2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bebeklerimi kaybettim.kalpleri durmus 5 gun once sik canim beni listeden tamamen S selifor
Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun ne denir ki en kısa zamanda acın hafiflesin yerini dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Hemen test yaptır pıhtılaşma varmı diye aynı acıyı bi daha yaşama

Rabbim kimseye yaşatmasın içim gidiyo resmen....

Dün ben de tahlilleri yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıkacakmış

B Biravucmutluluk korunmaya tabikide devam bu bahaneyle :)

Babies16 geçmiş olsun canım siz sağ olun yeterki. Rabbim daha güzelini iyisini hayırlı sağlıklısını nasip edecektir emin ol. Kendini üzme Allah sabrını veriyo elbette. Merhemim olsa kendi başıma sürerdim biliyorsun. Diyebileceğim şey sabret lütfen duaya sığın....

Saolasin..Peki bidaha kaldinmi sorunun ne oldugu ciktimi canim.
canım doktor 3 ay korunma verdi, korunmayı bıraktıktan sonra hemen tekrar hamile kaldım. ikizlere hamile kalmadan önce epey beklemiştim, ama düşüğün bir bacağı içeride derlermiş ya büyüklerimiz o misal.
Hemen genetik araştırmalar yapıldı canım, maalesef kan pıhtılaşması varmış büyük ihtimal ondandır dediler, şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. allahım tez zamanda sana da sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Banada ondan suphelendi dr cunku biz tammen rutin kontrolde ogrendik kese bozulmasi kanama noktasi falan yok cunku

kuzum benim. Rabbim dayanma gücü versin... Birden bire nasıl oldu sen mi anladın
Amin canim.Yok ya biz sirf esimle hamile kiyafetleri fln bakcaktik gitmisken dr ada ramdevu alalim dedik tamamen rutin bi kontroldu oylesine gittik ama malesef aci gercegi ogrendik

İnşallah canım benim sağolasın.. aşılama günü belli mi yumoşlar büyümüş mü
pazar günü kontrolüm vardı 4 yumurta olmuş sağda ve solda 2şer adet. en büyüğü 17 mm diğerleri 10-12 mm arasında idi. çatlatma iğnesini dün gece vurdum. yarın öğleye doğru olacak canım aşılama

Banada ondan suphelendi dr cunku biz tammen rutin kontrolde ogrendik kese bozulmasi kanama noktasi falan yok cunku
kan pıhtılaşma testi yaptır hemen canım, benim de öyle olmuştu rutin kontrole gittiğimde kalplerinin 3-4 gün önce durduğunu söylediler. rahim ağzı kapalıydı, hiçbir belirti yoktu. hemen kürtaja aldılar. çok zor çok.

Evet canim com zormus ben hala aldrmadm bebekleri bendeler dr kabullen toplarlan 2 3 gune oyle gel dedi ama simdi kendi ayagimla gidip aldrmak daha zor gelcek sanirim hic gidesim gelmiyor Senin de ilk kayip miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…