2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanne nasılsin canım nasıl gidiyor hamilelik. Girip okuyorum bazen de değişiklik yok diye yazasım gelmiyor

sağol canım bende giriyorum ama buralar sakin kimseler yok...ben iyiyim bayramdan önce ense kalınlığı ve ikili test yaptırdım. Sonucu çıktı Dr. Henüz göstermedim Bayram tatilindeymiş haftaya gelecek... Baktığım ve araştırdığım kadarıyla olumsuz bişey yok tabi dr. söylerse rahtlayacağım :)) onun dışında iş ve sıcaklar devam herşey yolunda.
Sen rahim filmi çekmiştin sanırım ramazanı bekliyordun ne yaptın?

Evet tenha olmuş burası. İyi şükür canım herşey yolunda devam eder inşallah. Farklı sebeplerden dolayı ramazanda gitmek istesem de gidemedim doktora sat 7 haziran batı bekliyorumm gitmek için. Hayırlısı bakalım. Ne olacak bilmiyorum dua et bize de

sağolasın canımm benim Allh razı olsun... Tabiki dualarımdasın sen ve steyen cabalayan diğer arkadaşlar... Allah İsteyen herkese nasip etsin, rabbim bu konuda kimsenin boynunu bükmesin...

B Biravucmutluluk canım nasılsin nasıl gidiyor hamilelik? Hangi evrede sin
İyiym canm çok şükür ya çok yoruluyorum sadece sıcak bunaltiyo 40 derece yaniyo Maraş cumartesi günü 6.ay bitiyor 7.aya giriyorum 3.tremester çok şükür son aylara geldik sabırsızlıkla bekliyorum kizcemi sn neler yapıyorsun

Çoğu gitmiş azı kalmış iyi olduğuna sevindim. Aynı burası da yanıyor. Bildiğin gibi bende değişiklik yok uğraşıyorum hayatla dua eder dua beklerim

Çoğu gitmiş azı kalmış iyi olduğuna sevindim. Aynı burası da yanıyor. Bildiğin gibi bende değişiklik yok uğraşıyorum hayatla dua eder dua beklerim
Duamdasiniz canm. İnslh olur en son rahim filmi çekildi onu biliyorum ondan sonra takip edemedim :/

ZK_ASK seni sormadan olmaz tabi can nasılsin?
Valla bu aralar iyiyim diyemem. Kuşum vardı sultan papağanı benim ilk göz ağrım ilk bebeğimdi yani öyle diyim eşimin ilk yıldönümü hediyesiydi. İzne çıkacağımız sıra kuşları olan bi arkadasa bıraktık o iyi bakar diye. Sıcakta yolculuk bizi bile mahvetti kuş ölür diye korktum bıraktım geldiğmizde bıraktığımız gibi bulamadık çok zayıflamış yemiyo içmiyo. O iyi olsun diye neler yapmadım ki 1 haftadır gelip gidip haline bakıp kahroluyordum. 2 gün önce gece hissettim öleceğini. Sabaha çıkmaz bu dedm ki sabaha ölmüş kan kusarak. Okadar alışıktı ki bana. Geldiğmzdenn beri bir haftadır koynumda yatıyodu boynuma burnunu yaslayıp kokumla uyuyodu bende öpmelere doyamıyodum dünden beri mahvoldum içim acıyo kürtaj olduğum bukadar zoruma gitmedi inan. Bu canlıydı hareketliydi gözlerimin içine içine bakardı hamile oldugumu öğrendiğimde kızım abla oluyosun derdm kaybettğmde olsun yavrum sen varsın derdim eşim görevlere giderken hep onunlaydım çok bağlanmıştım ayların yorgunluğunu hüznünü dün gece boşalttım ağır geliyo artk yaşadıklarım. Ağlamycam üzülmycem dedikçe kendimi sıktıkça daha doluyorum dün patladım. Eşim annesi diye hitap ederdi kuşla konusurken akşam eşime sarıldım ben şimdi kimin annesiyim bi anne olmayı hakedemedim adette olamıyorum ağrım var ama lekelenme oluyo ayaklarım şişti parmağıma yüzük olmuyor mayıs 29da kürtaj oldum beta hızla düşüş gösterdi izne çıkmadan önce 298 olan değer 20 günde sıfırlanması gerekmezmiydi dün akşam kan verdim nisaberatim aklıma düşürdü bi kan vereyim dedim 12 çıktı sonuç 6 mart kürtaj 7 nisanda da 12 çıkmıştı kürtaj sonrası ertesi gün 24 39 diye devam etti bunda da tam 1 ay oldu izindeyken öyle pek ilişki olmadı olduysa da korundum yani yavaş mı düşüş gösteriyor olabilir dimi inşallah hamile değilimdir bu akşamda kan vercem bakalım ne çıkacak. Başımı kurtaramadım bi yemin ediyorum kürtaj sonrası adet olamamak rahim içi yapışıklıktan dolayı oluyo diye yine operasyon olcam diye korkup üzülürken şimdi bu çıktı :/ üff bana da nasılsın demeye gelmiyor bir dokun bin ah işit benden. Ama birikmişim duygulu anıma denk geldi msjın. Bende durumlar bu. Vites boşta yokuş aşağı gidiyorum valla

Hayatımızın bazı dönemlerinde böyle sınanıyoruz işte. Hayvan sevgisinin nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorum. O nedenle acını anlıyorum. Başın sağolsun canım.Zamanla acın hafifleyecek. Şimdi her şey üst üste geliyor o yüzden bu kadar ağır geliyor insana.

Korunduysanız tekrar hamile olma ihtimalin olmaz. Kendine boş yere evham yapma. İstersen bir doktora görün söktürücü verir rahatlarsın.

Duamdasiniz canm. İnslh olur en son rahim filmi çekildi onu biliyorum ondan sonra takip edemedim :/
Evet canım mayısta çekildim sonra ilaç falan kullanmadım kısmet temmuza. Sat 7 haziran bat bekliyorum. Hayırlısı vesselam. Bende filmden sonra tedavi falan olmadığı için çok yazmadım zaten girdim okudum sadece merak ettiğim arkadaşları

Canım yaaa. Çok üzüldüm. Öncelikle kuşun için. Haklisin insanın evinde can olunca farklı oluyor. Bizde de balık vardı ilk hamilelik benim de kürtajla sonuçlanınca balıklara bile özenmiştim bak onlar bile anne olmaya layık çoğalıyorlar diye. Ama inan bu geçici bir süreç. Bu aralar böyle düşünüyor olman çok normal. Bedenen ve ruhen çok yoruldun. İnsan ne kadar metin durmaya çalışsa da olmuyor seni çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim birşey olsaydı. Keşke ellerini ellerimin içine alıp seni teselli etme imkanım olsaydı. Ama kelimeler gönderebiliyorum sadece. Rabbim sabır versin. Duam seninle. Gelelim ikinci konuya. Doktorunu aradın mi canım? Böyle gidip gelip kan vermek yine üzecek seni. İstersen ona bir danış. Eminim ferahlatıcı şeyler söyleyecektir. Rabbim hayr etsin canım. İnşallah herşey hayırlısıyla güzel olacak

Arkadaşlar merhaba. Dün yumurtlama günümdü ilişkiye girdik. Bugünden sonra nelere dikkat etmeliyim hamile kalabilmek için. Tecrübeliler bilgilerinize ihtiyacım var. Çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Canım benim cok üzüldüm... Başın sağolsun çok iyi anlıyorum seni duıygularını ama toparlan Allahın izniyle geçsin bu günler... Muhakkak Dr. git canım zaten kontrole gitmen gerekiyordu...

Arkadaşlar merhaba. Dün yumurtlama günümdü ilişkiye girdik. Bugünden sonra nelere dikkat etmeliyim hamile kalabilmek için. Tecrübeliler bilgilerinize ihtiyacım var. Çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Bundan sonra yapacak bişey yok canım Normal hayatına devam edeceksin... allahın izniyle güzel haberini alırsın canım...

İnslh o bat hiç gelmez canm bu ay olmuştur da bisiye gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…