Canım benim Allah yardımcınız olsun, inşallah Rabbim korktuğuna uğratmazKızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
bendeaynıyım be can tık yok oluruna bıraktım iş güç kızım sıcaklar vakit geçiyor işte doktora gittim herhangi bi tedavi için erken en azından 8-9 ay geçsin dedi bizim 5. ay hayırlsı olsun bakalım
hatırlamaz olurmuyum canım kısmet tatlım rabbimin izniyle tez zamanda önce göbişin sonra kucağın bebişşle dolar.
bende şimdilik bi haber yok vadesi gelmemiş demek daha.bu ovulasyon testiyle alakalı kafama takılan bi durum var dün önceki gün ve bugün testi yaptım yalnız ilk idrardan sonra bişey içmeden ikinci idrarla yap dediniz ben dayanamıyorum su ve çay içiyorum 11-12 gibi testi yapıyorum geçen iki gün açık çizgi vardı bugün hiç çizgi yok kafam karıştı yumurtladımmı olmadımı bilmiyorum
Dr a gitmedin mi? Nedenmiş?Çok şiddetli kanama geçiriyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir? Aşırı stres ve üzüntü sebep olabilir mi?
Evet ama herkeste şart değil.Kızlar bir şey sorcam adet öncesi göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşayanlar gebelik belirtisi olarak ta bunu yaşıyorlar mı ?
İyiym canm şükür geçip gidiyo günler. Reglimin bitmesini bekliyorum bende. Korunmaya devam tabi.zehracım nasılsın canım görüşemez olduk. ben bu ay aşılama deniyorum canım
Kızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
Teşekkür ederim. Acile gittim iğne yaptı. Progestanı da günde üç kez kullan dedi. İğne yazmadı, ne iğnesi olduğunu hatırlamıyorum. Teşekkürler tekrardan.Merhaba canım gordugum kadariyla 8. Haftadasin adet dongunun 2. Ayi yani bu nedenle olusan bi kanama olabilir dr dinle uzan yat progestanı igneyse yaptır ilacsa duzenli kullan insallah en kisa surede atlatirsin allahım yar ve yardimcin olsun
Teşekkür ederimAaa cok gecmis olsun cnm, insAllah uzatabildigi kadar uzatirlar cok erken suansebebi varmi boyle olmasinin agir bisemi kaldirdin, durduk yeremi oldu? Rabbim bebislermizi korusun insAllah
Sizede gecmis olsun, insAllah tez zamanda duzelirsin
Nedenini bilmiyorlar.Dr a gitmedin mi? Nedenmiş?
Allah yardımcın olsun canımKızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun dualarımız seninle .. umarım bebeğim zamanında gelir annesiKızlar merhaba. Pazartesi günü hastaneye yattim dün çıkardılar. Dogum sancilarim başladı, bebek dogum pozisyonuna gecmis rahim agzina dayanmış ve malesef rahim ağzında açılma var. Her an erken dogum olabilir. Durdurmaya çalışıyor doktorum. Dualariniza ihtiyacim var bebeğim daha cok küçük
Kızlar eşimi yolladım hemen test almaya da böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?