2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım tşk ederim ama adet oldum Eylül'e kadar ara verdim bakalım

Bende ilaçsız iğnesiz hamile kalamam diyordum ilaçla bile dış oldu doğal yolla mı olacak deyip iki kez adetime yakın korunmadım onda kendiliğinden kaldım Allah nasıl yazdıysa odur bunu yaşayarak öğrendm bakalım güzel haberler bekliyorum Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Allah razi olsun canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik ve dünya tatlısı bir çocuk nasip eder sana duamdasın

Maşallah canım Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin artık son zamanlar havalarda sıcak Allah yardımcın olsun canım...

Ayy gözün aydın canım :) Klomenle filan mı oldu canım yoksa doğal yoldan mı? Bak bekledin bekledin iki tane verdi Rabbim çok şükür :)
Saolasin canim.Yasli bi teyzeye gobegimi toplattim canim.tibbi tedavi yoktu. Sulalemde kimsede yok.ikikere yumurtlamisim.biri 3 gun sorna dollenmis.sok olduk ailece :) :)

Saolasin canim.Yasli bi teyzeye gobegimi toplattim canim.tibbi tedavi yoktu. Sulalemde kimsede yok.ikikere yumurtlamisim.biri 3 gun sorna dollenmis.sok olduk ailece :) :)
canım tebrik ederimm:) bak o kadar beklediğine değdi, Allah büyüktür.. ikiz bebek öyle güzel bir şey ki sağ salim kucağına al inşallah...

Mucize işte :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin. Zorlu bir süreç seni bekliyor kendine çok dikkat etmen lazım. Kendini de çok yorma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…