2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

. Yumurtlamanın 4.-5. günü gebelik varsa bile kanda çıkması imkansız.
Yinede sen bilirsin.
Yukselip yukselmediğini tekrar kan verince anlarsın.
dr a söylemiştim. iç hastalıkları sonuçta. bir de sabah kanı da değildi. öğleden sonra 15 te aldılar. ilaçları kullanıyorum. napsam bilemedim

Nasılsin canım nasıl gidiyor hamilelik gerek yolundadır insalah
Sağol canım benim iyiyim, hamile olana kadar ayrı stres hamile olunca ayrı stres... Şu sıra sıcaklar cok fena zorluyor, geceleri uyuyamıyorum yani yarım saat -1 saat içnde uyanıyorum uyusamda.. Malum iş devam hepten hayattan koptum...
uyku sersemi geziyorum hep... bunun dışında gerisi bir sıkıntı yok allahıma şükür... bebek iyi gelişimi felan bir sıkıntı yok şimdilik...
Bende arada giriyorum cok tenhalaştı buralar... sesi çıkmıyor kimsenin...

maşallah 19 haftalık olmuşsunuz canım bebiş için test yaptırmıştın sonuçlar geldimi

Rabbim böyle sıkıntılar versin sadece canım geçici inşallah bunlar iyi olmana sevindim

Kızlar 22 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum bat 11ağustos en erken. İçim bir kötü. Çok ağrı çekiyorum kaç gündür adet olacak gibi. Ama gelen yok. Hamilelik belirtisi namına birşey yok o ayrı mevzu. Evde test var yatıyor. Yarin yapsam mi cumaya kadar beklesem mi bilemedim. İçim içimi yiyor. Korkuyorum tek görmekten. Bu 6. İğne. En erken 18 en geç 22 gün geçtikten sonra adet oldum diğer 5. Nde

Canim agri yada belirti degil de hissetmek baska bisey. Benim cok kotu agrim vardi kahverengi az leke gelmisti adet geliyor gibi. Ama farkli bisey hissediyordum test yaptim pozitifti.

Birde ben testi adet olmak icin de yapiyorum cunku psikolojik olarak adet gelmiyor ama negatifi gorursem adet oluyordum. Hamile olunmasa bile adet gormek de kadin sagligimiz icin onemli.

Haklisin canım Sağ ol. Görmek yüzleşmek lazım

canım biraz daha bekle derim inşallah meleğin gelmiştir. sanki meleğin geldi senin benim içime öyle doğdu şu an

Perşembe yada cumayı bekle bencede.
Normalde ağrı olur regl gelir. Gebelikte ağrı olur ben 1 hafta sancısını çektim adetim gelmeynce kan verdm malum benim sat yoktu o zaman.

Şimdi o geldi aklıma. Çatlatma iğnesinden dolayı hiç bu kadar ağrı olurmu bilmiyorum ama tüm kalbimle inşallah bu bebiş ağrılarıdır diye dua ediyorum

Kızlar dün gece kaza kurşunu yedim bugun yumurtlama günüm çok ağrım var eşime çok kızdm 2 ay sonra çıkıyo sonuç ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedm. Çocuk istiyorum diyo. Bana sordun mu arkadaş bişey bildğin yok yani. Ben istemiyorum dedim sinir küpü etti gece hemen lak diye tutacak hali yok tabi ama stres işte ertesi gün hapıda almak istemiyorum hayırlısı artk. Dünden beri dırdır ediyorum daha da susmam adete kadar

her işte bir hayır vardır canım, boşuna moralini bozma eğer yine hamile kalırsan hemen önlem amaçlı coraspirin alırsın hep iyi düşün, stres en kötüsü biliyorsun, belki hiçbir problemin yok mucizen bu ay gelir her şey güzel gider.

Hiç bunları düşünecek kafada değildim canım. Hayırlısı olsun haftaya kan vermeye başlarım ben artk :)) sağolasın

zehra keşke eşin seni dinlese imiş kolay şeyler yamadın senin kendini hazır hissetmen çok önemli rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin

zehra keşke eşin seni dinlese imiş kolay şeyler yamadın senin kendini hazır hissetmen çok önemli rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin
Söyledm ama iş işten geçti hepsi gitmedi sonuçta tek tesellim o. Açtım ağzımı yumdum gözümü ama olan oldu. Bebek olsun olmasın bu stres bile yetti bana... Hayırlısı neyse o olsun canım

Sağ ol canım benim. Geçen ay iğne vurulmadan ağrı çekmiştim böyle. İğne olduğunda kasık ağrısı olurdu adete kadar bir de bel ağrısı çok yorulduğumda anlamadım ki walla. Bekleme taraftariyim bende elimde test var ama yapmamak için zor tutuyorum

Hayırlısı canım ya. İnşallah gönlüne göre olur. Hepsi imtihan. O kadar uğraşıyoruz olmuyor imtihan hiç uğraşmadan olması da imtihan hayırlısı vesselam insalah

İyi bilirim o duyguyu. Yönlendirmek istemem. Ben dayanamaz yapardım heralde. Aman iki ucuda ... yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…