2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba canlar bende size mucizemi anlatayım
Takip eden yada bilen varsa ben pkosu olan tedavi goren biriydim mart ayında rahim filmi cekindim bi sorunum yoktu martta ilac ve igne kullanmadım nisan da ilac ve igne kullandım ama 3,14 cm boyunda kistim olustu ve mayisda ilac ve igne kullanamadım rabbim o kadar buyuk ki bana umutsuzlugun icinde umut oldu mayıs ayı benim icin çok zor bi aydı rahmetli babamın beni ve kızkardesimi emanet ettigi enistemi kaybettim o ay ve tahmininiz gibi ay icinde bi kere iliski oldu baska olmadı ve ben 29 mayısta 4 ay 3 gunluk hamile oldugumu ögrendim umudunuzu yitirmeyin rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun. Allahın izniyle yavrumu kucağıma almak da nasip olur insallah hepinizinde mucizeleri gelir insallah

Martta film çektirdim mayısta dört aylık olduğunu mu öğrendin, yanlış yazdın canım galiba

Slm kizlar bende o felaketi atlatali 1 hafta oldu ancak bugun toparlanmaya basladigimi hissedyrm.cok zorlu bi geceydi bebeklerin biri 8 dieri 10 saat sonra anca geldi auni sanciyla.kananam durmadi 3 kezde icimi temizledi dr ve malesef uyusmadim tum acisinida cektim.tam bi facia gibiydi kanim 8 di o gece suam dahada dusmustur.ilk dusugum ama gemetik ve pihtilasma testlerini yaptrmaya karar verdim.bursada 2 3 aya sonuc anca cikiyormus.eskisehir universitesi 15 gune cikiyor hemen gel yapalim beklemene gerek yok dedi oraya gidicem.dr um da korunma vermedi teste bile gerek yok denemeye devam diyor ama ben ayni aciyi yasamak istemiyrm haftaya gidip testlerimi yaptrcam. O arada korunmasakta 15 gune sonuclar cikacagi icin dr sikinti olmaz dedi.psikolojim cok bozuk hemen yerine gelsinler istyrm illa ikiz takntim oldu olmayacagini bile bile

Rabbim sana sabır versin canım benim...inşallah tez vakitte aratmadan rabbim sana yeniden gönderir meleklerini hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah...çifter çifter versin yüzünü güldürsün kuzum...can çıkmadıkça ümit kesilmez bi bakmışsın yine ikizlere hamile kalmışsıın Allah büyük balım dua et tevekkülde bulun ve herşeyin hayırlısını iste canım benim...Rabbim sanada banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah razi olsun canim insllah tez zamanda hepimize gonlumuzdeki dualarin sevincini yasatsin hayirli saglikli sekliyle.derman onda insallah tez zamanda gonderir hepimize dedigin gibi

Biri de evlat canım, sağlıklısını dile, sağlığına kavuş en kısa zamanda iyleş gerisi çok önemli değil, kşm ne derse desin sen kendini iyleştirebililirsin, güzel düşün güzel olsun.

Karnın buyudu dimi belirgin buyuklukte mi? Usgda görüyosundur hareketlerini o bile yetiyodur sana :)
büyüdü vallahi göbek değiliğim şuan dümdüz :) evet canım USG de görüyorum aynı dakika içinde yüz üstü sırt üstü dönüşüne şait oldum :) cok heyecanlı tabi bunlara şaitlik etmek... allah isteyen herkese nasip etsin canım...

Kizlar kan pihtilasmasinin yani sira bagisiklik sistemimle alakali sikinti vardi vucudum bebegi yabanci madde gorup atiyordu. Ankaraya hrs kadin dogum hastanesine gittim. Intralipid serum taktilar 250ml. Ayrica esimden kan aldilar ve onu islemden gecirip asi seklinde bana enjekte ettiler. Hic duydunuz mu faydasi olur mu acaba.

Kan degerim sali gunu 34 du. Cumartesi yine baktircam cok erken ogrendim kan sulandirici igne coraspirin ve imom diye bi vitamin aliyorum. Insallah budefa bebisim benimle kalir.

Biri de evlat canım, sağlıklısını dile, sağlığına kavuş en kısa zamanda iyleş gerisi çok önemli değil, kşm ne derse desin sen kendini iyleştirebililirsin, güzel düşün güzel olsun.
Oyle tabi insallah olsunda saglikli sihatli uzun omurlu rabbim hepimize nasip etsin

Kac haftalik kaybedyordun canim sen.kanamayla kendilerimi geliyordu yoksa bendeki gibi kalplerimi durdu

canım hamilemisin tebrik ederim. gözün aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah

Kac haftalik kaybedyordun canim sen.kanamayla kendilerimi geliyordu yoksa bendeki gibi kalplerimi durdu

Canim ben 6.haftada kaybettim 3 bebegimi de. Kalp atislarini hic duyamadik. Birden hem kese boyutlari hemde kan degeri geriledi. Sonra kanama kurtaj. Son kaybimdan once genetik pihtilasma cikti kan sulandirici igne kullandim ama fayda etmedi. Bu defada boyle bi tedavi yaptilar ama bilmiyorum. Rabbim neyi nasip ederse o.

canım hamilemisin tebrik ederim. gözün aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah

Evet kan degerime gore :) amiin insallah cok duaya ihtiyacim var canim. Rabbim hepimize gostersin o gunleri insallah hep dua ediyorum.

Rabbim bidaha yasatmasin ins canim 9 ay sonra kycaginda olsun ins saglikla sihatle

merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim 25 haziran da son adetimi gördüm temmuz da adet görmedim dün de bi test alıp yaptım ve hemen çif çizgi çıktı akşamda eşime söyledim hemen özel bi hastaneye götürdü kan testi yaptılar bhcg 35593 cıktı sizce ne kadarlık hamileyimdir inşallah bir sorun çıkmazz

canım bence bugün bir hastaneye gidersen bebeğini, kalp atışını, kesesini görebilirsin. Doktorun daha net bilgi verecektir. Bence vakit kaybetmeden git.

randevu aldım haftasonuna verdi cumartesi gidicem inşallah ama değer iyi mii sizce
yaaaaa hiç beklemiyordumm geçen hafta tatilden döndükk hayırlısı ile bi sağlıklı haberini alsam kalp atışını bir duysam dünyalar benim olucakk canımmm korkuyorum birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…