2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar nasılsıniz iyi mi herkes Rabbim güzel haberlerle senlendirsin topigimizi

Regle kaç gün kaldı? Biz iyiyz çok şükür canm son 3 aya girdik malum biraz zorlaştı oturmk kalkmak hele bu sıcakta harici bir sıkıntı yok :)
Herşeyin ayrı güzelliği var canım. İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Evet sıcak biraz sıkıntılı hele de hamileler için. Rabbim kolaylık versin bat dündü canım

ZK_ASK günaydın canım. Walla on gün geçmezse daha da test yapmam diyordum bugün senin için yaptım. Tertemiz bir tek çizgi çıktı. Henüz gelen giden yok sanırım iki aydır rutine bağlayan gün yine uzayacak. Hayırlısı vesselam. Sağ ol canım

A anneveoglusu nasılsin canım. Nerelerdesin göremedim seni. Nasıl gidiyor var mi çalışma ara mi verdin
canım iyiyim şükür yıllık izinde idim bu gün göreve başladım sen nasılsın

ben çalışmalara tam gaz devam bayramda yine kırmızı kart yedim 3 gün gecikme ile
bu ayda yumurta takibi yaptırdım 12. gün dr gittim dr yumurtladığımı 22 mm büyüklüğünde olduğunu söyledi özel günleri değerlendirdik bakalım nasip bu ayda olmasa aşılama düşünüyorum

Onuda sonradan okudum nasl sevindim anlatamam Rabbim bekletti ama cifter nasip etti :)) sağlıkla dogsunlar inslh :))
Amin canim.Aynen oyle oldu canim ya rabbime sukurler olsun.ramazanda kandilde cocugu olmayan herkese tek tek isimleriyle dua etmistim allahim onlara cifter cifter ver bana tek versend e olur ben teke raziyim diye.rabbim bana cift vermis sukurler olsun :)

Yaa etıketı gorunce bı heyecan bastı içimi ama tek çizgi diyosun belli olmaz bekleyelim daha once bu kadar gecikiyor muydun ki ağrılar neyin nesi o zaman

Hayırlısı olur insalah canım. Bende aynı bir öyle bir böyle geçiyor günler. Bekliyorum adet olmayı ama henüz olmadım. Test de negatif. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin insalah. Dua ile.

Yaa etıketı gorunce bı heyecan bastı içimi ama tek çizgi diyosun belli olmaz bekleyelim daha once bu kadar gecikiyor muydun ki ağrılar neyin nesi o zaman
Bana gecikmeler normaldi de son birkaç aydır 32 günde oluyordum. Bilmiyorum ya ağrılar değil de son bir haftadır aşırı uyku hali kokuya duyarlılık vardı eşime bile söylemedim umut etmesin diye bende düşünmemek için çok öteledim olmazsa zor olursa sürpriz olsun dedim gerçekten hayalini bile kurmadım ama kısmet olmadı sanırım olsaydı gölge bile olsa çıkardı bilmiyorum canım ya. Hayırlısı diyorum yine doktora gideceğim en son martta iğne vurulmuşum baya ara oldu bakalım nasip.

Hakkında hayırlısı olsun testlere güven olmaz bi kaç gun daha gecıkırsen kan verirsin canım Allah iki durumda da yardımcın olsun

Hakkında hayırlısı olsun testlere güven olmaz bi kaç gun daha gecıkırsen kan verirsin canım Allah iki durumda da yardımcın olsun
Sağ ol canım Hayırlısı bakalım alıştım sanırım tek çizgilere. Üzülmüyorum desem yalan olur ama ilk aylar kadar da değil artık. Oğlumla arası açıldıkça üzülüyordum artık düşündüğümün kat kat i açıldı hayırlısı artık vardır bir hikmeti

Canim gozunuz aydin olsunn ne guzel bi haber buu :))) Rabbime sukurler olsun bir degil iki tane ile mujdeledi sizi. sagsalim kucagina alirsin insAllah

bu arada kizlar bizimde kizimin olacagi kesinlesti, prensezimiz geliyoorr
Amin canim hepimiz sag saglim alalim ins.cok sukur oyle oldu bu ramazan bereketiyle geldi gecti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…