canım benim sağolasın vallahi zaman geçiyor bende bazen inanamıyorum. Evet prena test yaptırdım. allaha şukur herşey normal çıktı. Şuan bu ayın sonunu bekliyoruz heyecanla. Renkli ultrason ile bebeğin ayrıntılı çekimi yapılacak organlar vs.. Sabırsızlıkla ayın sonunu bekliyoruz. Bende böyle durumlar...maşallah 19 haftalık olmuşsunuz canım bebiş için test yaptırmıştın sonuçlar geldimi
inşallah inşallahhh ..Bi an kendimi gördüm sende. Eşim kaç kez dedi herkese kendni kapattın diye. Evden dışarı adım atmadım eşimle gezmeye çıkıyoruz sadece. Kaldıramayacağı yükü vermez kulunun sırtına Rabbim. Sabredip beklycez.. Allah hayırlıca nasip etsin. 9 ay ve sonrası... uzun zorlu bir yol... sende üzülme. Burda seninlede konuscaz daha hamileliğimizden, ağrılardan tatlı heyecanlardan konuşcaz ♡
muhabbetnizr bole bodoslamadn dalcam ama takip ediyrm topigiii.bende hamile kalmdn 2 ay once kimyasal gecrdm.sonra adetm duzensizlesti.ikinci adetimi bekliyrdm arkadasm hamilesin diyodu yok diyodm adetm gecikti.bide o gun nasil agrim ama butun adet belirtileri hersey var.tuvalete gidip gidip duruyrm
dilek kizim gene aldin babayi adet oluysn diyodum ama olmadim.eve gidince yaocam dedim bari delirmeyeyim daha fazla.yaptim hamileydim cok sukur devam ediuo.o yuzden ümitlenme de umidini yitirmede umut hep var.umut yoksa bizde yokuz.rabbim tez vakitte doldursun kucaklarnizi insallah saglikla alalim hepimiz bebislerimizi
Hayırlı sabahlar Canım Çok oldu uyanalı hatta namazdan sonra uzun süre uyuyamadım yapma fikri dolaştı durdu beynimde sonunda yaptım sonuç negatif çok kötü hissediyorum kendimi: (
inşallah inşallahhh ..
kendimi diyete verdim :) 64 kiloyum daha hala 59 kadar düşeceğim diye uğraşıyorum ... spor yapıyorum sürekli bakalım.
bir de sana şunu sorayım bilgin var mı bilmiyorum ama?
1 aydır elma sirkeli su içiyorum kürtaj da vurulan iğnenin etkisi gecmişmidir sence aklıma takıldı
testin sonucuna çok sevindim rabbimen binlerce şükür canım. ben bu ay aşılama deniyorum ama rahim yapım sorunlu miyon ameliyat sonrası tekrarlamış drum pes etti ben duyduğum gibi pes ettim iki ameliyattan sonra üçüncü ameliyatı istemiyorum rabbim nasip ederse bu şekilde nasip edecek ne deyim hakkımızda hayırlısı arkadaşımcanım benim sağolasın vallahi zaman geçiyor bende bazen inanamıyorum. Evet prena test yaptırdım. allaha şukur herşey normal çıktı. Şuan bu ayın sonunu bekliyoruz heyecanla. Renkli ultrason ile bebeğin ayrıntılı çekimi yapılacak organlar vs.. Sabırsızlıkla ayın sonunu bekliyoruz. Bende böyle durumlar...
Sizde nasıl?
Attım canım ya. Bugün olmuş 19. Gün olsa hemen çıkması gerekiyordu kısmet değilmiş ne yapayım olmayınca olmuyorCiddi mi ? Attın mı testi bi bakardın ne alemde dıye. Aman umut dunyası ya. Bekleyelım bakalım üzülme lütfen daha adetin gelmedi moralini yuksek tuttt
iyi ki testi yapmışsın çünkü o stresli bekleyiş hormon dengemizide bozuyor adetimiz gecikiyor az daha sabretmen gerekiyor demek canım rabbim en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı nasip etsin inşallahKarnımın ağrısı arttı kaçtır lavaboya gidiyorum oldum diye. Sanırım geldi gelecek
sağol canım benim ya sıcaklar fena bastırdı eşim yıllık izinde evde beni çıldırtmakla meşgul psikolojim yerle yeksan hiç iyi değilim hergün iki göz iki çeşme bu ay feciiiiii duygusalım hep ağlıyorum adet dönemime bi kaç gün kalınca böyle olurdum bu ay paso ağlak geçti .sende eşine dadanma o da düşüncesizlik etmiş tabide erkekler kadınların içdünyasını asla asla anlayamaz öküzgillerden geliyorlar onlar walla bak anlayış bekleme senn psikolojinin ne halde olduğunu anlamasını bekleme yok öylesi inan takma kafanaaaaaNörek sen nörüyon diyim bari :)))
Unutulmadın unutulmazsın şekerim
20 haziran da oldum cnm kürtajı .Ayneeen bende spor diyet bu ayın 12dinde 1 ayım dolmuş olacak sıcaklardan totoyu fazla kaldıramıyorum ama olsun :))
İğnenin etkisi kalmamıştır kürtajı benden sonra mı olmuştun ben 29 mayısta oldum. Zaten diyette bol su içiliyo biliyosun suyu içtikçe zararlı olanları atmışsındır diye düşünüyorum. O sirkenin içine limonda sık mis gibi yağ yakar :))
Öyle yaptım canım Hayırlısı ne diyeyimiyi ki testi yapmışsın çünkü o stresli bekleyiş hormon dengemizide bozuyor adetimiz gecikiyor az daha sabretmen gerekiyor demek canım rabbim en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı nasip etsin inşallah
sağol canım benim ya sıcaklar fena bastırdı eşim yıllık izinde evde beni çıldırtmakla meşgul psikolojim yerle yeksan hiç iyi değilim hergün iki göz iki çeşme bu ay feciiiiii duygusalım hep ağlıyorum adet dönemime bi kaç gün kalınca böyle olurdum bu ay paso ağlak geçti .sende eşine dadanma o da düşüncesizlik etmiş tabide erkekler kadınların içdünyasını asla asla anlayamaz öküzgillerden geliyorlar onlar walla bak anlayış bekleme senn psikolojinin ne halde olduğunu anlamasını bekleme yok öylesi inan takma kafanaaaaa
Aynen kafaya takmamak lazım çünkü takınca değişen bişy yok. Sende duygularını yoğun yaşayan birisin belli kiiyi ki testi yapmışsın çünkü o stresli bekleyiş hormon dengemizide bozuyor adetimiz gecikiyor az daha sabretmen gerekiyor demek canım rabbim en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı nasip etsin inşallah
sağol canım benim ya sıcaklar fena bastırdı eşim yıllık izinde evde beni çıldırtmakla meşgul psikolojim yerle yeksan hiç iyi değilim hergün iki göz iki çeşme bu ay feciiiiii duygusalım hep ağlıyorum adet dönemime bi kaç gün kalınca böyle olurdum bu ay paso ağlak geçti .sende eşine dadanma o da düşüncesizlik etmiş tabide erkekler kadınların içdünyasını asla asla anlayamaz öküzgillerden geliyorlar onlar walla bak anlayış bekleme senn psikolojinin ne halde olduğunu anlamasını bekleme yok öylesi inan takma kafanaaaaa
testin sonucuna çok sevindim rabbimen binlerce şükür canım. ben bu ay aşılama deniyorum ama rahim yapım sorunlu miyon ameliyat sonrası tekrarlamış drum pes etti ben duyduğum gibi pes ettim iki ameliyattan sonra üçüncü ameliyatı istemiyorum rabbim nasip ederse bu şekilde nasip edecek ne deyim hakkımızda hayırlısı arkadaşım
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin evladına canım
çooooooooooooooooooooook yoğun yaşayıp içine atan biriyim .çok yaşamam gibi geliyo :) çok sancım var adet oldum olcam gibi walla şimdi stresten gecikirse kötü bende bi test yapıp rahatlasam mı ne :)Aynen kafaya takmamak lazım çünkü takınca değişen bişy yok. Sende duygularını yoğun yaşayan birisin belli ki
Bebek konusu aklıma gelmiyo şükür. Yaşayıp gidiyorum aynen eşimle gezip tozuyoruz o gece öyle oldu dün gece alemlere aktıkcanım benim bende hepinizi özledim aslında düzenli girip okuyorum Yazıyorum da ama Konu biraz Issız kalmış...
Allah Hepinizin yüzünü en hayırlısı ile güldürsün... dualarımdasınız hepiniz...
bu arada kız eşini üzme gerilmeyin boş yere biraz bebek fikrinden uzakalşınca herşey daha rahat oluyor... Bazen koy vereceksin kısmet Allaha kalmış, ama bu yaşanan zamanlar bir daha geri gelmiyor her anın tadını çıkarın eşinle...
çooooooooooooooooooooook yoğun yaşayıp içine atan biriyim .çok yaşamam gibi geliyo :) çok sancım var adet oldum olcam gibi walla şimdi stresten gecikirse kötü bende bi test yapıp rahatlasam mı ne :)
bitiriyorda zaten bir sürü hastalığım var strese bağlı zaten napim yapım bu değiştirmeye çok çalıştımda yok ya beceremedim gittiCanın sağolsun nasıl istiyosan öyle yap nolcak :) içine atma ağacı kurt insanı dert yer sana ilk önce sen lazımsın canımcım
Bebek konusu aklıma gelmiyo şükür. Yaşayıp gidiyorum aynen eşimle gezip tozuyoruz o gece öyle oldu dün gece alemlere aktıkaman sen bize bakma evlilik böyle bişy biliyosn.. sen nasılsın bebiş nasıl hareketli miii minnoşş
Karnın buyudu dimi belirgin buyuklukte mi? Usgda görüyosundur hareketlerini o bile yetiyodur sana :)Dr. çok hareketli olduğunu söylüyor ama ben daha hismetmiyorum... doğrusu herkes şaşıyor hissetmeme ama vallahi bişey hissetmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?