- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun ne denir ki en kısa zamanda acın hafiflesin yerini dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
evet canım bakıldı sağda ve solda 4 yumurta var soldaki 17 mm idi pazar günü diğerleri 10-12 mm arasında değişiyorduAmiin canim. Az kalmis yumurta buyuklugune baktilar mi.
Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun ne denir ki en kısa zamanda acın hafiflesin yerini dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Hemen test yaptır pıhtılaşma varmı diye aynı acıyı bi daha yaşama
inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşımRabbim kimseye yaşatmasın içim gidiyo resmen....
Dün ben de tahlilleri yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıkacakmış
B Biravucmutluluk korunmaya tabikide devam bu bahaneyle :)
canım başın sağolsun, Allah dayanma gücü versin inşallah. ben de ikizlerimi 9.haftada kaybettim çok acı anlıyorum ama inşallah Rabbim yine verir.
İnşallah bi sorun çıkmaz canım sonuçlarındaRabbim kimseye yaşatmasın içim gidiyo resmen....
Dün ben de tahlilleri yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıkacakmış
B Biravucmutluluk korunmaya tabikide devam bu bahaneyle :)
canım başın saolsun rabbim inş tez zamanda yükünü hafifletir çok üzüldümm
Saolasin..Peki bidaha kaldinmi sorunun ne oldugu ciktimi canim.canım başın sağolsun, Allah dayanma gücü versin inşallah. ben de ikizlerimi 9.haftada kaybettim çok acı anlıyorum ama inşallah Rabbim yine verir.
canım doktor 3 ay korunma verdi, korunmayı bıraktıktan sonra hemen tekrar hamile kaldım. ikizlere hamile kalmadan önce epey beklemiştim, ama düşüğün bir bacağı içeride derlermiş ya büyüklerimiz o misal.Saolasin..Peki bidaha kaldinmi sorunun ne oldugu ciktimi canim.
Banada ondan suphelendi dr cunku biz tammen rutin kontrolde ogrendik kese bozulmasi kanama noktasi falan yok cunkucanım doktor 3 ay korunma verdi, korunmayı bıraktıktan sonra hemen tekrar hamile kaldım. ikizlere hamile kalmadan önce epey beklemiştim, ama düşüğün bir bacağı içeride derlermiş ya büyüklerimiz o misal.
Hemen genetik araştırmalar yapıldı canım, maalesef kan pıhtılaşması varmış büyük ihtimal ondandır dediler, şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. allahım tez zamanda sana da sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
Şükür iyiyim canım.. yeni kuş aldık dün. Bir yerden başlamak lazımdı :))İnşallah bi sorun çıkmaz canım sonuçlarında
Sen nasılsın
İnşallah canım benim sağolasın.. aşılama günü belli mi yumoşlar büyümüş müinşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım
Mesaj yazan destek olan herkese tesekkur ediyrm kusurabakmayjn tek tek yazamiyrm hala toparlanamadim malesef kabullenemedimde
Amin canim.Yok ya biz sirf esimle hamile kiyafetleri fln bakcaktik gitmisken dr ada ramdevu alalim dedik tamamen rutin bi kontroldu oylesine gittik ama malesef aci gercegi ogrendikkuzum benim. Rabbim dayanma gücü versin... Birden bire nasıl oldu sen mi anladın
pazar günü kontrolüm vardı 4 yumurta olmuş sağda ve solda 2şer adet. en büyüğü 17 mm diğerleri 10-12 mm arasında idi. çatlatma iğnesini dün gece vurdum. yarın öğleye doğru olacak canım aşılamaİnşallah canım benim sağolasın.. aşılama günü belli mi yumoşlar büyümüş mü
kan pıhtılaşma testi yaptır hemen canım, benim de öyle olmuştu rutin kontrole gittiğimde kalplerinin 3-4 gün önce durduğunu söylediler. rahim ağzı kapalıydı, hiçbir belirti yoktu. hemen kürtaja aldılar. çok zor çok.Banada ondan suphelendi dr cunku biz tammen rutin kontrolde ogrendik kese bozulmasi kanama noktasi falan yok cunku
Evet canim com zormus ben hala aldrmadm bebekleri bendeler dr kabullen toplarlan 2 3 gune oyle gel dedi ama simdi kendi ayagimla gidip aldrmak daha zor gelcek sanirim hic gidesim gelmiyorkan pıhtılaşma testi yaptır hemen canım, benim de öyle olmuştu rutin kontrole gittiğimde kalplerinin 3-4 gün önce durduğunu söylediler. rahim ağzı kapalıydı, hiçbir belirti yoktu. hemen kürtaja aldılar. çok zor çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?