2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canm hem biraz daha dinlen hemde sonuç çıkıp neyin ne olduğu belli olmadan dusunmemis olursunuz :) bakalm ne çıkıcak ama 2 ay çok be niye o kadr uzun bizimki 35 40 gün surmustu herlde
Bilmiyorum ki kuzum.. kürtajın üstünden 2 ay geçti, çaktırma bu 2 ay da bahanem olsun :)

Gün aşırı ilişkiye devam dedi mi dr yada bu gece yada yarın ilişki olsun falan...

Bildiğin gibiyim canım sağolasın ♡

2 hafta sonra pozitifi görelim inşallah hayırlısıyla ♡
Bu gün yok yarından itibaren iki günde bir devam dedo

okeanoss00 canımbenim çok geçmiş olsun. İnşallah bu süreçleri atlatacaksın sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın Allahın izniyleyle... dualarım sizinle canım...

@fatmaelifnur gözün aydın canım... Allah en kısa sürede şifa versin yavruna... Allah güzel ömür nasip etsin...
Umutlukartalice gözün aydın canım, Allah sağlıklı bir gebelik süreci sonunda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
@Babies16 canım cok üzüldüm. Çok geçmiş olsun İnşallah iyice araştırılır ve sıkıntın doğru tespit edilirde bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler... umudunu yitirme cok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun...

bende durum sakin korunma dönemimdeyim. ekimde bırakacağım korunmayı bakalım hayırlısı bekliyorum bende

aşılama yaptıracağım o zaman kararımı verdim kocama da harıp pekmezi fındık badem veriyorum şimdiden :)

Mayısta çekildim rahim filmi evet canım. Temiz çıktı şükür mayıs haziran ilaç falan kullanmadım temmuzda gittim sat 11 temmuz klomen kullandım 22sinde iğne vuruldum beklemedeyim bir belirtim yok. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Test yapmayı da düşünmüyorum genelde 32günde oluyor minimum süre yani ona göre 12 ağustos oluyor sanırım hayırlısı vesselam sen ne durumdasın canım İnşallah hayr gelir bu ay

Nasılsin canım nasıl gidiyor hamilelik gerek yolundadır insalah

Benim de mayıstı canım rahim filmi.sat en son 6 temmuzdu 28/34 gün arası değişiyor benim regl uzunluğu bugün 29 . Gün.günü geçmeden test yapmayı düşünmüyorum, bu aralar biraz stresli olduğum için gecikebilir bakalım hayırlısı.benim tek tüpüm kapalıydı alındı, şansım yüzde elli denilebilir,her şeyin hayırlısı hepimiz için.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlı güzel haberler de buluştursun

Iyi aksamlar kizlar aksam beta baktirdim sonuc: 7.25 . Cok erken degerde ogrendimm yaa hayirlisi. Daha once uc kaybim var. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin dua edin. Kan pihtilasmasi var igneye baslayacam baska tavsiyeniz var mi
Canım yaaaa. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah bat ne zamandı?

Iyi aksamlar kizlar aksam beta baktirdim sonuc: 7.25 . Cok erken degerde ogrendimm yaa hayirlisi. Daha once uc kaybim var. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin dua edin. Kan pihtilasmasi var igneye baslayacam baska tavsiyeniz var mi
Çok sevindim canım ya inşallah iğneyle beraber bu bebişinde sana sım sıkı tutunacak sende çok çok çok dikkat et şimdiden ani hareketlerden vs sakın kendini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de çok ufak değerlerle öğrenmiştim hep :) canım benim çok sevindim inşallah kat kat artar devam eder sağlıkla ♡ pıhtılaşma varsa iğne yeterlidir Allah yardımcın olsun bat ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…