- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İyi olmana çok sevindimŞükür iyiyim canım.. yeni kuş aldık dün. Bir yerden başlamak lazımdı :))
Sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş yormuyo dimi seni
bana hemen almamız lazım demişlerdi canım, o gün de bir şey yiyip içmediğim için hemen aldılar.. evet ilk kayıptı insan kocaman bir boşluğa düşüyor, ama Rabbim sabrını verecektir merak etme.Evet canim com zormus ben hala aldrmadm bebekleri bendeler dr kabullen toplarlan 2 3 gune oyle gel dedi ama simdi kendi ayagimla gidip aldrmak daha zor gelcek sanirim hic gidesim gelmiyorSenin de ilk kayip miydi
Ben cok korkuyrm pihtilasmada deilse ne oldugunu bilemiycez.ya bidaha basima gelirsebana hemen almamız lazım demişlerdi canım, o gün de bir şey yiyip içmediğim için hemen aldılar.. evet ilk kayıptı insan kocaman bir boşluğa düşüyor, ama Rabbim sabrını verecektir merak etme.
canım ikizlerde düşük olasılığı daha yüksek oluyor zaten, senin durumunda ben de aynı korkuları yaşamıştım kendime gelmem çok zor oldu, ama her şeyini araştırırlar şimdi, bir daha aynı şeyi yaşama olasılığın çok düşük. sen bütün testlerini yaptır kromozom-pıhtılaşma ona göre önlemini alırsınBen cok korkuyrm pihtilasmada deilse ne oldugunu bilemiycez.ya bidaha basima gelirse
Çok zor... eşinizle birbirinize tutunun hayırlısı böyleymiş dedikten sonra dilimizden başka kelime çıkmıyor. Rabbim sağlıkla hayırla versin ♡Amin canim.Yok ya biz sirf esimle hamile kiyafetleri fln bakcaktik gitmisken dr ada ramdevu alalim dedik tamamen rutin bi kontroldu oylesine gittik ama malesef aci gercegi ogrendik
Ay hadi inşallh. Hayırlı haberlerini müjdeni bekliyoruzpazar günü kontrolüm vardı 4 yumurta olmuş sağda ve solda 2şer adet. en büyüğü 17 mm diğerleri 10-12 mm arasında idi. çatlatma iğnesini dün gece vurdum. yarın öğleye doğru olacak canım aşılama
Kızlar değerim bugün 530 çıktı iki gün önce 208 di sizce artış normalmi
Evet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicemOlmaması mi olduktan sonra kaybetmesi mi zor diye sorsalar gerçekten olup da kaybetmesi daha zor. Rabbim sabır versin size. Bende yaşadım biliyorum ve duam Rabbim hayırlısıyla doğumu nasip edeceği meleği bana ve isteyen herkese versin inşallah
Allah sabır versin çok üzüldüm duamda olacaksınEvet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
Rabbim yardımcın olsun duam seninleEvet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
canım rabbim sana sabırların en büyüğünü versin inş geçicek hepsi güzel günler gelicekEvet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
rabbim yar ve yardımcın olsun sabrını arttırsın inşallah.en kısa sürede hayırlı evlatlarla kucağını doldursun rabbimEvet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
Evet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
Aynen canm hem biraz daha dinlen hemde sonuç çıkıp neyin ne olduğu belli olmadan dusunmemis olursunuz :) bakalm ne çıkıcak ama 2 ay çok be niye o kadr uzun bizimki 35 40 gün surmustu herldeRabbim kimseye yaşatmasın içim gidiyo resmen....
Dün ben de tahlilleri yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıkacakmış
B Biravucmutluluk korunmaya tabikide devam bu bahaneyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?