- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Bizde iyiyiz evet zaman çabuk geçiyo ve son düzlükteyiz heycan artıyo her geçen gün sağlıkla alalım kucağımıza minnoşları inşallahhhPariskizim iyiyiz çok şükür büyüyoruz. Sen nasilsin zaman cabuk geciyor.
Bilmiyorum ki kuzum.. kürtajın üstünden 2 ay geçti, çaktırma bu 2 ay da bahanem olsun :)Aynen canm hem biraz daha dinlen hemde sonuç çıkıp neyin ne olduğu belli olmadan dusunmemis olursunuz :) bakalm ne çıkıcak ama 2 ay çok be niye o kadr uzun bizimki 35 40 gün surmustu herlde
Oldu canım 11.30 da oldu hayirlisi ile oldu bitti artık beklemedeyimA anneveoglusu aşılaman oldu mu canım naptınız?
Gün aşırı ilişkiye devam dedi mi dr yada bu gece yada yarın ilişki olsun falan...Oldu canım 11.30 da oldu hayirlisi ile oldu bitti artık beklemedeyim
Sen nasılsın
Bu gün yok yarından itibaren iki günde bir devam dedoGün aşırı ilişkiye devam dedi mi dr yada bu gece yada yarın ilişki olsun falan...
Bildiğin gibiyim canım sağolasın ♡
2 hafta sonra pozitifi görelim inşallah hayırlısıyla ♡
bende durum sakin korunma dönemimdeyim. ekimde bırakacağım korunmayı bakalım hayırlısı bekliyorum bende
Mayısta çekildim rahim filmi evet canım. Temiz çıktı şükür mayıs haziran ilaç falan kullanmadım temmuzda gittim sat 11 temmuz klomen kullandım 22sinde iğne vuruldum beklemedeyim bir belirtim yok. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Test yapmayı da düşünmüyorum genelde 32günde oluyor minimum süre yani ona göre 12 ağustos oluyor sanırım hayırlısı vesselam sen ne durumdasın canım İnşallah hayr gelir bu ay
Nasılsin canım nasıl gidiyor hamilelik gerek yolundadır insalahokeanoss00 canımbenim çok geçmiş olsun. İnşallah bu süreçleri atlatacaksın sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın Allahın izniyleyle... dualarım sizinle canım...
@fatmaelifnur gözün aydın canım... Allah en kısa sürede şifa versin yavruna... Allah güzel ömür nasip etsin...
Umutlukartalice gözün aydın canım, Allah sağlıklı bir gebelik süreci sonunda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
@Babies16 canım cok üzüldüm. Çok geçmiş olsun İnşallah iyice araştırılır ve sıkıntın doğru tespit edilirde bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler... umudunu yitirme cok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun...
Hayırlısı olur insalah canım hakkında hayırlı haberler inşallahOldu canım 11.30 da oldu hayirlisi ile oldu bitti artık beklemedeyim
Sen nasılsın
Benim de mayıstı canım rahim filmi.sat en son 6 temmuzdu 28/34 gün arası değişiyor benim regl uzunluğu bugün 29 . Gün.günü geçmeden test yapmayı düşünmüyorum, bu aralar biraz stresli olduğum için gecikebilir bakalım hayırlısı.benim tek tüpüm kapalıydı alındı, şansım yüzde elli denilebilir,her şeyin hayırlısı hepimiz için.Mayısta çekildim rahim filmi evet canım. Temiz çıktı şükür mayıs haziran ilaç falan kullanmadım temmuzda gittim sat 11 temmuz klomen kullandım 22sinde iğne vuruldum beklemedeyim bir belirtim yok. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Test yapmayı da düşünmüyorum genelde 32günde oluyor minimum süre yani ona göre 12 ağustos oluyor sanırım hayırlısı vesselam sen ne durumdasın canım İnşallah hayr gelir bu ay
Hakkında hayırlısı olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlı güzel haberler de buluştursunBenim de mayıstı canım rahim filmi.sat en son 6 temmuzdu 28/34 gün arası değişiyor benim regl uzunluğu bugün 29 . Gün.günü geçmeden test yapmayı düşünmüyorum, bu aralar biraz stresli olduğum için gecikebilir bakalım hayırlısı.benim tek tüpüm kapalıydı alındı, şansım yüzde elli denilebilir,her şeyin hayırlısı hepimiz için.
Canım yaaaa. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah bat ne zamandı?Iyi aksamlar kizlar aksam beta baktirdim sonuc: 7.25 . Cok erken degerde ogrendimm yaa hayirlisi. Daha once uc kaybim var. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin dua edin. Kan pihtilasmasi var igneye baslayacam baska tavsiyeniz var mi
Çok sevindim canım ya inşallah iğneyle beraber bu bebişinde sana sım sıkı tutunacak sende çok çok çok dikkat et şimdiden ani hareketlerden vs sakın kendini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahIyi aksamlar kizlar aksam beta baktirdim sonuc: 7.25 . Cok erken degerde ogrendimm yaa hayirlisi. Daha once uc kaybim var. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin dua edin. Kan pihtilasmasi var igneye baslayacam baska tavsiyeniz var mi
Ben de çok ufak değerlerle öğrenmiştim hep :) canım benim çok sevindim inşallah kat kat artar devam eder sağlıkla ♡ pıhtılaşma varsa iğne yeterlidir Allah yardımcın olsun bat ne zamandıIyi aksamlar kizlar aksam beta baktirdim sonuc: 7.25 . Cok erken degerde ogrendimm yaa hayirlisi. Daha once uc kaybim var. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin dua edin. Kan pihtilasmasi var igneye baslayacam baska tavsiyeniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?