Canım yaaaa. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah bat ne zamandı?
Çok sevindim canım ya inşallah iğneyle beraber bu bebişinde sana sım sıkı tutunacak sende çok çok çok dikkat et şimdiden ani hareketlerden vs sakın kendini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de çok ufak değerlerle öğrenmiştim hep :) canım benim çok sevindim inşallah kat kat artar devam eder sağlıkla ♡ pıhtılaşma varsa iğne yeterlidir Allah yardımcın olsun bat ne zamandı
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımAllah razi olsun canlarim. Insallah rabbim igneyi habi vesile ederde benimle kalir degerlerim de artar.
Sat 4 temmuz. 32-35 gun arasi adet dongum bat sanirim 8 agustos oluyo.
Cok kucuk bi deger de ogrendim siniri az gecmis yasayip gorecez.
Benim en guzel dualarimda hep sizinle
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım
İnşallah bebişin ayak sesleridir bu ağrılarKızlar;( bu ay yine olmadı sanırım çok kötü ağrım var ayak sesleri geliyor adetin. Çok yoruldum yaaa
İnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı. Her ay böyle ağrı oluyor farklı birşey yok yani başka şey getirmiyor aklıma;( hamilelik belirtisi de yok. Bu ay da geçti sanırımİnşallah bebişin ayak sesleridir bu ağrılar
İnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı. Her ay böyle ağrı oluyor farklı birşey yok yani başka şey getirmiyor aklıma;( hamilelik belirtisi de yok. Bu ay da geçti sanırım
Canım benim biliyoruz ki hamilelik belirtisiyle adet belirtileri arasında hiç bir fark yok inşallah bebek ağrılarıdır bunlarİnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı. Her ay böyle ağrı oluyor farklı birşey yok yani başka şey getirmiyor aklıma;( hamilelik belirtisi de yok. Bu ay da geçti sanırım
Kızlar;( bu ay yine olmadı sanırım çok kötü ağrım var ayak sesleri geliyor adetin. Çok yoruldum yaaa
Yok canım gelen yok henüz ama umudum da yok yaaaacanım naptın geldi mi? İnşallah gelmez ya haber bekliyorum
Allah razi olsun canım. İnşallah öyledir ne bileyim ya aylardır hatta yıl geçti hala olmayınca umut kalmıyorCanım benim biliyoruz ki hamilelik belirtisiyle adet belirtileri arasında hiç bir fark yok inşallah bebek ağrılarıdır bunlar
Amin canım İnşallah. İğne vurulduğunda en erken 18. Gün en geç 22. Gün adet oldum bekliyorum bakalım hayırlısıCanimm yaa igneyi 22 temmuzda vurundun.igne gununu de sayarsak bugun 16.gun yani agrilarin iyiye de isaret olabilirinsallah da gonlumuzden gecen olur
Hayırlısı canım ya üzüldüm. Bende ağrı çekiyorum ama henüz gelen olmadıSelam kızlar, ben çok şiddetli ağrı ile regl oldumyine olmadı yani.
Senin regl 18.günü buluyordu hep şuan erken ağrı olması umut veriyo kendni üzme sakın Allah hayırlıca nasip etsin inşallahAmin canım İnşallah. İğne vurulduğunda en erken 18. Gün en geç 22. Gün adet oldum bekliyorum bakalım hayırlısı
Bu aylık nasip değilmiş demekki...inşallah adet bitimi 9 ay sonra gelir birdaha canım...Selam kızlar, ben çok şiddetli ağrı ile regl oldumyine olmadı yani.
Allah razi olsun canım benim. İnşallah hayırlı haberler alırız çok sağ ol Desteğin içinSenin regl 18.günü buluyordu hep şuan erken ağrı olması umut veriyo kendni üzme sakın Allah hayırlıca nasip etsin inşallah
Sınır 5 zaten.merhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı
adete 10gün var daha. yükselir mi diye araştırıyorumSınır 5 zaten.
5in altında çıktığı için negatif sayılıyor değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?