Cok saol canim allah razi olsun :)...rabbim isteyen herkese hepimize sag saglim kucagimiza alacagmz hayirli evlatlar nasip etsin insSana da hayırla sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım :) gözünüz aydın
Değişikmiş bende hiç yumurtlama nedir bilmem yıllardır. Hayırlısı aynen... regl gelirse ilaç kullanmaya başlamycak mısın peki?İnsalah canım düzene girer. Hayırlısı. Üzme sen takılma kendini eşine tatilinize ver gelirse gelir gelmezse kendi bilir modu bende de var şu an. Sat 7 haziran yumurtlama olduğunu 6yıllık evliyim hiç hissetmedim yani öyle anlatılan gibi. Gelişine takılıyoruz bakalım hayırlısı vesselam
Hayırlısı canım. Doktora gitmeyi düşünüyorum aynen. Zaman geçiyor oglum büyüyor sırf onun için istiyorum artık öncesi falan gitti içimden nerdeyse yıllardır uğraşıyoruz olacak. Kısmet. Belki de kısmette yoktur bilemeyiz. Çocuk düşünüyoruz deyip ertesi ay hamile haberi aldığım insanlara gıptayla bakıyorum ama herkesin bir imtihanı var diyorum ne yapalım ne gelir elden.Değişikmiş bende hiç yumurtlama nedir bilmem yıllardır. Hayırlısı aynen... regl gelirse ilaç kullanmaya başlamycak mısın peki?
Öyle malesef arkadasımın kardesi bebek istediğini söyledi sonraki ay hamile. İzindeyken doğurdu yanına gittk falan neblm insanın tuhafına gidiyor biz madalyonun diğer yüzüyüz bence :)Hayırlısı canım. Doktora gitmeyi düşünüyorum aynen. Zaman geçiyor oglum büyüyor sırf onun için istiyorum artık öncesi falan gitti içimden nerdeyse yıllardır uğraşıyoruz olacak. Kısmet. Belki de kısmette yoktur bilemeyiz. Çocuk düşünüyoruz deyip ertesi ay hamile haberi aldığım insanlara gıptayla bakıyorum ama herkesin bir imtihanı var diyorum ne yapalım ne gelir elden.
Aynen öyle. Hayırlısı canım ya zor ama imkansız değil şükür. Buna da şükürÖyle malesef arkadasımın kardesi bebek istediğini söyledi sonraki ay hamile. İzindeyken doğurdu yanına gittk falan neblm insanın tuhafına gidiyor biz madalyonun diğer yüzüyüz bence :)
Hayırlı bayramlar şekerim birdaha ki Ramazanı kucağımızda bebişlerle görmeyi nasip etsin Rabbim... senin adına ve sağlıklı olmanıza çok sevindim bin maşallah canım benim❤ Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallahhh... msjı yeni gördüm bebiş daha da büyümüştür karnın çıkmaya başladı mı :))
Bizde tatilden yeni döndük. Hamile kaldığım ay ilk kez yumurtlamıştımya bu ay ikinci oldu kürtaj sonrası güzel yumurtlıyorum he :) ama bu sefer korunmayı bırak ilişki bile olmadı tırsıyoruuum :)) ayın 12sinde yumurtlama akıntısı geldi bugun 14.günüm kasık göğüs ağrım hiç olmadı gecikecek diye düşünürken sabah birden hafif kasık ağrısından sonra leke gelmiş şu saat oldu hâlâ yok. başına böyle birşey gelen varmı acaba? Kürtaj sonrası adet hakkında bilenler yaşayanlar help me!
Geri çekilme de olsa korunmuş gibi görünüyorsunuz. Havalar çok sıcak şişlikler o yüzden olabilir.Selam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki
böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.
Yorumunuz için teşekkürler, ama beni asıl şüphelendiren 5 gün sonra lekelenme olması, hiç başıma gelmedi şimdiye kadar, benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorumGeri çekilme de olsa korunmuş gibi görünüyorsunuz. Havalar çok sıcak şişlikler o yüzden olabilir.
Geri çekilme de olsa korunmuş gibi görünüyorsunuz. Havalar çok sıcak şişlikler o yüzden olabilir.
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!Merhaba kizlar whatsap grubu yapiyormusunuz faydali oluyor
Merhaba canım eminim vardır da bende henüz yok kendi adıma cevap vereyim sen nasılsin neler yapıyorsun var mi değişiklikslm kızlar nasılsınız.bayadır giremedim yeni hamişler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?