2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnslh o bat hiç gelmez canm bu ay olmuştur da bisiye gerek kalmaz :)
Allah razi olsun canım günlere dikkat etmeden takıldık. Hem ramazan hem bende öyle belirti falan da olmuyor yumurtlamaya dair bakalım ne olacak hayırlısı. Sağ ol canım bir avazda meleğin e kavuşursun inşllah. İsim karar verdiniz mi ay o heyecan çok farklı

Canım benim cok üzüldüm... Başın sağolsun çok iyi anlıyorum seni duıygularını ama toparlan Allahın izniyle geçsin bu günler... Muhakkak Dr. git canım zaten kontrole gitmen gerekiyordu...
sağol canım napim bu yıl darbe üstüne darbe yedım ama vardır bi hayır.. pazartesi dr a gideceğim inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet kesinleşti mi :)

Evet yalnızken daha bi bağlanıyo insan eşimin arkadası bizdeydi oda ağladı valla ama yapacak bişy yok hayvanın eziyet çektiğini gördükçe içimiz ezildi. Ölsün kurtulsun dedm düşün hiç yürümeye hali yoktu aah ah şu adetimi olup rahatlayayım ne kuş ne bebek hiç bişy istemiyorum bi kaç ay kendimi toparlamam lazm hayırlısı kısmet artk Allah hiç bi kayıp yaşatmasın kimseye.

Allah razı olsun canım yazdığın şeyler bile yetiyor çok sağol... kafesini falan kaldrdm zaten... çok zor geldi ama alışıyo insan zamanla herşeye. Allah can sağlığı versin diyebiliyorum yine.

Sen nasılsın nasıl gidiyor? sıcakla aran nasıl ben burnumı çıkarmıyorum dışarı :)) haşlansın istemem :)

Tuzu azalt canım gebelikte el ayak heryer şişiyor zaten normal olan bu. Bol su içmeye devam et hele ki bu sıcakta daha çok ihtiyacın olur suya. Rabbim daim iyiliğinizi sağlığınızı daim ettirsin çok sevindim :) iştah iyi miii şişko :))

Allah razi olsun canım. Sıcakla aram kötü walla astım var bende nefes alamıyorum boğuyor beni sanki sürekli biri. Bir el ilaçlarda yaşıyorum kaç gündür. Çocuk var biz mecburen çıkıyoruz ona yetmiyor ev çünkü. Bekliyoruz güneşin gitmesini ama yine de hava yakıyor. Rabbim cehennem yangınından affına layık kılsın inşallah. Ateş bile yetmiş bin kat yıkanmış hâliyle onu düşünemiyorum. Tefekkür ettiriyor walla böyle küresel değişiklikler. Rabbim cennette buluşturrun canım orada tanışmak nasip olur belki

Ne guzel yazmışsın inşallah canım Rabbim yardımcın olsun astımda zor hava var mı ağzına sıktığın benm arkadas bıraz hızlı yurusun krıze gırerdı hemen havayı sıkardı.. gölgelerde gezin :)

Bu arada ben meraktan çatlarım durabılırmıyım kan verdım dun 12ydi bugun 11 cıktı ay şükür. İçim içimi yiyene kadar kan verır rahatlarm dimi ama :))

Günaydın mı desem iyi geceler mı desem uyuyamıyorum ağrıdan sizidan doktor normal diyor yuruyemiyorum 12 kg almisim sıcaklar biyandan iyice bunaldım sizler nasilsiniz

Var canım iki çeşit hava kullanıyorum. Pek ise yaramıyor bu aralar ama hiç yoktan iyi. Sanırım bende olsam öyle yapardım merak güzel şey hayırlı haberler inşallah canım

Merhabalar kızlar nasılsınız ne var ne Yok inş herkes çok iyidir hamiş annelerimiz nasıl Allah kolay kurtarsın inş anne adaylarımız İçin de hemencecik Hamiş olması dileğimle
Kızlar ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile öğrenmiştim o zamanı değerlendirmiştim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk baştada çok silik bir çizgi vardı fakat telefon ile çektiğimde görünmüyordu biraz kuruyunca daha belirgin oldu tabi hayal çizgi görmüyorsam sizce de var mı bir baksanız

Eklentiler

• IMG_3787.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3788.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3789.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 68
Canimm bana incecik bir cizgi varmış gibi geldii, musaitsen hemen kan ver bence

Canimm bana incecik bir cizgi varmış gibi geldii, musaitsen hemen kan ver bence
Yok canım değilim hem de artık adet geçmeden kan vermeyi düşünmüyorum üzülüyorum sonra daha adetime 5 gün var bana da incecik var gibi geldi de bir kaç gün sonra tekrarlarım varsa daha koyu çıkar herAlde sen napıyorsun basıl gidiyor hamilelik

Görüyorummmmm... test yapmaya devam daha da koyulaşacak gibi❤ hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…