2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gavisgon al canm kendine faydası olacaktır migdene. Brde limon en iyi seçenek suya sik iç :) tuzda atabilirsn bn ypardim.

Hatrlıyorum canım doktorunu değiştirmiştin pko vs sonradan çıkmıştı yeni gittiğn dr da... niye seni tatmin edebilecek cvplar veremiyor ki? Rahim filmi çektrdiğn için pişman olma bence iyiki çektirdin. İçerde nevarsa pisi pasağı aldı götürdü ne güzel. En önemlisi enfeksiyonunu almıştır buda artı olarak cepte. Sen oğlunda yaşadıklarını unut ilk gebeliğnde onu yaşamak nasipmiş yaşadın geçti gitti. Şimdi sen ilacına başla gunde neden bir tane? Genelde iki tane kullanılır günlük. Hayırlısı olsun bakalım çatlatma iğnesi vurunmayacak mısın ki kür içesin dr sana incir suyu mu iç diyo o zaman o dr ne diye varmış. Biraz dengesiz bi durum olmuş ama bunun için sıkma canını şimdi. Hele ilacını iç bakalım bi bu ayı bi geçirelim sonrası Allah kerim. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rahatlayabileceğin bi çıkış kapısı göstersin ♡

yanne psikolojin ne alemde zuzum ? Biraz daha iyisindir inşallah. Merak ettim, yazıver görünce öptüm ♡

Evde idrardan gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Ertesi gün devlet hastanesine gittim kanda gebelik testi yapıldı. Doktor ultrasondan da bakalım dedi, kese görünüyor ama içi boş görünüyor dedi. Bunj belirlemek için de henüz erken çünkü 5 hafta+5 günlük gebesiniz dedi. İki hafta sonra tekrar randevu alın dedi. Pek ilgilenmedi, gebesiniz derken bile yüzüme bakmadı. İnsana böyle bir haber böyle mi verilir, zaten ne zaman gitsem hep olumsuzlar. B hcg değerim ise 25.000 çıktı. Bu değerde boş olur mu sizce? 40 günlük gebe olup da kesesi boş olan ve daha sonra dolu olarak gören var mı?

Boş yere olumsuz konuşarak şevkini kırmış. 7_8 haftalıkken başka bi doktora gidersin görürsünüz şuan konusmak için erken. Maşallah değerinde epey yuksek çıkmış riskli mi bilemem

Çelişkili konuşması canımı sıktı canım yani ben ne desem ona yöneltiyor incir iç edi ila vermedi şimdi bir kez daha giderim o kader para verdim daha da gitmem ya sinir oldum. Hayırlısı bakalım vardır bir hayır sağ ol canım 22sinde kontrolüm var bakalım

Benim folik asit yapiyo ya malesef onu farkettim.onu icmedigim gun rahatim

Evet canm kesin kız :) Maraş daha çok yaniyo 42 43 hazırlıklar devam ediyor daha çok biseyi yok ufak tefek kiyaft var araba da almicam malum kışın kullanamam bahara doğru alicam .. beşikte annemgilden öyle iste
Maşallah kızına o zaman canım :-* ben de başlim diyorum kıyafet birazcık almıştım o kadar ,senin de belin çokk ağrıyor mu kız var ya belim şimdiden kopuyor

Maşallah kızına o zaman canım :-* ben de başlim diyorum kıyafet birazcık almıştım o kadar ,senin de belin çokk ağrıyor mu kız var ya belim şimdiden kopuyor
Ck agriyo canm ya bnm 12.haftadan beri agriyo br tek geçen ay epey iyiydim suan yine başladı hamileliğin en guzl ayo 5 ile 6.aylar arası 40 gün kadr rahat ettim :) suan br kasılma oluyo br bbelim agriyo sığmıyorlar artk rahatsız oluyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…