eklerim canım cinsiyet belli mi onu yazayım sağlıkla kucağına alirsin insaAllah
Canım tşk ederim ama adet oldum Eylül'e kadar ara verdim bakalımmerhaba canim, biz iyiz cok sukur
annemler geldi belcikadan bi hafta bizdelerdi sonra bayram girdi araya bi tatil yapalim dedik hic bakamadim foruma :))) bebiste iyi cok sukur en son iki hafta once gormustum, bu cumartesi tekrar gidecez nasipse cinsiyetini kesinlestircez, kiza benziyor demisti bakalim hala aynimi :)))
oyle iste cnm sicaklar bunaltiyor, hele oglenden sonra baygin baygin takiliyorum valla :))
Rabbim sanada tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin cnm, fazla takmamaya calis eger olacagi varsa zaten o zamani gelince olacak insAllah
canimm basin sagolsun, zamanla ailenin bireyi oluyorlar insan cok alisiyor. insallah zamanla acin hafifler, yeni bir tane edinmeyi dusunursen daha cabuk adapte olursun. buyuk ihtimal kusun depresyona girdi sahibim beni birakti gitti diye.
umutsuzluga kapilma basin hep dik dursun bacim sen guclu bir bayansin
cnm bence ikinci cizgin cok hafif gorunuyor. testini tekrarladinmi ?? hakkinda hayirlisi olsun insAllah
cok gecmis olsun cnm, hakkinda hayirlisi insAllah
Yok haftaya kontrol var belli olursa onuda yazarım canım teşekkür ederimeklerim canım cinsiyet belli mi onu yazayım sağlıkla kucağına alirsin insaAllah
Canım tşk ederim ama adet oldum Eylül'e kadar ara verdim bakalım
Bende ilaçsız iğnesiz hamile kalamam diyordum ilaçla bile dış oldu doğal yolla mı olacak deyip iki kez adetime yakın korunmadım onda kendiliğinden kaldım Allah nasıl yazdıysa odur bunu yaşayarak öğrendm bakalım güzel haberler bekliyorum Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsinEvet genelde öyle başlar da bu ay üşütmüş olabilirim ama kramp şeklinde giriyor gidiyor genelde. Hayra yoruyorum hayırlısı olsun olmazsa çok üzülmem olursa sürpriz olur kendimi ilaçsız iğnesiz anne olacak gibi hissetmiyorum sanırım klasik koşullanma oldu bende. İyi olmana sevindim canım. İnşallah herşey güzel olacak. Hayırlısı vesselam. Arkadaş sorunca öyle dedim çünkü on günü geçip de sonrasında olduğumu da biliyorum tek çizgi görmek hiç görmemekten daha acı
Allah razi olsun canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik ve dünya tatlısı bir çocuk nasip eder sana duamdasınBende ilaçsız iğnesiz hamile kalamam diyordum ilaçla bile dış oldu doğal yolla mı olacak deyip iki kez adetime yakın korunmadım onda kendiliğinden kaldım Allah nasıl yazdıysa odur bunu yaşayarak öğrendm bakalım güzel haberler bekliyorum Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin
Hayırlısı canım İnşallah olursun ben çok oldu on beş ayı geçeli gerçi de kısmet ya insalah olur insalah15. aya selam yola devam :)
Burda cok okuyodm 15. Ayda gebe kalanları :) 15 bana cok uzak geliyodu. geldi bile :)
Maşallah canım Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin artık son zamanlar havalarda sıcak Allah yardımcın olsun canım...Şimdi NTSC gircem boyu kilosu iyi gününe göre dedi 2900kg boyu51 cm dedi biraz uzun kilolu olacak dedi 3.5 -4 arası doğum yaparsın dedi inşallah hayırlısıyla kucagimiza bı alaydik şunları poppsuna popusuna vurcam tedirginlik korku basladi
Ayy gözün aydın canım :) Klomenle filan mı oldu canım yoksa doğal yoldan mı? Bak bekledin bekledin iki tane verdi Rabbim çok şükür :)Kizlar ikizlerim geliyormusss
Saolasin canim.Yasli bi teyzeye gobegimi toplattim canim.tibbi tedavi yoktu. Sulalemde kimsede yok.ikikere yumurtlamisim.biri 3 gun sorna dollenmis.sok olduk ailece :) :)Ayy gözün aydın canım :) Klomenle filan mı oldu canım yoksa doğal yoldan mı? Bak bekledin bekledin iki tane verdi Rabbim çok şükür :)
canım tebrik ederimm:) bak o kadar beklediğine değdi, Allah büyüktür.. ikiz bebek öyle güzel bir şey ki sağ salim kucağına al inşallah...Saolasin canim.Yasli bi teyzeye gobegimi toplattim canim.tibbi tedavi yoktu. Sulalemde kimsede yok.ikikere yumurtlamisim.biri 3 gun sorna dollenmis.sok olduk ailece :) :)
Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğum versin inşallahKizlar ikizlerim geliyormusss
Aaaa tebrik ederimKizlar ikizlerim geliyormusss
Allah razi olsun canim ya cok saolasincanım tebrik ederimm:) bak o kadar beklediğine değdi, Allah büyüktür.. ikiz bebek öyle güzel bir şey ki sağ salim kucağına al inşallah...
Insallah canim cok saol :)Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğum versin inşallah
Saolasin canim :)Aaaa tebrik ederim
Mucize işte :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin. Zorlu bir süreç seni bekliyor kendine çok dikkat etmen lazım. Kendini de çok yorma :)Saolasin canim.Yasli bi teyzeye gobegimi toplattim canim.tibbi tedavi yoktu. Sulalemde kimsede yok.ikikere yumurtlamisim.biri 3 gun sorna dollenmis.sok olduk ailece :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?