- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Sıcaklarda aram yok mayisip duruyorumKızlarrrr selammm nasılsınızzz ben uzun zamandır giremiyorum merak ettim herşey yolundadır umarım.
B BiravucmutlulukZK_ASK @fatmaelifnur @okeanoss00 S selifor friendlyfriendly takipte edemedim neler yaptınız. Tabi daha adını unuttuğum herkesss
Sıcaklarda aram yok mayisip duruyorumKızlarrrr selammm nasılsınızzz ben uzun zamandır giremiyorum merak ettim herşey yolundadır umarım.
B BiravucmutlulukZK_ASK @fatmaelifnur @okeanoss00 S selifor friendlyfriendly takipte edemedim neler yaptınız. Tabi daha adını unuttuğum herkesss
Yapıldı canm sorun yok çok şükür. 25+6da yaptrdim bn. Neye karar verdiniz isim?Cok şükür iyiyiz canim. Şeker yüklemesi haftaya yapilacak. Biz Eylül isminden eylülde doğmayacağı icin vazgectik nasip canım. Senin şeker yüklemen yapıldı mi?
Gavisgon al canm kendine faydası olacaktır migdene. Brde limon en iyi seçenek suya sik iç :) tuzda atabilirsn bn ypardim.Slm kizlar ya ben cok kotuyumbulanti kusmayi gectim midemde delici bi kazinma hissi var.aclikla toklukla hic alakasi yok yemek yemeyle fln hic biseyle geciremiyorum.3 4 gundur gece 1 saat uyumamisimdir.ne kusmaya benziyor ne bulantiya.varmi boyle bisey yasayan.surekli kraker leblebi biseyler atstryorum ama yok hiv bisey fayda etmiyor
Ne güzel çok şükür canim. Ben de 25+0 olucam nasipse yükleme yapıldığı gün.Yapıldı canm sorun yok çok şükür. 25+6da yaptrdim bn. Neye karar verdiniz isim?
Kızlarrrr selammm nasılsınızzz ben uzun zamandır giremiyorum merak ettim herşey yolundadır umarım.
Hatrlıyorum canım doktorunu değiştirmiştin pko vs sonradan çıkmıştı yeni gittiğn dr da... niye seni tatmin edebilecek cvplar veremiyor ki? Rahim filmi çektrdiğn için pişman olma bence iyiki çektirdin. İçerde nevarsa pisi pasağı aldı götürdü ne güzel. En önemlisi enfeksiyonunu almıştır buda artı olarak cepte. Sen oğlunda yaşadıklarını unut ilk gebeliğnde onu yaşamak nasipmiş yaşadın geçti gitti. Şimdi sen ilacına başla gunde neden bir tane? Genelde iki tane kullanılır günlük. Hayırlısı olsun bakalım çatlatma iğnesi vurunmayacak mısın ki kür içesin dr sana incir suyu mu iç diyo o zaman o dr ne diye varmış. Biraz dengesiz bi durum olmuş ama bunun için sıkma canını şimdi. Hele ilacını iç bakalım bi bu ayı bi geçirelim sonrası Allah kerim. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rahatlayabileceğin bi çıkış kapısı göstersin ♡İyi geceler kızlar. Bugün canım çok sıkıldı. Ya benim eski doktorum maddi sebeple gitmediğim doktor bilenler vardır söylemiştim fiyatı arttı diye bırakmak zorunda kalmıştım. O bana ne rahim filmi gerekli demişti ne polikistik demişti ben yine ikinci doktorun şu an gittiğim yani kuşku düşürmesiyle içime gidip o kadar para verdim şükür temiz çıktı ama en az 3ay istediğim doktora giderdim o parayla. Neyse para mesele değil şimdilik bugün doktor bana ne dese begenirsiniz kaç defadır canımı sıkan kadın sana pko demek doğru olmaz tam olarak öyle değilsin yani i mi etti geveledi ben hani böyle demiştiniz başka alternatifi yok mu işte ne yapabiliriz minimuma indirmek için falan dedim aylardır sürekli aynı şey yaşamaktan yoruldum çünkü. İlk aylar memnun kalmıştım ama bu ay yerle bir etti doktorun tutarsız konuşmaları başka şeyler de sordum hiç cevap veremedi önceki doktorum gerçekten ne kadar kaliteliymiş şimdi daha iyi anlıyorum ah şu para gözü kör olsun. Hayat çok acı. Şimdi korkuyorum oğlumda olduğu gibi Allah korusun bir sorun olsa bu anlar mi diye. Nokta atışı tedaviler yapmıştı bana oğlumda doktor. Elim kolum bağlı sanki ne yapacagimi bilmiyorum kızlar. İlaca yeniden başladık günde 1dedi. Ben oğlum da çatlama sorunu var diye incir kürü kullanıp 12. Gün gitmiştim iğne vurmuştum ilk ayda olmuştu şükür. Tabi nasip de bunuda aynen böyle söyledim e o zaman bu ayda incir iç ilacı günde bir iç incir yapacaksın diye dedi çok tutarsız konuşunca çok sinir oldum ya
Boş yere olumsuz konuşarak şevkini kırmış. 7_8 haftalıkken başka bi doktora gidersin görürsünüz şuan konusmak için erken. Maşallah değerinde epey yuksek çıkmış riskli mi bilememEvde idrardan gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Ertesi gün devlet hastanesine gittim kanda gebelik testi yapıldı. Doktor ultrasondan da bakalım dedi, kese görünüyor ama içi boş görünüyor dedi. Bunj belirlemek için de henüz erken çünkü 5 hafta+5 günlük gebesiniz dedi. İki hafta sonra tekrar randevu alın dedi. Pek ilgilenmedi, gebesiniz derken bile yüzüme bakmadı. İnsana böyle bir haber böyle mi verilir, zaten ne zaman gitsem hep olumsuzlar. B hcg değerim ise 25.000 çıktı. Bu değerde boş olur mu sizce? 40 günlük gebe olup da kesesi boş olan ve daha sonra dolu olarak gören var mı?
Riskli mi derken?Boş yere olumsuz konuşarak şevkini kırmış. 7_8 haftalıkken başka bi doktora gidersin görürsünüz şuan konusmak için erken. Maşallah değerinde epey yuksek çıkmış riskli mi bilemem
Çelişkili konuşması canımı sıktı canım yani ben ne desem ona yöneltiyor incir iç edi ila vermedi şimdi bir kez daha giderim o kader para verdim daha da gitmem ya sinir oldum. Hayırlısı bakalım vardır bir hayır sağ ol canım 22sinde kontrolüm var bakalımHatrlıyorum canım doktorunu değiştirmiştin pko vs sonradan çıkmıştı yeni gittiğn dr da... niye seni tatmin edebilecek cvplar veremiyor ki? Rahim filmi çektrdiğn için pişman olma bence iyiki çektirdin. İçerde nevarsa pisi pasağı aldı götürdü ne güzel. En önemlisi enfeksiyonunu almıştır buda artı olarak cepte. Sen oğlunda yaşadıklarını unut ilk gebeliğnde onu yaşamak nasipmiş yaşadın geçti gitti. Şimdi sen ilacına başla gunde neden bir tane? Genelde iki tane kullanılır günlük. Hayırlısı olsun bakalım çatlatma iğnesi vurunmayacak mısın ki kür içesin dr sana incir suyu mu iç diyo o zaman o dr ne diye varmış. Biraz dengesiz bi durum olmuş ama bunun için sıkma canını şimdi. Hele ilacını iç bakalım bi bu ayı bi geçirelim sonrası Allah kerim. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rahatlayabileceğin bi çıkış kapısı göstersin ♡
Cok saolasin canim allah hepimize sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinYa inanmıyorum allahım bagıslasın saglıkla kucağını almayi nasip etsin canım ben uzun zaman çok mutlu oldum ikiz hamisimiz var
Benim folik asit yapiyo ya malesef onu farkettim.onu icmedigim gun rahatimBen yasadım canım normal gercekten feci bi durum biliyorum zamanla azılıyo bide hamilelik reflusu olabilir bende oldu dr gaviscon verdi dr danıs inş cabucak atlatırsın benim 10. Haftaya kadar surdu sonra yanmaya dondu allah yar ve yardımcımız olsun çok ağladım ama azalır en kısa zamanda inşallah kraker leblebi ise yaramiyo dene surekli ve sık beslen
Deneyim canim ins fayda ederGavisgon al canm kendine faydası olacaktır migdene. Brde limon en iyi seçenek suya sik iç :) tuzda atabilirsn bn ypardim.
Maşallah kızına o zaman canım :-* ben de başlim diyorum kıyafet birazcık almıştım o kadar ,senin de belin çokk ağrıyor mu kız var ya belim şimdiden kopuyorEvet canm kesin kız :) Maraş daha çok yaniyo 42 43hazırlıklar devam ediyor daha çok biseyi yok ufak tefek kiyaft var araba da almicam malum kışın kullanamam bahara doğru alicam .. beşikte annemgilden öyle iste
Folik asiti gece yatarken ic ben oyle yapıyorum canım gavisconuda şiddetle tavsiye ediyorum.Benim folik asit yapiyo ya malesef onu farkettim.onu icmedigim gun rahatim
İnslh guzl sonuç alırsın canm :)Ne güzel çok şükür canim. Ben de 25+0 olucam nasipse yükleme yapıldığı gün.
Ck agriyo canm ya bnm 12.haftadan beri agriyo br tek geçen ay epey iyiydim suan yine başladı hamileliğin en guzl ayo 5 ile 6.aylar arası 40 gün kadr rahat ettim :) suan br kasılma oluyo br bbelim agriyo sığmıyorlar artk rahatsız oluyozMaşallah kızına o zaman canım :-* ben de başlim diyorum kıyafet birazcık almıştım o kadar ,senin de belin çokk ağrıyor mu kız var ya belim şimdiden kopuyor
Canm senin ikizler tek yumurta mı çift yumurta mı :) birde doğal mi hamıle kaldn takip edemedmdeDeneyim canim ins fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?