2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım yaaaa. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah bat ne zamandı?

Ben de çok ufak değerlerle öğrenmiştim hep :) canım benim çok sevindim inşallah kat kat artar devam eder sağlıkla ♡ pıhtılaşma varsa iğne yeterlidir Allah yardımcın olsun bat ne zamandı

Allah razi olsun canlarim. Insallah rabbim igneyi habi vesile ederde benimle kalir degerlerim de artar.

Sat 4 temmuz. 32-35 gun arasi adet dongum bat sanirim 8 agustos oluyo.

Cok kucuk bi deger de ogrendim siniri az gecmis yasayip gorecez.

Benim en guzel dualarimda hep sizinle

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım

Kızlar;( bu ay yine olmadı sanırım çok kötü ağrım var ayak sesleri geliyor adetin. Çok yoruldum yaaa

İnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı. Her ay böyle ağrı oluyor farklı birşey yok yani başka şey getirmiyor aklıma;( hamilelik belirtisi de yok. Bu ay da geçti sanırım
Canım benim biliyoruz ki hamilelik belirtisiyle adet belirtileri arasında hiç bir fark yok inşallah bebek ağrılarıdır bunlar

Canimm yaa igneyi 22 temmuzda vurundun.igne gununu de sayarsak bugun 16.gun yani agrilarin iyiye de isaret olabilir insallah da gonlumuzden gecen olur
Amin canım İnşallah. İğne vurulduğunda en erken 18. Gün en geç 22. Gün adet oldum bekliyorum bakalım hayırlısı

merhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı

Sınır 5 zaten.
5in altında çıktığı için negatif sayılıyor değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…