Selam arkadaşlar. Dün detaylı ultrasona girdim. Bebekle ilgili her şey çok güzel çıktı. Fakat servikal uzunluk 28 mm çıktı. Perinatolog bir şey demedi. Ama ben kafaya taktım. 21. haftada 28 mm kısa mı? Ne yapabilirim?
Ne diyelim canım biz istediğimiz kadar plan yapalım ama Yüce Rabbim imtihan dünyasında olduğumuzu bize hatırlatıyor hamdolsun elbette herşeyin bir zamanı var dilerim o zaman en kısa zamanda gelir hepimiz içinYaaaşu eşlerimizin görevi... ne zor duygu bilirim benimki bir haftalığına giderdi yumurtlama dönemi burda olmazsa napcm derdim vardır her işte bir hayır kuzum. Onları beklemekle batı beklemekle günler akıp gidiyo haberimiz olmuyo... Allah yardımcın olsun hayırla sağlıkla versin bebeğinizi dilerim hayırlı zamanınız bu aydır ve müjdeniz bu ay nasibiniz olsun inşallah ♡ Rabbim ferahlık versin içine..
Ben korunuyorum canım uzun süre korunacağım işimi şansa bırakamam diyet spor tam gaz devam sağlığım vucudum yerine gelsin bi ondan sonra bakarız nasip
bendeaynıyım be can tık yok oluruna bıraktım iş güç kızım sıcaklar vakit geçiyor işte doktora gittim herhangi bi tedavi için erken en azından 8-9 ay geçsin dedi bizim 5. ay hayırlsı olsun bakalımBen yuvarlanıp gıdıyorum canım değişen bişy yok.. sen nasılsın son gelısmeler neler? Konuşamadık hiç haberimde yok.
hatırlamaz olurmuyum canım kısmet tatlım rabbimin izniyle tez zamanda önce göbişin sonra kucağın bebişşle dolar.Valla canım o kadar uzun zamandır girmedim ki buraya hic biseyi takip edemedim. Aylardir kafam boş sözde ama hala aynı yerde sayıyorum Rabbim daha nasip etmedi. Teşekkürler hatırlayıp sorduğun için
bende şimdilik bi haber yok vadesi gelmemiş demek daha.bu ovulasyon testiyle alakalı kafama takılan bi durum var dün önceki gün ve bugün testi yaptım yalnız ilk idrardan sonra bişey içmeden ikinci idrarla yap dediniz ben dayanamıyorum su ve çay içiyorum 11-12 gibi testi yapıyorum geçen iki gün açık çizgi vardı bugün hiç çizgi yok kafam karıştı yumurtladımmı olmadımı bilmiyorumİyiyim canım. Sıcaklar çok zorluyor. Bu hamilelikte ateş basması denen şey çok kötü bir şeymiş. Nefessiz kalıyorum resmen. Allah yardımcım olsun. Minnak oğlan da iyi büyüyor teyzesi :)
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de. Ovulasyon testi kullanmadıysan kullanmanı tavsiye ederim. Ben o şekilde hamile kalmıştım.
Hayırlı ugurlu olsun allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsinKAn testinde 63 çıktı yaptırdım.
Daha çok yeni dedilerZ 3-4 haftalık kadar.
İnşallah hayırlı gebelik olur teşekkürler
Teşekkür ederim :))Hayırlı ugurlu olsun allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin
:) Bekle bakalm . Tahlil sonucun çıktığında etiketle bni :) hayırlısı bakalm biraz kendini toparlamış olursun 3 4 ay daha kolay şeyler yasamadnÇokk teşekkür ederiiimmmm
Kürtajın 28.günü regl oldum ama tam olmadı 13 gün lekelenme şeklnde oldu hep.. bugun 56.günüm. ikinci adetimi bekliyorum :) bebek hemen düşünmüyorum canım, haftaya tahlillerimi yaptırırım o zaman bende. Tahlil için beklemek istemiyorum 3-4 ay sonra korunmayı bırakırım anca. Yani siz doğurun diye bekliyorum :))
Allah yardımcınız olsun.Kızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
Aşırı kanaman mı var ee doktora gittin miÇok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?
Elbette. İğne yaptı progestan verdiAşırı kanaman mı var ee doktora gittin mi
Geçmiş olsun sıkıntı stres aşırı kanamaya sebep olacağını sanmıyorum bebeğin iyiyse bi sıkıntıda yoktur inşallah bol bol istirahatElbette. İğne yaptı progestan verdi
Teşekkür ederim. Kalp atışı var, kese biraz bozulmuş, üç dört gün aşırı üzüntülü ve stresli bir süreç yaşadım, bundan sonra oldu.Geçmiş olsun sıkıntı stres aşırı kanamaya sebep olacağını sanmıyorum bebeğin iyiyse bi sıkıntıda yoktur inşallah bol bol istirahat
Aaa cok gecmis olsun cnm, insAllah uzatabildigi kadar uzatirlar cok erken suanKızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
Sizede gecmis olsun, insAllah tez zamanda duzelirsinÇok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?
Merhaba canım gordugum kadariyla 8. Haftadasin adet dongunun 2. Ayi yani bu nedenle olusan bi kanama olabilir dr dinle uzan yat progestanı igneyse yaptır ilacsa duzenli kullan insallah en kisa surede atlatirsin allahım yar ve yardimcin olsunÇok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?
Evet canım ilk hamile kaldigimdan beri gogus agrisi yasadim suan hala gogus uclarım sizlıyor.Kızlar bir şey sorcam adet öncesi göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşayanlar gebelik belirtisi olarak ta bunu yaşıyorlar mı ?
Hamile kalmadan önce de yani adet öncesi göğüs ağrısı yaşıyor muydun canım ?Evet canım ilk hamile kaldigimdan beri gogus agrisi yasadim suan hala gogus uclarım sizlıyor.
Evet canım yasiyodum hep oluyodu bendeHamile kalmadan önce de yani adet öncesi göğüs ağrısı yaşıyor muydun canım ?
Canım benim yaaa. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah annesini üzmez. Duam seninleKızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?