2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şükür iyiyim canım.. yeni kuş aldık dün. Bir yerden başlamak lazımdı :))

Sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş yormuyo dimi seni
İyi olmana çok sevindim
Kuşun için çok üzüldüm evde hayvanı maalesef bu yüzden sevmiyorum bende çok bağlanıyorum çünkü
Bebiş şimdilik iyi canım çok şükür henüz yormuyor ama yakındır

Evet canim com zormus ben hala aldrmadm bebekleri bendeler dr kabullen toplarlan 2 3 gune oyle gel dedi ama simdi kendi ayagimla gidip aldrmak daha zor gelcek sanirim hic gidesim gelmiyor Senin de ilk kayip miydi
bana hemen almamız lazım demişlerdi canım, o gün de bir şey yiyip içmediğim için hemen aldılar.. evet ilk kayıptı insan kocaman bir boşluğa düşüyor, ama Rabbim sabrını verecektir merak etme.

bana hemen almamız lazım demişlerdi canım, o gün de bir şey yiyip içmediğim için hemen aldılar.. evet ilk kayıptı insan kocaman bir boşluğa düşüyor, ama Rabbim sabrını verecektir merak etme.
Ben cok korkuyrm pihtilasmada deilse ne oldugunu bilemiycez.ya bidaha basima gelirse

Ben cok korkuyrm pihtilasmada deilse ne oldugunu bilemiycez.ya bidaha basima gelirse
canım ikizlerde düşük olasılığı daha yüksek oluyor zaten, senin durumunda ben de aynı korkuları yaşamıştım kendime gelmem çok zor oldu, ama her şeyini araştırırlar şimdi, bir daha aynı şeyi yaşama olasılığın çok düşük. sen bütün testlerini yaptır kromozom-pıhtılaşma ona göre önlemini alırsın

Selam kizlar nasilsiniz bayadir giremedim neler oluyor bakalm ?

Amin canim.Yok ya biz sirf esimle hamile kiyafetleri fln bakcaktik gitmisken dr ada ramdevu alalim dedik tamamen rutin bi kontroldu oylesine gittik ama malesef aci gercegi ogrendik
Çok zor... eşinizle birbirinize tutunun hayırlısı böyleymiş dedikten sonra dilimizden başka kelime çıkmıyor. Rabbim sağlıkla hayırla versin ♡

Evet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem

Evet canim olduktan sonra kaybetmesi cok zormus.simdi dogum cantasi hazirlar gibi canta hazirladim.ama sevinclerim bebehimin esyalari yok.enkazda lazim olacaklar var o cantada.ve saatler sonra meleklerime veda edicem
Allah sabır versin çok üzüldüm duamda olacaksın

canım rabbim sana sabırların en büyüğünü versin inş geçicek hepsi güzel günler gelicek

rabbim yar ve yardımcın olsun sabrını arttırsın inşallah.en kısa sürede hayırlı evlatlarla kucağını doldursun rabbim

Canım nasıl oldun? İyi misin... merakta bırakma bizi...

Rabbim kimseye yaşatmasın içim gidiyo resmen....

Dün ben de tahlilleri yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıkacakmış

B Biravucmutluluk korunmaya tabikide devam bu bahaneyle :)
Aynen canm hem biraz daha dinlen hemde sonuç çıkıp neyin ne olduğu belli olmadan dusunmemis olursunuz :) bakalm ne çıkıcak ama 2 ay çok be niye o kadr uzun bizimki 35 40 gün surmustu herlde

Canım geçmiş olsun brdaha yasatmasn Rabbim . Biliyorum belki daha vakti değil ama kendini toparlaynca yaptr genetk Araştırmani . Br daha yaşama inslh Babies16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…