2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Değişikmiş bende hiç yumurtlama nedir bilmem yıllardır. Hayırlısı aynen... regl gelirse ilaç kullanmaya başlamycak mısın peki?

Değişikmiş bende hiç yumurtlama nedir bilmem yıllardır. Hayırlısı aynen... regl gelirse ilaç kullanmaya başlamycak mısın peki?
Hayırlısı canım. Doktora gitmeyi düşünüyorum aynen. Zaman geçiyor oglum büyüyor sırf onun için istiyorum artık öncesi falan gitti içimden nerdeyse yıllardır uğraşıyoruz olacak. Kısmet. Belki de kısmette yoktur bilemeyiz. Çocuk düşünüyoruz deyip ertesi ay hamile haberi aldığım insanlara gıptayla bakıyorum ama herkesin bir imtihanı var diyorum ne yapalım ne gelir elden.

Öyle malesef arkadasımın kardesi bebek istediğini söyledi sonraki ay hamile. İzindeyken doğurdu yanına gittk falan neblm insanın tuhafına gidiyor biz madalyonun diğer yüzüyüz bence :)

Öyle malesef arkadasımın kardesi bebek istediğini söyledi sonraki ay hamile. İzindeyken doğurdu yanına gittk falan neblm insanın tuhafına gidiyor biz madalyonun diğer yüzüyüz bence :)
Aynen öyle. Hayırlısı canım ya zor ama imkansız değil şükür. Buna da şükür

İyi olmana cok sevindim canım, Kürtaj sonrası adet gecikmesi olabiliyor. ben kürtajdan 36 gün sonra adet olmuştum. Dr. 30-45 gün içinde adet olursun demişti. O zamanda kontrole gel demişti. 45 günü geçerse bence Dr. git derim...

Bu arada karnım çıktı canım :)) resmen 5 aylık gebe gibi... Niye bilmiyorum ama çok şiş elim ayağım heryerim şişti...

Selam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki

böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.

Geri çekilme de olsa korunmuş gibi görünüyorsunuz. Havalar çok sıcak şişlikler o yüzden olabilir.

Geri çekilme de olsa korunmuş gibi görünüyorsunuz. Havalar çok sıcak şişlikler o yüzden olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler, ama beni asıl şüphelendiren 5 gün sonra lekelenme olması, hiç başıma gelmedi şimdiye kadar, benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Buralar mahsun kalmış başka tanıdık var mi şu an hatırlayamadım kusura bakmasın nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…