2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim Allah yardımcınız olsun, inşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz stres yapma sakın. Herşey olacağına varıyor. Duadan başka çaremiz yok. Allah yardım edecektir inan kalbini ferah tut, Oğluşunuzun bu dunyada alacak nefesi, hayırla sağlıkla göreceği yılları olsun inşallah ailesiyle beraber ♡

Senden de müjdeyi almamıza az kaldı canım Rabbim yardımcımız olsun her konuda

zehracım nasılsın canım görüşemez olduk. ben bu ay aşılama deniyorum canım
İyiym canm şükür geçip gidiyo günler. Reglimin bitmesini bekliyorum bende. Korunmaya devam tabi.

Aşılama sonrası pozitif sonuçla gelirsin inşallah canım dualarım seninle Rabbim hayırlısını versin

Allahim bebisi ve seni korusun hersey yoluna girer insallah. Doktorlar geekirse dikiyorlar diye duymustum yani bi sekilde durdurmaya calisiyorlar. Dualarimiz seninle.

Mrb arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum en son 3 hafta önce kahverengi leke şeklinde kısa süren bi adet dönemim oldu bunun yanısıra göğüslerim de farkedilir derecede şişlik var ,kasıklarım da inanılmaz kasılmalar var, sık idrara çıkma ve aşırı derecede bağırsak gazım var çok ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayım diye ama bunlar belirti olabilir mi sizce ? Lütfen yardımcı olun !!!

Teşekkür ederim. Acile gittim iğne yaptı. Progestanı da günde üç kez kullan dedi. İğne yazmadı, ne iğnesi olduğunu hatırlamıyorum. Teşekkürler tekrardan.

Allah yardımcın olsun canım

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun dualarımız seninle .. umarım bebeğim zamanında gelir annesi

Kızlar bayadir yokum da birşey sorcam bu ay klomen kullandım ikinci ayim yumurta çok küçük olmamış dedi doktor üç gün sonra gel dedi bakalım belki geç buyuyodur diye ben üzüldüm gitme neyse altı gunudr adet gecikmem vardı ve sürekli sancim oluyo elimde ttest yoktu ovu testi yaptım ve iki çizgi aninda belirgin oldu Helen de öyle acaba nedir bilgisi olan varmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…