2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

burada in cin top oynar olmus hamişler kendi aylarına göre gruplara takılmaya başlamıştır muhtemelen kimseciklerde konuşmuyor huuu hatunlar bebek düşünenler bebeğini beklyenler bi ses verin gariiii nörüyonuzzzzz simdi seste vermezsiniz zaten siz beni unutun hemiii bakıyom soran edende yok :)

Bende zor tutuyorum kendimi ama beklemek istiyorm o ağır basıyor sanırım. En azından perşembe gününe kadar
benimde bat cuma walla cumaya beklerim cuma olmazsam bi test yaparım 4-5 aydır aynı sonuç olduğundan rahatlamaya çalışyorum hoş bana sorsan adet olcam sanki şimdi hamiş gibi hissetmiyorum :) rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Bende olumlu olumsuz birşey hissetmiyorum canım yaa. Ağrı sızı var ama nedeni meçhul. Ben iğne vuruldum 22. Sinde bu 6. Deneme ilaç iğne ikilisi. Bir buçuk yılı geçti deneme yaşayalı ama ne olur bilmiyorum insalah hayırlısı olur hakkımızda

Evet şükür ki çoğu isteyen hamile oldu benim gibi birkaç kişi kaldı buralarda. Rabbim hayr etsin bize de nasip olur insalah

zamanı gelmemiş demek be canım rabbim saplıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almay nasip eder inşallah herşey allahtan bellimi olur belki duygularımız bizle oyun oynuyor ve belki hamileyizdir çokta olumsuz olmayalım :)

Hayırlısı inşallah öyledir ne bileyim hayat.

bizim de kavgamız bu valla korunmak istemiyormuş beyefendi ben de gelecek aya kadar korunacağız dedim dr 3 ay korun dedi sonuçda bi bildiği var yani... sinirlerim bozuluyor benimde

kız sen nerelisin az şiveen egeyi anımsattı :)

bizim de kavgamız bu valla korunmak istemiyormuş beyefendi ben de gelecek aya kadar korunacağız dedim dr 3 ay korun dedi sonuçda bi bildiği var yani... sinirlerim bozuluyor benimde

Kürtaj sonrası dr 6 hafta sonra genetik testi yaptır dedi ama süresi yokmuş bileydim o sıra yaptırırdım sonuç çıkmış olurdu şimdiye. Gece detaylı bi şekilde konuştm bende isterim bebek sahibi olmayı... kim istemez ki. Ama aynı korkuları yaşamak çok zor. Annem başladı yine sormaya hani bebek ne zaman düşünüyosunuz diye. Geçen gün bazayı kaldırdğmda bebek için panduf ve şapkayı gördm tavşanlı pamuk gibi ne hevesle almıştım. Kaldırdım yaktım. Ben çocuk sahibi olsam bile onu giydiremem. İşte bu ince ayrıntıyı kimse anlamıyor.

aynen canım . ben hiçbirşey almadım ama eltimle aynı anda hamle kalmıştım 2015 de onda da kürtaj oldum eltimin erkek çocuğu var ve sevemiyorum içim almıyor. psikolojik olarak rahatsız hissediyorum kendimi. çocuğun 1 yaş kutlaması vardı başım ağrıdı çok kısa katıldım yani o derece . bu haziran da olduğum kürtaj da da arkadaşım la aynı zaman onun gebeliği devam ediyor allah zeval vermesin tabi istemem hiç kimsenin böyle bir acı yaşamasını ama onunla bile görüşmüyorum kendimi rahatsız hissediyorum. gebeli çocuklu ortamlardan kaçıyorum valla.

Bugun olmazsan yarın test yapacak mısın canım?
Aklımda soru kalmasın diye yaparım sanırım. Son zamanlarda yoğun günler yaşadım onun yorgunluğu diyorum ama böyle sancı gibi değil ağrı değişik. Belim de kötü olunca hiç umudum kalmıyor. Eşim perşembe ya da cuma yap diyor da bilmiyorum yarin yapsam olumlu olumsuz sonuç çıkar diye düşünüyorum 19. Gün olacak. Herşeyim cins benim yaaa

Canım seni en iyi yaşayan anlar. Ve evet annemiz bile olsa bazen o incelik gösterilmiyor Rabbim yardımcın olsun. Bende ilk gebeliğimde yeşil bir çorap almıştım iki cinsiyete de giydirilir diye düşünüp eşime öyle haber vermiştim hamileliği hatta. Hey gidi günler. Uzun zaman çekmecede kaldı baktım baktım ağladım oglum olunca ona giydirmeye zorlandım yapamadım. Ama atamadım da. Acı da olsa anısı vardı diye. Ne bileyim zor işlerimiz ya

Yaşadığım acıyı köşe bucakta gördükçe hatrlamanın alemi yok diye düşündüm kendimce. Eşimle bu ara sorunlarımız da var biraz. Yani yıprandık sanırım ondan. Hele bana her hareketi her şeyi batar olmuştu yeni düzeliyorum. Durup durup adama sarıyodum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim

Merak etmektense yap kurtul zaten kendni olumsuza hazırladın yeteri kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…