Yarin a kadar olmazsam yapacağım canım olur öyle dönemler eşinle sıkma canını inşallah herşey yoluna girerMerak etmektense yap kurtul zaten kendni olumsuza hazırladın yeteri kadar
aynen canım . ben hiçbirşey almadım ama eltimle aynı anda hamle kalmıştım 2015 de onda da kürtaj oldum eltimin erkek çocuğu var ve sevemiyorum içim almıyor. psikolojik olarak rahatsız hissediyorum kendimi. çocuğun 1 yaş kutlaması vardı başım ağrıdı çok kısa katıldım yani o derece . bu haziran da olduğum kürtaj da da arkadaşım la aynı zaman onun gebeliği devam ediyor allah zeval vermesin tabi istemem hiç kimsenin böyle bir acı yaşamasını ama onunla bile görüşmüyorum kendimi rahatsız hissediyorum. gebeli çocuklu ortamlardan kaçıyorum valla.
İnşallah canım hepsi gelir geçer kör sağır birbirimizi ağırlarız napalım :)Yarin a kadar olmazsam yapacağım canım olur öyle dönemler eşinle sıkma canını inşallah herşey yoluna girer
Çok sağ ol canım yaaa. Ben bu ay iki yumurta olunca çok ümit bağladım ne yalan söyleyeyim. Ama kaç gündür öyle ağrı olunca ümidim ümitsizliğe dönüştü aklımdan çıksın diye yapacağım yarin test. Hayırlısı ama inşallah olumlu sonuç alırım gerçekten çok istiyorum ama olmayınca da ne yapalım veren belli diyecek sözüm hayırlısı olur sadece. Tabiki sana haber vereceğim canım aksini düşünmek bile olmaz.Htckbrysl dedinya hani oldum sanıp lavaboya gidiyorum falan, çok ağrıların var birde değişik. Kendi yaşadığım geldi aklıma bende öyleydim. Ay acaba hamilesin günün geçtide haberimiz mi yok? Yaaa kusura bakma umit vermek istemiyorum ama kendimi de tutamıyorum yarın sabaha müjdeyi alalım inşallah senden ♡♡
Bir yerde okumuştum en mutlu evlilik kadının kör erkeğin sağır olduğu evlilik diye. Kadın erkeğin yaptığını görmezse erkek de kadını duymazsa herşey çözülüyor sanırım tabi teşbih de hata olmazİnşallah canım hepsi gelir geçer kör sağır birbirimizi ağırlarız napalım :)
Haber ver dememe gerek yok zaten yapman gerekeni biliyorsun :)
Aa çok mantıklı :) ama insanız insani duygularımızı aldırmamız lazım. Nasıl aldırıyoduk :)))Bir yerde okumuştum en mutlu evlilik kadının kör erkeğin sağır olduğu evlilik diye. Kadın erkeğin yaptığını görmezse erkek de kadını duymazsa herşey çözülüyor sanırım tabi teşbih de hata olmaz
Hadi bakalım iki yumoşta çalışmış ve spermle büyük aşk yaşamışlardır inşallah :) ♡♡♡ heyecan ve merakla bekliyorum Allahım inşallah o hayırlı müjdeli zaman gelmiştir ♡Çok sağ ol canım yaaa. Ben bu ay iki yumurta olunca çok ümit bağladım ne yalan söyleyeyim. Ama kaç gündür öyle ağrı olunca ümidim ümitsizliğe dönüştü aklımdan çıksın diye yapacağım yarin test. Hayırlısı ama inşallah olumlu sonuç alırım gerçekten çok istiyorum ama olmayınca da ne yapalım veren belli diyecek sözüm hayırlısı olur sadece. Tabiki sana haber vereceğim canım aksini düşünmek bile olmaz.
muhabbetnizr bole bodoslamadn dalcam ama takip ediyrm topigiii.bende hamile kalmdn 2 ay once kimyasal gecrdm.sonra adetm duzensizlesti.ikinci adetimi bekliyrdm arkadasm hamilesin diyodu yok diyodm adetm gecikti.bide o gun nasil agrim ama butun adet belirtileri hersey var.tuvalete gidip gidip duruyrmÇok sağ ol canım yaaa. Ben bu ay iki yumurta olunca çok ümit bağladım ne yalan söyleyeyim. Ama kaç gündür öyle ağrı olunca ümidim ümitsizliğe dönüştü aklımdan çıksın diye yapacağım yarin test. Hayırlısı ama inşallah olumlu sonuç alırım gerçekten çok istiyorum ama olmayınca da ne yapalım veren belli diyecek sözüm hayırlısı olur sadece. Tabiki sana haber vereceğim canım aksini düşünmek bile olmaz.
Aa çok mantıklı :) ama insanız insani duygularımızı aldırmamız lazım. Nasıl aldırıyoduk :)))
walla birine bile raziyim hayırlısıyla İnsalah tutmuştur sabahı iple çekiyorum. Ağrım çok huzur vermiyor ama ne yapayımHadi bakalım iki yumoşta çalışmış ve spermle büyük aşk yaşamışlardır inşallah :) ♡♡♡ heyecan ve merakla bekliyorum Allahım inşallah o hayırlı müjdeli zaman gelmiştir ♡
Sağ ol canım. Bodoslama dal ya ne olacak. İyi ki daldın bir buçuk seneye yakın deniyoruz 6. Kez ilaç iğne olunca insan artık bir yerden sonra ister istemez paranoya oluyor ya. Biliyorum veren belli veriyorsa vardır sebebi ama çok istiyorum hayırlısıyla olur insalah sabah test yapacağım öyle ya da böyle yüzleşmek zorundayımmuhabbetnizr bole bodoslamadn dalcam ama takip ediyrm topigiii.bende hamile kalmdn 2 ay once kimyasal gecrdm.sonra adetm duzensizlesti.ikinci adetimi bekliyrdm arkadasm hamilesin diyodu yok diyodm adetm gecikti.bide o gun nasil agrim ama butun adet belirtileri hersey var.tuvalete gidip gidip duruyrm
dilek kizim gene aldin babayi adet oluysn diyodum ama olmadim.eve gidince yaocam dedim bari delirmeyeyim daha fazla.yaptim hamileydim cok sukur devam ediuo.o yuzden ümitlenme de umidini yitirmede umut hep var.umut yoksa bizde yokuz.rabbim tez vakitte doldursun kucaklarnizi insallah saglikla alalim hepimiz bebislerimizi
yap yap test yapmaktan korkma.cunku kafaya takmak hem kendine hemde adet döngune zarar veriyo e adet dongun degistikce yumurtlama dongunde karisiyo.vardir herseyin vaktiSağ ol canım. Bodoslama dal ya ne olacak. İyi ki daldın bir buçuk seneye yakın deniyoruz 6. Kez ilaç iğne olunca insan artık bir yerden sonra ister istemez paranoya oluyor ya. Biliyorum veren belli veriyorsa vardır sebebi ama çok istiyorum hayırlısıyla olur insalah sabah test yapacağım öyle ya da böyle yüzleşmek zorundayım
Sağ ol insalah hayırlara vesile olur. İnşallah gönlümde olan hakkımda hayırlı olur. Bu süreç çok yordu çünkü beni maddi maneviyap yap test yapmaktan korkma.cunku kafaya takmak hem kendine hemde adet döngune zarar veriyo e adet dongun degistikce yumurtlama dongunde karisiyo.vardir herseyin vakti
ben o kimyasalda deli gibi istedim 3 aylik evli oldugm halde neler yaptim gebe kalmak icin.şükür rabbim verdi ama kimyasaldi.bende korunmadm ama oluruna biraktm.birakinca oluyms tabi ben gec anladim.
seninde insallah vardr insallah yarin guzel haberi veririsn.yoksada üzülme simdi herseyin caresi var.sen sag oldukca esin sag oldukca rabbim elbet vaktiyle doldurur kucağını
Hayırlı sabahlar Canım Çok oldu uyanalı hatta namazdan sonra uzun süre uyuyamadım yapma fikri dolaştı durdu beynimde sonunda yaptım sonuç negatif çok kötü hissediyorum kendimi: (Htckbrysl hayırlı müjdeli sabahlarrr ♡♡♡♡
Üzülme canım hayırlısı böyleymiş diye düşün , bir sonraki ay olacaktır belki,senin gibi bekleyen yüzlerce kişi var burda yalnız değilsin,Hayırlı sabahlar Canım Çok oldu uyanalı hatta namazdan sonra uzun süre uyuyamadım yapma fikri dolaştı durdu beynimde sonunda yaptım sonuç negatif çok kötü hissediyorum kendimi: (
Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim hayr etsinÜzülme canım hayırlısı böyleymiş diye düşün , bir sonraki ay olacaktır belki,senin gibi bekleyen yüzlerce kişi var burda yalnız değilsin,
Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim hayr etsinÜzülme canım hayırlısı böyleymiş diye düşün , bir sonraki ay olacaktır belki,senin gibi bekleyen yüzlerce kişi var burda yalnız değilsin,
canım benim bak namazda kılıyorsun biliyorum üzüntün büyük ama tevekkül içinde olmalıyız demek sınavımız bu arkadaşım bende aşılama için olumsuz olacak diye bekliyorum zaten ondan da olumlu sonuc alan hiç yok gibi. inşallah rabbim bizede nasip edecek tekrardanHayırlı sabahlar Canım Çok oldu uyanalı hatta namazdan sonra uzun süre uyuyamadım yapma fikri dolaştı durdu beynimde sonunda yaptım sonuç negatif çok kötü hissediyorum kendimi: (
Rabbim isyana düşecek kadar zayıf kılmasın ama yoruldum ya ilk anlar böyle hissetme olmasa insanlığın anlamı kalmaz sanırım. Rabbim bilir en doğru zamanı şükür ki bir oglum var belki de onun imtihanı tek çocuk olmak bilmiyorum ki. Ne gelir elden dua etmekten hayırlısıyla ver demekten başkacanım benim bak namazda kılıyorsun biliyorum üzüntün büyük ama tevekkül içinde olmalıyız demek sınavımız bu arkadaşım bende aşılama için olumsuz olacak diye bekliyorum zaten ondan da olumlu sonuc alan hiç yok gibi. inşallah rabbim bizede nasip edecek tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?