Yaaaa inşallah doğrudur kuzum hayırlı haberler al inşallah Ramazanın başı ve sonu buraya bereket getirdi Rabbim herkese nasip etsin inşallahKizlar oncelikle iyi bayramlarr. Nasilsiniz
Bugun cifte bayram yasiyorum. Bu ay 12 sinde catlatma ignesi vurdurmustum. Iki gum once dayanamayip test yaptim negatifti ama bugun yaptigim testte silik cizgi var. Bayram tatilinnden hemen sonra doktora gidecegim. Dua edin insallah test dogrudur
İyi bayramlar canım nasılsın görüşmeyeliİyi bayramlar dua ile hanımlar
Çok şükür canım sen nasılsin? Sana bakıyordum ara sıra neler yaptın bakalım tatil başladı mi bitti mi neler var bakayım inşallah iyisindirİyi bayramlar canım nasılsın görüşmeyeli
İnsalah hayırlara vesile olur canım yarin da yap inşallah daha belirgin olur ya da fırsat bu fırsat bayram tatili yken acile git direk kan testi yaptır kurtulursun düşünmekten insalah güzel ve hayırlı haberler olur canımEvet canim ilk defa testte pozitif goruyorum. Ignenin etkisi desem iki gun once negatifti. Bugun adet gunum normalde. Dur dedim son testimle tekrar yapayim yaptim resmen silik ama gorulebilen ikinci cizgi cikti. Ama ozellikle sol kasik batmasiyla bir kasik agrim var korkuyorum adet olacagim diyeZK_ASK
Kizlar oncelikle iyi bayramlarr. Nasilsiniz
Bugun cifte bayram yasiyorum. Bu ay 12 sinde catlatma ignesi vurdurmustum. Iki gum once dayanamayip test yaptim negatifti ama bugun yaptigim testte silik cizgi var. Bayram tatilinnden hemen sonra doktora gidecegim. Dua edin insallah test dogrudur
İnsalah hayırlara vesile olur canım yarin da yap inşallah daha belirgin olur ya da fırsat bu fırsat bayram tatili yken acile git direk kan testi yaptır kurtulursun düşünmekten insalah güzel ve hayırlı haberler olur canım
Evdeki son testle sansimi denedim kizlar evde baska testim yok. Acile de gitmem heralde bayram sonu doktoruma giderim diye dusunuyorum. Tatil biter bitmez hemen randevu alacagim. Insallah sonuc dogrudur. Ama iki gun once yaptigimda negatifti hic bisey yoktu bugun hayalet degil baya silik renkte ikinci cizgi cikti yaniAyy hadi inşallah canimm ne güzel bı hediye olmuş size, fazla beklemeden kanda baktır kesin sonuç olur
Çok şükür canım sen nasılsin? Sana bakıyordum ara sıra neler yaptın bakalım tatil başladı mi bitti mi neler var bakayım inşallah iyisindir
Regl günü pozitif çıkmaz bence iğnenin etkisi değil :) dönüş ne zaman çok güzel bi değerle gel inşallah... ağrılardan batmalardan korkma çok normal onlar canım❤Evet canim ilk defa testte pozitif goruyorum. Ignenin etkisi desem iki gun once negatifti. Bugun adet gunum normalde. Dur dedim son testimle tekrar yapayim yaptim resmen silik ama gorulebilen ikinci cizgi cikti. Ama ozellikle sol kasik batmasiyla bir kasik agrim var korkuyorum adet olacagim diyeZK_ASK
Insallah canim bayram tatili bitsin hemen randevuyu alcam bakalm oglumda cok zor hamilelik gecirdim ama baslarda boyle agrim oldugunu hic hatirlamiyorum. O bana sıkı sıkı tutunsun da ben agrilari cekmeye raziyim zatenRegl günü pozitif çıkmaz bence iğnenin etkisi değil :) dönüş ne zaman çok güzel bi değerle gel inşallah... ağrılardan batmalardan korkma çok normal onlar canım❤
Evet canım o şişkinlik regl olmadan geçmez. Hayırlısı inşallah. Sat 7 haziran bat i bekliyorum işte. Hsgden sonra henüz iğne ilaç kullanmadım kısmet umudum yok ama bekliyorum batı doktora gitmek için. Öyle gelişine takılıyoruz hayırlısı vesselam çok sağ ol canım özletme kendini biliyorum burada olmamak daha iyi gelir sana ama işte ne bileyim varlığın bize güzelSizde hep benim aklımdaydınız❤ evimize döndük ama iznimiz devam ediyor arkadasımızda misafirimiz olarak memleketten geldi birazda burda gezelim dedik :) şükür iyiyim şişkinlik varki sorma gitsin. Regl olunca rahatlayacağım... sende ne var ne yok? En son regl olmuştun kaçıncı günündesin inşallah mucizen gerçekleşir bu ay
Canım çizgi görünüyor hayr olur inşallah güzel haber bekliyoruzKizlar fotograf yukleyemeyince profil fotografi yaptim bakabilirsiniz yorumlarinizi bekliyorum
Insalla canim en kisa zamanda haber verecegimCanım çizgi görünüyor hayr olur inşallah güzel haber bekliyoruz
Ins. Var Canim hayirli olsun :)Kizlar oncelikle iyi bayramlarr. Nasilsiniz
Teşekkür ederim canım hepiniz iyiki varsınız❤ pkolu olduğum için benmde umudum yoktu biliyorsun ilaç kullanmadan zor güç adet olurken kürtaj sonrası gebe kaldım seninde tüpler tertemiz çıktı şükür enfeksiyonunda temizlenmiştir. Belli mi olur tutar yanii :)Evet canım o şişkinlik regl olmadan geçmez. Hayırlısı inşallah. Sat 7 haziran bat i bekliyorum işte. Hsgden sonra henüz iğne ilaç kullanmadım kısmet umudum yok ama bekliyorum batı doktora gitmek için. Öyle gelişine takılıyoruz hayırlısı vesselam çok sağ ol canım özletme kendini biliyorum burada olmamak daha iyi gelir sana ama işte ne bileyim varlığın bize güzel
Sana da hayırla sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım :) gözünüz aydınIns. Var Canim hayirli olsun :)
Kaç gün oldu canım sormak istemiyorum ama o günden sonra. Kürtaj sonrası adet düzensizliği olur diye biliyorum ama bu durumda nasıl olur bilmem. Aşırı bir geçmiş durum varsa doktora görün derim yoksa da gelir elbet el mahkumTeşekkür ederim canım hepiniz iyiki varsınız❤ pkolu olduğum için benmde umudum yoktu biliyorsun ilaç kullanmadan zor güç adet olurken kürtaj sonrası gebe kaldım seninde tüpler tertemiz çıktı şükür enfeksiyonunda temizlenmiştir. Belli mi olur tutar yanii :)
Benm hâlâ reglim sökülmedi bi sorun mu var acaba
Kaç gün oldu canım sormak istemiyorum ama o günden sonra. Kürtaj sonrası adet düzensizliği olur diye biliyorum ama bu durumda nasıl olur bilmem. Aşırı bir geçmiş durum varsa doktora görün derim yoksa da gelir elbet el mahkum
İnsalah canım düzene girer. Hayırlısı. Üzme sen takılma kendini eşine tatilinize ver gelirse gelir gelmezse kendi bilir modu bende de var şu an. Sat 7 haziran yumurtlama olduğunu 6yıllık evliyim hiç hissetmedim yani öyle anlatılan gibi. Gelişine takılıyoruz bakalım hayırlısı vesselam29 mayısta olmuştu canım... 12 haziranda yumurtlama oldu 25 haziranda kahve akıntı geldi rahmim aşağıya inmiş eminim ondan ama gelen giden yok. Gecikmedim hatta erken bile oldu inşallah devamı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?