- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım sabahki yaptığım testGörüyorummmmm... test yapmaya devam daha da koyulaşacak gibi❤ hadi inşallah
Kizlar hamileyimmmmmmm
Saolasin canim.hepimize nasip etsin insallah sag salim kucagimiza almayi allah razi olsunCanım uzun zamandır girmiyordum.şimdi girdim ve bu mesajı yazdığın sayfaya direk girdim . Görünce çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Tuzu azalt canım gebelikte el ayak heryer şişiyor zaten normal olan bu. Bol su içmeye devam et hele ki bu sıcakta daha çok ihtiyacın olur suya. Rabbim daim iyiliğinizi sağlığınızı daim ettirsin çok sevindim :) iştah iyi miii şişko :))
Merhabalar kızlar nasılsınız ne var ne Yok inş herkes çok iyidir hamiş annelerimiz nasıl Allah kolay kurtarsın inş anne adaylarımız İçin de hemencecik Hamiş olması dileğimle
Kızlar ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile öğrenmiştim o zamanı değerlendirmiştim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk baştada çok silik bir çizgi vardı fakat telefon ile çektiğimde görünmüyordu biraz kuruyunca daha belirgin oldu tabi hayal çizgi görmüyorsam sizce de var mı bir baksanız
kizlar kan sonucum 134 cikti kac haftalik oluyo
Sağol canım teşekkür ederim Rabbim nasip etti bekleyislerin sonunda isteyen herkese nasip etsin versin insaAllah
Belli degil daha canım saglikla hayirla büyüt inşaAllah canım benim aminCok sevindim gercekten daha cinsiyeti belli degildir herhalde benim minik kizimda dogdu darisi başına canım
Belli degil daha canım saglikla hayirla büyüt inşaAllah canım benim amin
canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallahSağol canım teşekkür ederim Rabbim nasip etti bekleyislerin sonunda isteyen herkese nasip etsin versin insaAllah
Sağol canım benim hatirlamaz miyim bende senin alisveris topigini takip ediyorum fikir olsun diye saglikla kucagimiza alalim insaAllah canımcanım çok sevindim hayırlısı olsun inşallahbeni hatırladın mı bilmem hamilelikten önce çok takılmıştım sonra kaybettim sayfayı şimdi bulabildim
merhaba canim, biz iyiz cok sukurgulii7 canım nasılsin nasıl bebiş
Valla bu aralar iyiyim diyemem. Kuşum vardı sultan papağanı benim ilk göz ağrım ilk bebeğimdi yani öyle diyim eşimin ilk yıldönümü hediyesiydi. İzne çıkacağımız sıra kuşları olan bi arkadasa bıraktık o iyi bakar diye. Sıcakta yolculuk bizi bile mahvetti kuş ölür diye korktum bıraktım geldiğmizde bıraktığımız gibi bulamadık çok zayıflamış yemiyo içmiyo. O iyi olsun diye neler yapmadım ki 1 haftadır gelip gidip haline bakıp kahroluyordum. 2 gün önce gece hissettim öleceğini. Sabaha çıkmaz bu dedm ki sabaha ölmüş kan kusarak. Okadar alışıktı ki bana. Geldiğmzdenn beri bir haftadır koynumda yatıyodu boynuma burnunu yaslayıp kokumla uyuyodu bende öpmelere doyamıyodum dünden beri mahvoldum içim acıyo kürtaj olduğum bukadar zoruma gitmedi inan. Bu canlıydı hareketliydi gözlerimin içine içine bakardı hamile oldugumu öğrendiğimde kızım abla oluyosun derdm kaybettğmde olsun yavrum sen varsın derdim eşim görevlere giderken hep onunlaydım çok bağlanmıştımayların yorgunluğunu hüznünü dün gece boşalttım ağır geliyo artk yaşadıklarım. Ağlamycam üzülmycem dedikçe kendimi sıktıkça daha doluyorum dün patladım. Eşim annesi diye hitap ederdi kuşla konusurken akşam eşime sarıldım ben şimdi kimin annesiyim bi anne olmayı hakedemedim adette olamıyorum ağrım var ama lekelenme oluyo ayaklarım şişti parmağıma yüzük olmuyor mayıs 29da kürtaj oldum beta hızla düşüş gösterdi izne çıkmadan önce 298 olan değer 20 günde sıfırlanması gerekmezmiydi dün akşam kan verdim nisaberatim aklıma düşürdü bi kan vereyim dedim 12 çıktı sonuç 6 mart kürtaj 7 nisanda da 12 çıkmıştı kürtaj sonrası ertesi gün 24 39 diye devam etti bunda da tam 1 ay oldu izindeyken öyle pek ilişki olmadı olduysa da korundum yani yavaş mı düşüş gösteriyor olabilir dimi inşallah hamile değilimdir bu akşamda kan vercem bakalım ne çıkacak. Başımı kurtaramadım bi yemin ediyorum kürtaj sonrası adet olamamak rahim içi yapışıklıktan dolayı oluyo diye yine operasyon olcam diye korkup üzülürken şimdi bu çıktı :/ üff bana da nasılsın demeye gelmiyor bir dokun bin ah işit benden. Ama birikmişim duygulu anıma denk geldi msjın. Bende durumlar bu. Vites boşta yokuş aşağı gidiyorum valla
cnm bence ikinci cizgin cok hafif gorunuyor. testini tekrarladinmi ?? hakkinda hayirlisi olsun insAllahMerhabalar kızlar nasılsınız ne var ne Yok inş herkes çok iyidir hamiş annelerimiz nasıl Allah kolay kurtarsın inş anne adaylarımız İçin de hemencecik Hamiş olması dileğimle
Kızlar ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile öğrenmiştim o zamanı değerlendirmiştim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk baştada çok silik bir çizgi vardı fakat telefon ile çektiğimde görünmüyordu biraz kuruyunca daha belirgin oldu tabi hayal çizgi görmüyorsam sizce de var mı bir baksanız
cok gecmis olsun cnm, hakkinda hayirlisi insAllahmerhaba kızlar nasılsınız ... gecen ay dış gebelik geçirdim . iğne yaptılar değerlerim düşmesi için ama daha 5 in altına düşmedi maalesef3 ay bebek yasak ... dr kesinlikle yasak dedi .
İyi gelmiştir sana canım. Senin adına sevindim. Aile bambaşka birşey. Rabbim hayırlısını versin kız erkek sağlıklı olsun fark etmez ilk nasıl olsa. Yok takmıyorum canım ya nisan mayıs haziran hiç düşünmeden geçti şimdi tekrar gündeme geldi. Kısmet olacağı varsa olur insalah. Sağlıkla gebelik devamı gelir inşallah canım sağlıkla kucağa alırsın inşallahmerhaba canim, biz iyiz cok sukur
annemler geldi belcikadan bi hafta bizdelerdi sonra bayram girdi araya bi tatil yapalim dedik hic bakamadim foruma :))) bebiste iyi cok sukur en son iki hafta once gormustum, bu cumartesi tekrar gidecez nasipse cinsiyetini kesinlestircez, kiza benziyor demisti bakalim hala aynimi :)))
oyle iste cnm sicaklar bunaltiyor, hele oglenden sonra baygin baygin takiliyorum valla :))
Rabbim sanada tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin cnm, fazla takmamaya calis eger olacagi varsa zaten o zamani gelince olacak insAllah
canimm basin sagolsun, zamanla ailenin bireyi oluyorlar insan cok alisiyor. insallah zamanla acin hafifler, yeni bir tane edinmeyi dusunursen daha cabuk adapte olursun. buyuk ihtimal kusun depresyona girdi sahibim beni birakti gitti diye.
umutsuzluga kapilma basin hep dik dursun bacim sen guclu bir bayansin
cnm bence ikinci cizgin cok hafif gorunuyor. testini tekrarladinmi ?? hakkinda hayirlisi olsun insAllah
cok gecmis olsun cnm, hakkinda hayirlisi insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?