmmmm
Allah razi olsun canim ya rabbim her isteyene versinCanım çok sevindim sağlıkla kucağa alırsın insalah yaaaa
valla pcos bende de var asilama yaptirdim 12 gun var bata simdidwn goguslerim ageiyo cok koekuyorum adet olcam diyeKizlar pcos u olanlar gec yumurtlayanlar icin anason ve pelin otu cayini oneririm.ben onunla bu ay hamile kaldim buyuk ihtimalle.gobegii toplattim o kadin bu cayi icmemi soyledi 20 gun erken yumurtladim bu cay sayesinde ve bu ay hamile kaldim.
valla pcos bende de var asilama yaptirdim 12 gun var bata simdidwn goguslerim ageiyo cok koekuyorum adet olcam diye
Ins olmazsin canim.olursanda etrafta bilen birine gobegini toplat ve o dedigim cayi icvalla pcos bende de var asilama yaptirdim 12 gun var bata simdidwn goguslerim ageiyo cok koekuyorum adet olcam diye
gobegini toplatmak ne oluyo canimIns olmazsin canim.olursanda etrafta bilen birine gobegini toplat ve o dedigim cayi ic
Valla etraftan duyuyrdm gitmiyordum.arkadadim 7 yil ustune yasli bi kadina gobegini toplattigi ay hamile kaldi.tup bebek kackere tutmamisti.oyle gittim masaj yapti karnima.bagladi salla.eve gidince iliski olsun dedi.bide cay ictim iste.cok sukur vesile oldu sanirim Allahin izniylegobegini toplatmak ne oluyo canim
hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkınızda çok çok geçmiş olsun güzel günler sizi bekliyor desene sen içini ferah tut en azından temizlendiğini sağlıklı olduğunu ve tam anlamıyla anne olmak için hiç bir engelin kalmamış iyi değeelemdirKızlar laparoskopi ve histeroskopi oldum,tek tüpüm tamamen tıkalı olduğundan aldıllar, bana da fotoğraflarını gösterdiler çok kötüydü.rahimde çok polip varmış hepsini temziledik dedi doktor, diğer tüpünden de başta yavaş geçti sonra iki kez ilacı verince geçti dedi,bu aydan sonra altı ay deneyecekmişim.
Allah razi olsun canim ya.sende baya buyutmussun masallah.3 aylik bi bebek yaklasik bi sabun kalibi kadar oluyor.13 cm dir yani. 1.6 deildir.kocaman olmus artik.rabbim gonlume gore versin cinsiyetinide :)Babies16 ve zyekici cok sevindim sizin adınıza.. Tebrik ederim Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.
Frida1kahlo geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında sende muradına ermen dileğimle...
okeanoss00 @Zehra ungrms Nisaberatim gulii7 canlarım bende ctesi günü dr. randevum vardı. Bazı testler yaptırmamı istemişti. Testlere göre biraz kansızlık var dedi. Mutlti vitamin hap verdi. bu aylarda düşük tansiyon normal dedi. herşey yolunde bebeğim 13 cm olmuş. cok buyumüş ben anlamadım ultrason kağıdında da 1,63 cm yazıyor. Tam 3 aylık oldun dedi. Bu cuma ikili test için çağırdı. Bu arada tahmin sadece dedi Erkek olduğunu düşünüyorum dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?