2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ortada bir sorun yok cnm boşuna kendini stresse sokma 25mm den kısası erken doğum riskini artiriyor

Ne diyelim canım biz istediğimiz kadar plan yapalım ama Yüce Rabbim imtihan dünyasında olduğumuzu bize hatırlatıyor hamdolsun elbette herşeyin bir zamanı var dilerim o zaman en kısa zamanda gelir hepimiz için

Ben yuvarlanıp gıdıyorum canım değişen bişy yok.. sen nasılsın son gelısmeler neler? Konuşamadık hiç haberimde yok.
bendeaynıyım be can tık yok oluruna bıraktım iş güç kızım sıcaklar vakit geçiyor işte doktora gittim herhangi bi tedavi için erken en azından 8-9 ay geçsin dedi bizim 5. ay hayırlsı olsun bakalım

Valla canım o kadar uzun zamandır girmedim ki buraya hic biseyi takip edemedim. Aylardir kafam boş sözde ama hala aynı yerde sayıyorum Rabbim daha nasip etmedi. Teşekkürler hatırlayıp sorduğun için
hatırlamaz olurmuyum canım kısmet tatlım rabbimin izniyle tez zamanda önce göbişin sonra kucağın bebişşle dolar.

bende şimdilik bi haber yok vadesi gelmemiş demek daha.bu ovulasyon testiyle alakalı kafama takılan bi durum var dün önceki gün ve bugün testi yaptım yalnız ilk idrardan sonra bişey içmeden ikinci idrarla yap dediniz ben dayanamıyorum su ve çay içiyorum 11-12 gibi testi yapıyorum geçen iki gün açık çizgi vardı bugün hiç çizgi yok kafam karıştı yumurtladımmı olmadımı bilmiyorum

:) Bekle bakalm . Tahlil sonucun çıktığında etiketle bni :) hayırlısı bakalm biraz kendini toparlamış olursun 3 4 ay daha kolay şeyler yasamadn

Kızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük

Allah yardımcınız olsun.
İnşallah daha dayanır bebiş gelmez.
İnancınızı kaybetmeyin, duaya devam.

Çok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?

Geçmiş olsun sıkıntı stres aşırı kanamaya sebep olacağını sanmıyorum bebeğin iyiyse bi sıkıntıda yoktur inşallah bol bol istirahat
Teşekkür ederim. Kalp atışı var, kese biraz bozulmuş, üç dört gün aşırı üzüntülü ve stresli bir süreç yaşadım, bundan sonra oldu.

Kızlar bir şey sorcam adet öncesi göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşayanlar gebelik belirtisi olarak ta bunu yaşıyorlar mı ?

Aaa cok gecmis olsun cnm, insAllah uzatabildigi kadar uzatirlar cok erken suan sebebi varmi boyle olmasinin agir bisemi kaldirdin, durduk yeremi oldu? Rabbim bebislermizi korusun insAllah

Çok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?
Sizede gecmis olsun, insAllah tez zamanda duzelirsin

Merhaba canım gordugum kadariyla 8. Haftadasin adet dongunun 2. Ayi yani bu nedenle olusan bi kanama olabilir dr dinle uzan yat progestanı igneyse yaptır ilacsa duzenli kullan insallah en kisa surede atlatirsin allahım yar ve yardimcin olsun

Canım benim yaaa. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah annesini üzmez. Duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…