Aynen oyle mucize canim gercekten.zor bi surec veren rabbim.ins yardimcimda o :)Mucize işte :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin. Zorlu bir süreç seni bekliyor kendine çok dikkat etmen lazım. Kendini de çok yorma :)
Canım cok ama cok sevindim sağlıkla gelsinler gerçekten bekledigine degmis oldu Allah iki tane nasip ettiKizlar ikizlerim geliyormusss
Aynen oyle oldu canim ya rabbim ne buyuk.hic kimsemde yok ikiz ama bana verdi hemde kendi kendine :) saolasin bu aradaCanım cok ama cok sevindim sağlıkla gelsinler gerçekten bekledigine degmis oldu Allah iki tane nasip etti
hayırlı olsun canımmm çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim onca sıkıntılar ikizlerinle gitti maşallah sizeee bir daha sıkıntı stres görmeyin inşşşş... :)Kizlar ikizlerim geliyormusss
Ins canim ya allah razi olsun.rabbim herkesede versin ciftrr cifter :)hayırlı olsun canımmm çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim onca sıkıntılar ikizlerinle gitti maşallah sizeee bir daha sıkıntı stres görmeyin inşşşş... :)
Yaaa çok güzel bi haber bu, okuduğumda yuzumdeki gülümsemenin tarifi yok çok mu çok sevindim :) Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin kıyamam aylar once burda birbirimize neler yazardık ve neler yaşıyoruz Allahım böyle hayırlı güzel mutlu haberler almamızı ve vermemizi nasip etsin inşallah.. sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirmeni nur topu gibi evlatlarına kavuştuğunu görmeyi diliyorum Allahtan.. çok yormazlar seni inşallah :) Allaha emanet olun üçünüzde :))Kizlar ikizlerim geliyormusss
Allah razi olsun canim ya darisi herkesin basina olsun ins tez zamanda seninde :) gercekten daha 1 2 ay once buralarda aglarken umutsuzlugun dibindeykem simdi rabbim sevinc ustune sevinc yasatti sukurler olsun.burdaki herkese dua ediyrm herkese boyle soklar yasatsin rabbim :)Yaaa çok güzel bi haber bu, okuduğumda yuzumdeki gülümsemenin tarifi yok çok mu çok sevindim :) Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin kıyamam aylar once burda birbirimize neler yazardık ve neler yaşıyoruz Allahım böyle hayırlı güzel mutlu haberler almamızı ve vermemizi nasip etsin inşallah.. sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirmeni nur topu gibi evlatlarına kavuştuğunu görmeyi diliyorum Allahtan.. çok yormazlar seni inşallah :) Allaha emanet olun üçünüzde :))
Ay canım yaaa. Çok sağ ol. Desteğin için. Henüz gelen giden yok ama aşırı bel ağrısı var sanırım gelecekHtckbrysl kuzu senin için girdim bi gelişme varmı diye ama ikiz müjdesi aldım :) sende yazmamışsın merak ettim bi güzel haberde senden bekliyorum habersiz bırakma nasılsın naptın?
Bitane olsun bizim olsun :)) bence ve inşallah gelmez ..... bugunde olmazsan sözünü tut yarın ayın 10 uAy canım yaaa. Çok sağ ol. Desteğin için. Henüz gelen giden yok ama aşırı bel ağrısı var sanırım gelecekkaç gündür kasık ağrısı falan da var zaten. İkiz haberinin üstüne çıkmak için üçüz lazım ama bende henüz teki yok
Tamam canım gerçekten umudum yok ama senin için yapacağım. Hayırlısı vesselamBitane olsun bizim olsun :)) bence ve inşallah gelmez ..... bugunde olmazsan sözünü tut yarın ayın 10 u
Allah yardımcın olsun bu günlerde dikkat et inşallah bi kaç haftan kaldı doğurdum sağ salim kurtulduk diyeceksin Allahın izniyleBugün hiç halim yok dün yigenimin nisani vardı gitmesem darilir bugünde hiç halim yok yoruldum yerlerde surunuyom beşiği kurdu eşim yavaş yavaş eksiklerini tamamliyoz
Canm gözün aydın yeni gördüm :) nasıl gidiyor kalp atışlarıni duydunmu?Saolasin canim.hepimize nasip etsin insallah sag salim kucagimiza almayi allah razi olsun
Ugrastm etkiet yapamadm sni nasılsın canm??Allah yardımcın olsun bu günlerde dikkat et inşallah bi kaç haftan kaldı doğurdum sağ salim kurtulduk diyeceksin Allahın izniyle
Duyduk canim cok sukur ikisinidr saolasin..senin nasil gidiyor :)Canm gözün aydın yeni gördüm :) nasıl gidiyor kalp atışlarıni duydunmu?
Şükür bugune canım.. sen nasılsın nasıl gidiyor ?Ugrastm etkiet yapamadm sni nasılsın canm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?