2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ilk zamanlar zeytin çok yediğimden tuzlu oluyorya sişkinlik ondan diye düşündüm ama tuzsuz zeytin yiyorum yemekler tuzsuz... Aslında sıcaklardan pek bişey yiyemiyorum Yediğim yazlık meyveler ve kahvaltılık türü:)) şişkoyum vallahi enine boyana doldum :) bol bol ayran içiyorum su çokiçince miğdem bulanıyor... çay kahve zaten içemiyorum...
sağol canım Allah razı olsun dularıniçin allah cumlemizin ne derdi varsa yardımcısı olsun...

hayırlı olsun canım İnşallah devamında Allahım yüzünü güldürür Güzel sağlıklı bir gebelik nasip eder...
Tabi erken biraz sabret canım Adet günü kan ver geçmesini beklemene gerek yok idrar testlerin koyulaşmaya devam ederse...

merhaba kızlar nasılsınız ... gecen ay dış gebelik geçirdim . iğne yaptılar değerlerim düşmesi için ama daha 5 in altına düşmedi maalesef 3 ay bebek yasak ... dr kesinlikle yasak dedi .

kizlar kan sonucum 134 cikti kac haftalik oluyo

canım cok güzel sağlıklı ilerler inşallah...Son Adet tarihine göre hesaplayacaksın canım..
Haftaya göre normal değerler aşağıda
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta -------------------- 5 - 50
4 hafta -------------------- 5 - 425
5 hafta -------------------- 20 - 7300
6 hafta-------------------- 1,080 - 56,000
7 -12 hafta --------------- 7,650 - 290,000
13-16 hafta-------------- 13,300 - 250,000
17-24 hafta ---------------4,000 - 165,000

Cok sevindim gercekten daha cinsiyeti belli degildir herhalde benim minik kizimda dogdu darisi başına canım
Belli degil daha canım saglikla hayirla büyüt inşaAllah canım benim amin

Belli degil daha canım saglikla hayirla büyüt inşaAllah canım benim amin

Amin canım
Normal dogum mu sezeryan mi dusunuyorsun aklina takilan herseyi sorabilirsin benim yasadigim deneyimlerin icinde cevabi varsa hep cevap vermeye calisirim

canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah beni hatırladın mı bilmem hamilelikten önce çok takılmıştım sonra kaybettim sayfayı şimdi bulabildim
Sağol canım benim hatirlamaz miyim bende senin alisveris topigini takip ediyorum fikir olsun diye saglikla kucagimiza alalim insaAllah canım

gulii7 canım nasılsin nasıl bebiş
merhaba canim, biz iyiz cok sukur
annemler geldi belcikadan bi hafta bizdelerdi sonra bayram girdi araya bi tatil yapalim dedik hic bakamadim foruma :))) bebiste iyi cok sukur en son iki hafta once gormustum, bu cumartesi tekrar gidecez nasipse cinsiyetini kesinlestircez, kiza benziyor demisti bakalim hala aynimi :)))
oyle iste cnm sicaklar bunaltiyor, hele oglenden sonra baygin baygin takiliyorum valla :))
Rabbim sanada tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin cnm, fazla takmamaya calis eger olacagi varsa zaten o zamani gelince olacak insAllah

canimm basin sagolsun, zamanla ailenin bireyi oluyorlar insan cok alisiyor. insallah zamanla acin hafifler, yeni bir tane edinmeyi dusunursen daha cabuk adapte olursun. buyuk ihtimal kusun depresyona girdi sahibim beni birakti gitti diye.
umutsuzluga kapilma basin hep dik dursun bacim sen guclu bir bayansin

cnm bence ikinci cizgin cok hafif gorunuyor. testini tekrarladinmi ?? hakkinda hayirlisi olsun insAllah

merhaba kızlar nasılsınız ... gecen ay dış gebelik geçirdim . iğne yaptılar değerlerim düşmesi için ama daha 5 in altına düşmedi maalesef 3 ay bebek yasak ... dr kesinlikle yasak dedi .
cok gecmis olsun cnm, hakkinda hayirlisi insAllah

İyi gelmiştir sana canım. Senin adına sevindim. Aile bambaşka birşey. Rabbim hayırlısını versin kız erkek sağlıklı olsun fark etmez ilk nasıl olsa. Yok takmıyorum canım ya nisan mayıs haziran hiç düşünmeden geçti şimdi tekrar gündeme geldi. Kısmet olacağı varsa olur insalah. Sağlıkla gebelik devamı gelir inşallah canım sağlıkla kucağa alırsın inşallah

Bugün bir pazara gidelim dedik kaç kez bayılacak gibi oldum. Hava sıcak ondandır diyorum bu bir. Ayaklarım şişti ki açık ayakkabı giydim ve uzun bir yol değildi bu iki. Sol kasık batıyor fena acıyor belim de yokladı gitti bu üç. Umudum yok ama adet yaklaşıyor diye böyle oluyor mu ki? Kaç gündür çok çabuk yoruluyorum havalar e. Diyorum kasık batması da fena vuruyor şimdi sat 7 haziran bat da kadarıyla göre işte en erken 7si diyeyim ne diyorsunuz bu duruma kızlar öyle duygusallık hassaslık falan yok geçen hafta gün içinde çok uyku bastırıyordu şimdi bir nebze daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…