- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve dua et inşallah bebeğin zamanını bekleyecek annesi
Oh çok şükür. Rabbim sağlık versin zamanında gelsin minnoşumuz inşallah
Gebelik testi mi kız o yaptığın? 6 gün geciktiysen hamilesin o zamn inşallah :)Kızlar eşimi yolladım hemen test almaya da böyle çıktı
Değerim 208 cikti sence dususkmu yaGebelik testi mi kız o yaptığın? 6 gün geciktiysen hamilesin o zamn inşallah :)
Merhaba canım değerin çok güzel çıkmış hamilesin gün aşırı kanda değerlerine bakıp takip edebilirsin eğer iki günde İki kat artış varsa sağlıkla ilerler büyük ihtimalleKızlar klomen kullandımbu ay 14 günü gittim yumurtan çok tembel bu ay sadece 4 cm dedi iki gün sonra geldi yine bakalım belki geç yumurtluyorsun diye ben üzüldüm gitmedim kontrole bu ay hiç takmadim ilişki felan sık olmadı adet gününden bugüne sancılar gelmeye başladı bende evde dün ovu testi yaptım ve iki çizgi aninda çıktı esimi yolladım test almaya aldım silik çıktı sabah yaptm biraz daha koyu hastaneye gittim kan verdim 208 çıktı değer geç dolllenme olma ihtimali vami
Yok canım değerine iki gün sonra tekrar baktır hayırlı olsun sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallahDeğerim 208 cikti sence dususkmu ya
Geçmiş olsun kendi derdimden bakamadım safyaya
hamilesin hayırlı olsun :) artışı takip edin isterseniz.Değerim 208 cikti sence dususkmu ya
Kızlar klomen kullandımbu ay 14 günü gittim yumurtan çok tembel bu ay sadece 4 cm dedi iki gün sonra geldi yine bakalım belki geç yumurtluyorsun diye ben üzüldüm gitmedim kontrole bu ay hiç takmadim ilişki felan sık olmadı adet gününden bugüne sancılar gelmeye başladı bende evde dün ovu testi yaptım ve iki çizgi aninda çıktı esimi yolladım test almaya aldım silik çıktı sabah yaptm biraz daha koyu hastaneye gittim kan verdim 208 çıktı değer geç dolllenme olma ihtimali vami
Hepinize hayırlı günler salı günü gece doğum yaptım kısaca yazayım pazartesi kontrole gittim kontrolde yatış verdiler kalp atışlarının zayıfladığını hareketlerinin yavaşladığını söyleyerek yatış verdiler serum takıldı solunum cihazına bağlandı akşama kadar bekledim akşama doğru suni sancı verdiler sancim gelmedi sezaryanla alacaklardı Allah dan iyi bı doktora denk geldim sezaryan mi normalmiş derken gece 1 de doğum ettim normal adı Muhammed 27.07.2017 şimdi biraz sariligimiz var Allah olmayanların olupda bekleyenlere başına sağlıcakla evlatlar nasip etsin hepiniz hakkınızı helal edin
zehracım nasılsın canım görüşemez olduk. ben bu ay aşılama deniyorum canım
Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım adıyla yaşa sinHepinize hayırlı günler salı günü gece doğum yaptım kısaca yazayım pazartesi kontrole gittim kontrolde yatış verdiler kalp atışlarının zayıfladığını hareketlerinin yavaşladığını söyleyerek yatış verdiler serum takıldı solunum cihazına bağlandı akşama kadar bekledim akşama doğru suni sancı verdiler sancim gelmedi sezaryanla alacaklardı Allah dan iyi bı doktora denk geldim sezaryan mi normalmiş derken gece 1 de doğum ettim normal adı Muhammed 27.07.2017 şimdi biraz sariligimiz var Allah olmayanların olupda bekleyenlere başına sağlıcakla evlatlar nasip etsin hepiniz hakkınızı helal edin
inşallah bu ay meleğin gelir sağlıkla arkadaşım. benim çarşamba günü olacak öğleye doğru sanırım.Asilamaya bende yaklastim galiba bu ay normalle olmazsa. Olumlu sonuclar alirsin insallah. Asilama gunun ne zamandi
Canım ne diyicegimi bilmiyorum başın sagolsun cok üzüldüm
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kavuşmuşsun .Hepinize hayırlı günler salı günü gece doğum yaptım kısaca yazayım pazartesi kontrole gittim kontrolde yatış verdiler kalp atışlarının zayıfladığını hareketlerinin yavaşladığını söyleyerek yatış verdiler serum takıldı solunum cihazına bağlandı akşama kadar bekledim akşama doğru suni sancı verdiler sancim gelmedi sezaryanla alacaklardı Allah dan iyi bı doktora denk geldim sezaryan mi normalmiş derken gece 1 de doğum ettim normal adı Muhammed 27.07.2017 şimdi biraz sariligimiz var Allah olmayanların olupda bekleyenlere başına sağlıcakla evlatlar nasip etsin hepiniz hakkınızı helal edin
inşallah bu ay meleğin gelir sağlıkla arkadaşım. benim çarşamba günü olacak öğleye doğru sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?