2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kendim de konu acsam baska konulara da gitsem yinede burasi geliyor aklima. Bir parcamiz gibi oldu burasi ya Nasilsiniz kizlar ?
evet cnm burasi farkli gercekten, bi aile gibi olduk derdimizi sevincimizi paylastik. iyiki varsiniz
biz iyiz cok sukur sen nasilsin taze anne adayi :))) nasil gidiyor ilk haftalarin ??

kesinlikle cnm en onemlisi saglik, amin cnm amin

hadi bakalim hakkinda hayirlisi cnm ya, insALlah bu saydiklarin hepsi bir belirtidir. tahmini bata birsey kalmamis ne zaman dusunuyorsun test yapmayi ? insAllah rabbim yuzunuzu guldurur bu ay

Hayırlısı canım. Umudum yok son aylarda çocuk düşünmeden takıldık. Takip falan olmadı yani. Belirti olarak görmedim de farklı geldi bol su içmeye de çalışıyorum en az iki buçuk litre içiyorum gün içinde. Bilemedim. Hayırlısı vesselam. Test falan hiç düşünmüyorum walla canım on gün geçerse belki

Sizde iyiki varsiniz canim nasil olsun simdilik iyi gidiyor. Ultrasonda da gorsem icin rahatlayacak. 10 gun sonra falan gidecegim insallah

arkadaslar merhaba ....

bır sorum olacak bılgısı olan varsa ve cvp verrse sevınırım ..

doğumu memlekette yapıp 10 gun sonra falan evıme donmek ıstıyorum annemle 1.30 saatlık bır ucak yolculuğum olacak sorum su yenıdogan bebekle ucak yolculugu yapan var mı herhangı bır yasak var mı acaba bılgısı olan var mı ??ıste 2 ayı dolmadan yolculuga ızın verılmez gıbı

sımdıden tesekkur ederım :)

Ben hiç bilmiyorum cnm ama doktoruna sorsanno daha sağlıklı bilgi verir sana. Mantıken dusundunmu bebeğin bı sorunu yoksa bı sorun çıkmaz diye düşünüyorum.ama uçaktaki basınç felan rahstsiz edermi bilemiyorum

Herkes tatil moduna girmiş sanırım hamilelik düşünceleri rafa kalkmış sanki benim adetin ayak sesleri duyuluyor horde ince. Hayırlısı vesselam erken verdi sinyal diyorum da ne zaman böyle olsa bir süre süründürüyor beni. Hadi iyi geceler anne adayları anne olmak isteyenler. Dua ile

Kuzum umudunu yıtırme hemen. Bu ay olmuştur belki. Ne biliyon :))

merhaba kızlar nasılsınız ... gecen ay dış gebelik geçirdim . iğne yaptılar değerlerim düşmesi için ama daha 5 in altına düşmedi maalesef 3 ay bebek yasak ... dr kesinlikle yasak dedi .
Kız hani kimyasaldı o :/ dış gebelık deynce kanım çekiliyo sanki

Şimdi NTSC gircem boyu kilosu iyi gününe göre dedi 2900kg boyu51 cm dedi biraz uzun kilolu olacak dedi 3.5 -4 arası doğum yaparsın dedi inşallah hayırlısıyla kucagimiza bı alaydik şunları poppsuna popusuna vurcam tedirginlik korku basladi

Çok fena sancı var iki gündür canım ya. Hayırlısı vesselam. Nasılsin? Nasıl gidiyor hayat?
İyiym canım çok şükür güzel gidiyo... sancılar regl olacağı sıra başlar senin regl için şuan erken inşallah yerleşme ağrıları çekiyorsundur inşallah .. testi 10 güm geçince mi yapacaksın ağrıların geçmezse ayın 10 unda da yapabilirsin çok güzel olur meraklandım şimdi :)))

Son ayda daha çok kilo alıyo bebiş canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah az kalmış doğumuna da maşallah yavruşa ♡

Evet genelde öyle başlar da bu ay üşütmüş olabilirim ama kramp şeklinde giriyor gidiyor genelde. Hayra yoruyorum hayırlısı olsun olmazsa çok üzülmem olursa sürpriz olur kendimi ilaçsız iğnesiz anne olacak gibi hissetmiyorum sanırım klasik koşullanma oldu bende. İyi olmana sevindim canım. İnşallah herşey güzel olacak. Hayırlısı vesselam. Arkadaş sorunca öyle dedim çünkü on günü geçip de sonrasında olduğumu da biliyorum tek çizgi görmek hiç görmemekten daha acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…