Allah razi olsun canım günlere dikkat etmeden takıldık. Hem ramazan hem bende öyle belirti falan da olmuyor yumurtlamaya dair bakalım ne olacak hayırlısı. Sağ ol canım bir avazda meleğin e kavuşursun inşllah. İsim karar verdiniz mi ay o heyecan çok farklıİnslh o bat hiç gelmez canm bu ay olmuştur da bisiye gerek kalmaz :)
Tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah inşallahkizlar cok sukur hamileyim cok heyecanliyim yeni kan sonucumu aldim. elim ayagim titriyor
cok sevindim canım sağlıkla kucağına al insaAllahkizlar cok sukur hamileyim cok heyecanliyim yeni kan sonucumu aldim. elim ayagim titriyor
sağol canım napim bu yıl darbe üstüne darbe yedım ama vardır bi hayır.. pazartesi dr a gideceğim inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet kesinleşti mi :)Canım benim cok üzüldüm... Başın sağolsun çok iyi anlıyorum seni duıygularını ama toparlan Allahın izniyle geçsin bu günler... Muhakkak Dr. git canım zaten kontrole gitmen gerekiyordu...
Evet yalnızken daha bi bağlanıyo insan eşimin arkadası bizdeydi oda ağladı valla ama yapacak bişy yok hayvanın eziyet çektiğini gördükçe içimiz ezildi. Ölsün kurtulsun dedm düşün hiç yürümeye hali yoktu aah ah şu adetimi olup rahatlayayım ne kuş ne bebek hiç bişy istemiyorum bi kaç ay kendimi toparlamam lazm hayırlısı kısmet artk Allah hiç bi kayıp yaşatmasın kimseye.Hayatımızın bazı dönemlerinde böyle sınanıyoruz işte. Hayvan sevgisinin nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorum. O nedenle acını anlıyorum. Başın sağolsun canım.Zamanla acın hafifleyecek. Şimdi her şey üst üste geliyor o yüzden bu kadar ağır geliyor insana.
Korunduysanız tekrar hamile olma ihtimalin olmaz. Kendine boş yere evham yapma. İstersen bir doktora görün söktürücü verir rahatlarsın.
Aminn Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah kuzumTebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah inşallah
Allah razı olsun canım yazdığın şeyler bile yetiyor çok sağol... kafesini falan kaldrdm zaten... çok zor geldi ama alışıyo insan zamanla herşeye. Allah can sağlığı versin diyebiliyorum yine.Canım yaaa. Çok üzüldüm. Öncelikle kuşun için. Haklisin insanın evinde can olunca farklı oluyor. Bizde de balık vardı ilk hamilelik benim de kürtajla sonuçlanınca balıklara bile özenmiştim bak onlar bile anne olmaya layık çoğalıyorlar diye. Ama inan bu geçici bir süreç. Bu aralar böyle düşünüyor olman çok normal. Bedenen ve ruhen çok yoruldun. İnsan ne kadar metin durmaya çalışsa da olmuyor seni çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim birşey olsaydı. Keşke ellerini ellerimin içine alıp seni teselli etme imkanım olsaydı. Ama kelimeler gönderebiliyorum sadece. Rabbim sabır versin. Duam seninle. Gelelim ikinci konuya. Doktorunu aradın mi canım? Böyle gidip gelip kan vermek yine üzecek seni. İstersen ona bir danış. Eminim ferahlatıcı şeyler söyleyecektir. Rabbim hayr etsin canım. İnşallah herşey hayırlısıyla güzel olacak
İyi olmana cok sevindim canım, Kürtaj sonrası adet gecikmesi olabiliyor. ben kürtajdan 36 gün sonra adet olmuştum. Dr. 30-45 gün içinde adet olursun demişti. O zamanda kontrole gel demişti. 45 günü geçerse bence Dr. git derim...
Bu arada karnım çıktı canım :)) resmen 5 aylık gebe gibi... Niye bilmiyorum ama çok şiş elim ayağım heryerim şişti...
Hayırli olsun allahim kucamıza almayida nasip etsin insallahkizlar cok sukur hamileyim cok heyecanliyim yeni kan sonucumu aldim. elim ayagim titriyor
Allah razi olsun canım. Sıcakla aram kötü walla astım var bende nefes alamıyorum boğuyor beni sanki sürekli biri. Bir el ilaçlarda yaşıyorum kaç gündür. Çocuk var biz mecburen çıkıyoruz ona yetmiyor ev çünkü. Bekliyoruz güneşin gitmesini ama yine de hava yakıyor. Rabbim cehennem yangınından affına layık kılsın inşallah. Ateş bile yetmiş bin kat yıkanmış hâliyle onu düşünemiyorum. Tefekkür ettiriyor walla böyle küresel değişiklikler. Rabbim cennette buluşturrun canım orada tanışmak nasip olur belkiAllah razı olsun canım yazdığın şeyler bile yetiyor çok sağol... kafesini falan kaldrdm zaten... çok zor geldi ama alışıyo insan zamanla herşeye. Allah can sağlığı versin diyebiliyorum yine.
Sen nasılsın nasıl gidiyor? sıcakla aran nasıl ben burnumı çıkarmıyorum dışarı :)) haşlansın istemem :)
Ne guzel yazmışsın inşallah canım Rabbim yardımcın olsun astımda zor hava var mı ağzına sıktığın benm arkadas bıraz hızlı yurusun krıze gırerdı hemen havayı sıkardı.. gölgelerde gezin :)Allah razi olsun canım. Sıcakla aram kötü walla astım var bende nefes alamıyorum boğuyor beni sanki sürekli biri. Bir el ilaçlarda yaşıyorum kaç gündür. Çocuk var biz mecburen çıkıyoruz ona yetmiyor ev çünkü. Bekliyoruz güneşin gitmesini ama yine de hava yakıyor. Rabbim cehennem yangınından affına layık kılsın inşallah. Ateş bile yetmiş bin kat yıkanmış hâliyle onu düşünemiyorum. Tefekkür ettiriyor walla böyle küresel değişiklikler. Rabbim cennette buluşturrun canım orada tanışmak nasip olur belki
Var canım iki çeşit hava kullanıyorum. Pek ise yaramıyor bu aralar ama hiç yoktan iyi. Sanırım bende olsam öyle yapardım merak güzel şeyNe guzel yazmışsın inşallah canım Rabbim yardımcın olsun astımda zor hava var mı ağzına sıktığın benm arkadas bıraz hızlı yurusun krıze gırerdı hemen havayı sıkardı.. gölgelerde gezin :)
Bu arada ben meraktan çatlarım durabılırmıyım kan verdım dun 12ydi bugun 11 cıktıay şükür. İçim içimi yiyene kadar kan verır rahatlarm dimi ama :))
Canimm bana incecik bir cizgi varmış gibi geldii, musaitsen hemen kan ver benceMerhabalar kızlar nasılsınız ne var ne Yok inş herkes çok iyidir hamiş annelerimiz nasıl Allah kolay kurtarsın inş anne adaylarımız İçin de hemencecik Hamiş olması dileğimle
Kızlar ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile öğrenmiştim o zamanı değerlendirmiştim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk baştada çok silik bir çizgi vardı fakat telefon ile çektiğimde görünmüyordu biraz kuruyunca daha belirgin oldu tabi hayal çizgi görmüyorsam sizce de var mı bir baksanız
Yok canım değilim hem de artık adet geçmeden kan vermeyi düşünmüyorum üzülüyorum sonra daha adetime 5 gün var bana da incecik var gibi geldi de bir kaç gün sonra tekrarlarım varsa daha koyu çıkar herAlde sen napıyorsun basıl gidiyor hamilelikCanimm bana incecik bir cizgi varmış gibi geldii, musaitsen hemen kan ver bence
Görüyorummmmm... test yapmaya devam daha da koyulaşacak gibi❤ hadi inşallahMerhabalar kızlar nasılsınız ne var ne Yok inş herkes çok iyidir hamiş annelerimiz nasıl Allah kolay kurtarsın inş anne adaylarımız İçin de hemencecik Hamiş olması dileğimle
Kızlar ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile öğrenmiştim o zamanı değerlendirmiştim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk baştada çok silik bir çizgi vardı fakat telefon ile çektiğimde görünmüyordu biraz kuruyunca daha belirgin oldu tabi hayal çizgi görmüyorsam sizce de var mı bir baksanız
Sağolasın canım ama bence Yok ya sabah normal test yaptım negatif çıktı sen nasılsın nasıl oldun ağrın sızın Yok demiGörüyorummmmm... test yapmaya devam daha da koyulaşacak gibi❤ hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?